January 6, 201313 yr Jak co roku, tutaj możemy się wyżyć co do następnego sezonu Dexa, podobno ten ma być już ostatni. A jakie jest Wasze zdanie na temat fabuły? Czy Deborah jednak połknie?
January 6, 201313 yr Niedawno czytalem ze maja kontrakt na jeszcze co najmniej 2 sezony. Skad info, ze to ostatni sezon?
January 7, 201313 yr Również czytłem już nie pamiętam na jakim portalu (USA), że to ma być ostatni sezon. Zresztą każdy kto oglądał 7, wie że story line poleciało w takim kierunku, że nie dziwię się iż chcą już zakończyć tę serię...im dalej tym gorzej :| Edited January 7, 201313 yr by Nitro619
January 7, 201313 yr Rok temu pisali, że ósmy to ostatni, ale pewnie może im się jeszcze pozmieniać. Mi tam w sumie rybka, obejrzeć obejrzę, ale już raczej obojętnie jestem do tego serialu nastawiony. Edited January 7, 201313 yr by Kre3k
January 11, 201313 yr A mieli już więcej nie kręcić sezonów. Dla mnie lepszym był Prison Break jaki as xd
January 12, 201313 yr Porownac PB do Dextera to trzeba miec jaja. niezstapione Tylko, ze niektore odcinki a nawet sezony to był prison break wiec nie róbmy z Dextera drugiej świętej krowy jak The Shield
April 18, 201312 yr Author Wyprzedziłeś mnie. Super Sneak peek, czekam na jak wojnę Usa z Koreą Północną.
April 20, 201312 yr Baba z 0:15 może być ciekawym charakterem. Gdyby okazała się genialnym lekarzem sądowym i patologiem lubującym się w rozcinaniu zwłok mogłaby wreszcię stanowić godnego przeciwnika Dextera, bo od czasu Trinity nie było nikogo ciekawego. Ogólnie dobry trailer.