Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Dobry motyw wyczailem dzisiaj,kilkanaście godzin temu ubiłem dezerterów i zostawiłem pare toporów bo ekwipunek był juz pełny. Dzisiaj wracam w to miejsce a itemki leża dokładnie tak jak je zostawiłem. To samo z łodziami sa tam gdzie je zostawimy.

A żeby nie było za fajnie to zgubiło mi questa "zagubiony brat" z listy po prostu wyparował jakby nigdy go nie było. A nie pamiętam gdzie i kto go zleca :(

Edytowane przez kudlaty88

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Ten Wilkokłak i jego posrane wilki zaczynają mnie wkurzać :/ Nienawidzę tego patentu z ładowaniem paska energii w walce z bossem

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ukradłem z fejsbuka poly :)

To nie jest przerobiony wiersz Tuwima? ;]

Opublikowano

Jeśli mowa o zadaniu pobocznym, to również miałem spory problem i był to jak dotąd jeden z dwóch razy, kiedy odłożyłem rozgrzebane zadanie na później (w drugim nie nadążałem z zabijaniem potworów, które zawsze dopadały w końcu chronioną przeze mnie postać). Wróciłem kilka poziomów mocniejszy i z nowym mieczem, pękł od razu.

Yep, to Tuwim.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

może 1/3 ale to max :D

Hehe spotkałem Djengo Feta :)

To gicior [emoji106]

W ogole robie pierwszy quest dla Triss i mam 12lvl, norma czy cos malo jak na poczatek Novigradu i przeoczylem pare rzeczy w Velen?

Opublikowano

W ogole robie pierwszy quest dla Triss i mam 12lvl, norma czy cos malo jak na poczatek Novigradu i przeoczylem pare rzeczy w Velen?

Fabularnie jestem w tym samym miejscu co Ty. Mam 13 lvl. W Velen mam zrobione wszystkie poboczne questy i większość zleceń na potwory. Miejsca oznaczone "?" odkryte w 80%

Opublikowano

No ja pobocznych i zlecen nie robilem tylko tych, ktore przewyzszaly moj poziom o ok 10pkt lub troche mniej. Reszta wszystko zrobione z tym, ze znaki zapytania zrobilem moze z 30-40%. Wroce jeszcze do Velen jak podpakuje lvl do chociaz 20.

Opublikowano

Jezus jaka ta gra jest dobra.

I pomyśleć, że miałem w ogóle w nią nie grać, bo niezbyt lubię gatunek fantasy.

A tymczasem ogrom pracy w nią włożony co chwilę rozkłada mnie na łopatki i sprawia, że nie skończę aż każde możliwe zadanie nie zostanie skończone.

Do tego ta wyrazista "polskość", pokazana zarówno w designie świata jak i dialogach :banderas:

Co za rok dla gier, niedługo Batchłop a potem MGSV :banderas:

BTW. teraz robię questa

'Sprawy rodzinne'

i aż chwyta za serce.

Opublikowano

Zadanie z poroncem to mistrzostwo świata. Teksty barona kładły osoby które patrzyły jak gram na glebe ze smiechu. 

Choc nie powiem zadanie z kozą tez mnie rozj.ebało niemiłosiernie :) 

Kurde ta gra jest w czołówce najlepszych gier w jakie kiedykolwiek grąłem. Cos wspaniałego.

Opublikowano

ja mam w velen sporo zlecen na potwory, ale wymagaja 20-30 poziomu a ja mam 12. raz jeden probowalem zrobic, ale potwor mnie zrownal z ziemia.

Opublikowano

odnośnie alchemika co sypie duzym hajcem na trofea - spoko za 1 razem sprzedalem mu tyle na ile mial kasy, potem mysle ok - wbije za tydzien jak sie dorobi

wpadam i on tam stoi w srodku ale jest nieaktywny, nie ma ikonki, nie da sie zagadac - probowalem rano, poludnie, wieczorem - nic

ciekawe czy to bug czy gościu rzucił tą robotę :D

Opublikowano

Jeśli mowa o zadaniu pobocznym, to również miałem spory problem i był to jak dotąd jeden z dwóch razy, kiedy odłożyłem rozgrzebane zadanie na później (w drugim nie nadążałem z zabijaniem potworów, które zawsze dopadały w końcu chronioną przeze mnie postać). Wróciłem kilka poziomów mocniejszy i z nowym mieczem, pękł od razu.

