Opublikowano 6 kwietnia 20169 l Komuś się naprawdę nudzi że ma czas na takie montaże i wydzwanianie po laskach z ogłoszeń. Może kiedyś by mnie to bawiło teraz to słabe.
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Tez mi wielki problem, szczerze to nie zdziwilbym sie gdyby to bylo po prostu ustawiane.
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Panie wykonują swoją pracę i po prostu były poirytowane że dzwoni jakiś głupek, świr czy tam dzieciak i zajmuje im czas i linię telefoniczą. Reakcja adekwatna do sytuacji.
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Poszukuję krwi zgnilca, gdzie ją znajdę (lub samego potwora)? Zaciąłem się w jednej misji w dodatku.. Edytowane 16 kwietnia 20169 l przez Wolny
Opublikowano 19 kwietnia 20169 l Gram gram i mam 2 pytania. 1.Co z runami które usuwam z broni ? One przepadają ? 2. Tworzenie większych run, Skąd brać schematy? Gdzie je można kupić ?
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Dzisiaj jakoś mnie wzięło na pogranie w Wiesia i kilka godzin poszło w mgnieniu oka. Tym razem skupiłem się na gwincie i mniej-więcej zacząłem ogarniać o co chodzi. Dzięki temu skończyłem w końcu questy z pokonywaniem przeciwników, a został mi tylko z wielkim turniejem. Niestety albo jeszcze jestem zbyt słaby, albo mam za mało kart jeszcze(zapewne przez to, że nasi kompani zniknęli ze świata gry (chyba?) i nie mogę od nich zdobyć dobrych kart) albo przeciwnicy w choooy oszukują. No miałem wrażenie, że ten pierwszy przeciwnik ma wsadzone same najlepsze karty. Co zrobiłem dobry ruch i już myślałem, że w końcu wygram to ten mi dopierdolił takie combo, że wybuchłem. W ogóle mimo ponad 90h w grze to dalej mnie ta gra czymś zaskakuje. Znalazłem jeszcze jakieś nieukończone questy, które z miłą chęcią zrobiłem. Graficznie dalej mną zamiata, las, burza, wschód/zachód słońca, ten słowiański klimat. Istne arcydzieło. Teraz w sumie robię osiągnięcia z tym zabijaniem przeciwników kuszą czy za pomocą znaku axii itp. Potem czekam na dodatek, przejdę na tej postaci i będę zaczynał po krótkiej przerwie grę całkowicie od nowa. Jest kilka rzeczy, które zrobiłem źle i chciałbym inaczej postąpić. Co już zacząłem sprawdzać to karty do gwinta. Jest ich od choooya i tutaj mam pytanie do osób, które robiły calaka/platynę. Czy są karty, które trzeba zdobyć w konkretnych questach gdyż potem będą niedostępne? Na pewno będę chciał wszystko zdobyć przed skończenie wątku głównego ale bardziej chodzi mi o konkretne questy, bo gdzieś czytałem, że chyba tylko podczas jednego przyjęcia można zdobyć konkretną kartę. Jak to z tym jest? A i czy faktycznie trzeba grać z każdym kupcem bo wtedy jest karta? Czy jak widzę, że chce zagrać o kasę(przez suwak) to olewać? Myślę żeby korzystać z tego: http://www.eurogamer.pl/articles/2015-07-31-wiedzmin-3-gwint-wszystkie-karty-i-zadania-poradnik?page=7 A wy z czego korzystaliście?
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Co już zacząłem sprawdzać to karty do gwinta. Jest ich od choooya i tutaj mam pytanie do osób, które robiły calaka/platynę. Czy są karty, które trzeba zdobyć w konkretnych questach gdyż potem będą niedostępne? Na pewno będę chciał wszystko zdobyć przed skończenie wątku głównego ale bardziej chodzi mi o konkretne questy, bo gdzieś czytałem, że chyba tylko podczas jednego przyjęcia można zdobyć konkretną kartę. Jak to z tym jest? A i czy faktycznie trzeba grać z każdym kupcem bo wtedy jest karta? Czy jak widzę, że chce zagrać o kasę(przez suwak) to olewać? Myślę żeby korzystać z tego: http://www.eurogamer.pl/articles/2015-07-31-wiedzmin-3-gwint-wszystkie-karty-i-zadania-poradnik?page=7 A wy z czego korzystaliście? No musisz zagrać ze wszystkimi żeby zdobyć te karty, które wypadają randomowo(Villentretenmerth itp.). Poza tym są chyba ze 3 misje w których możesz zdobyć karty(bal, Zoltan i chyba właśnie turniej w Novigradzie). Nie jest lekko, wiem, bo sam się z tym namęczyłem. Najlepiej znajdź jakąś aplikację na telefon z mapą i odznaczaj po kolei z kim grałeś. Kupców jest od groma.
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Znalazłem coś lepszego: http://gwentcards.com/checklist.html Co najlepsze checklist się nie resetuje dopóki nie wyczyścimy ciasteczek wiec można sobie bez problemu zaznaczać co się zdobyło. Piękne.
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l I o to chodzi. Czekam teraz na dodatek żeby zobaczyć co będzie potrafić nowa talia. Choć obawiam się, że po prostu będzie coś na zasadzie kart potworów tyle, że z postaciami zwiększającymi siły wszystkich jednostek, a na to wystarczy mróz w talii.
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l O kur.wa, sutek skumał o co chodzi w Gwincie. Szacun ziomeczku, pewnie ze 100 godzin gry ci to zajęło, pozdro do więzienia.
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l No ja go W OGÓLE nie ruszałem, bo mnie generalnie karcianki nie kręcą, ale skoro chcę zrobić calaka to musiałem zacząć w niego grać i nauczyć się taktyk oraz złożyć elastyczne talie. Myśl. Chociaż nie, czego ja od ciebie oczekuję. Edytowane 30 kwietnia 20168 l przez suteq
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Wystarczy jedna talia, królestwa północy gram nią od początku i po początkowych problemach z ogarnięciem systemu, wszystkich niszcze
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l No spoko, ale ja nie chcę jedną grać. Nie po to są 4 całkowicie różne, żebym grał jedną. Chcę się tym pobawić na dłużej. Potwory wbrew pozorom są naprawdę silne, jak się zaczną mnożyć to siła armii może wzrosnąć bardzo szybko, a wtedy komp przeważnie pasuje. W ogóle chyba z 2 razy już myślałem, że przegrałem, bo nie miałem kart, ale zapomniałem, że krowa zmienia się w neutralnego potworka i dwa razy gdy została przeciwnikowi jedna słaba karta, właśnie ta krowa mnie uratowała i wygrałem rzutem na taśmę.
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l No potworami można zaspamowac ale wystarczy pogoda i/lub pozoga i wszystko w piiissduuuu
Opublikowano 1 maja 20168 l No i te się przydają też, takie co zabierają kartę ze stołu spowrotem do ręki. Jak one się nazwały...
Opublikowano 1 maja 20168 l No potworami można zaspamowac ale wystarczy pogoda i/lub pozoga i wszystko w piiissduuuu Dlatego tylko Królestwa Północy i anulowanie warunków pogodowych w odwodzie. Najpierw spam szpiegami, do tego manekiny żeby podebrać szpiegów przeciwnika, potem karty z mnożnikami zwiększone przez kolejne mnożniki dla całego rzędu, jacyś sanitariusze i tyle.