Yep, to Tuwim.

No to samo. Też pierwszy quest który odpuściłem. Nic podpakuje i wpadnę go odwiedzić później :P

Opublikowano

Ukradłem z fejsbuka poly :)

10989326_10152837409691850_5375308650276

O, nawet Julian Tuwim ze swoim dziełem o tytule "Wiersz, w którym autor grzecznie, ale stanowczo uprasza liczne zastępy bliźnich, aby go w dupę pocałowali" załapał się do Wieśka :)

Opublikowano

jaki set wiedzmina najlepszy?

gdy założy sie wszystkie elementy na siebie dodaje też coś dodatkowo jak było z setami w Diablo?

rozumiem, ze poza setowymi są też jeszcze lepsze żółte/unikaty elementy?

15lvl dopiero here

Z tego co sie orientuje to w grze sa trzy sety wiedzminskie - Kota (lekka), Gryfa (srednia) i Niedzwiedznia (ciezka). Same z siebie one zadnego bonusa nie daja ale przy rozwoju postaci masz perki ktore dodaja odpowiednio bonus do ataku ciosami szybkimi, bonus do znakow i bonus do zywotnosci i mocnych ciosow za noszenie odpowiedniej zbroji.

Jezeli chodzi co jest ''najlepsze'' to zalezy jaki build wieska chcesz sobie zrobic. Mi juz przyszlo kilka do glowy, a wiec taki ''podstawowy'' - Geralt w zbroji lekkiej, glownie walka mieczem i znaki jako wspomagacze. Mozna tez nalozyc zbroje Gryfa i isc tylko w znaki albo w drzewku postaci wpakowac pkt w alchemie aby podniesc sobie tolerancje na eliksiry i wtedy nalozyc ciezka zbroje, dopakowac sie roznymi odwarami albo eliksirami zwiekszajacymi szybkosc i zwinnosc i napierdalac kolesi z ciezkich atakow az padna (cos jak berserker ale mi to raczej do stylu Wiedzmina nie pasuje :P ) Wybor nalezy do Ciebie ;)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ja jestem po quescie z baronem i wiedzmami i z miejsca ta gra wskakuje na moja top liste najlepszych gier w zyciu, smiem nawet twierdzic, ze od zlotych czasow ps2 nie gralem w nic lepszego na generacji ps3

Opublikowano

Ta gra w ogóle nie zwalnia - gdy myślisz, że już widziałeś coś świetnego zaraz zaskakują czymś kolejnym. Wizyta w

Kaer Morhen to taki pokład beki i odniesień oraz smaczków z książek, że głowa mała, a szczęka co chwilę opada na ziemię :banderas:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Yep, to Tuwim.

No to samo. Też pierwszy quest który odpuściłem. Nic podpakuje i wpadnę go odwiedzić później :P

a ja mocno zje.bałem bo mam ten quest jako nieukonczony :/ Jak narazie to było najgorsze zadanie z gry.

Olszmic mam podobnie dlatego teraz pcham główną fabułem zeby podbic levele. Nie ma co sie pchać na te zlecenia. 

Opublikowano

Ta gra w ogóle nie zwalnia - gdy myślisz, że już widziałeś coś świetnego zaraz zaskakują czymś kolejnym. Wizyta w

Kaer Morhen to taki pokład beki i odniesień oraz smaczków z książek, że głowa mała, a szczęka co chwilę opada na ziemię :banderas:

Czyżby

3 na(pipi)anych wiedźminów?

? :D

Chyba najlepsza scenka ever xD

Opublikowano

Właśnie o tym myślałem.

Scena przy megaskopie - mistrz. Fraszka Geralta na łódce też wyborna. XD

Lambert, Lambert, Ty chu.ju

Edytowane przez Hum