Opublikowano 22 lipca 20241 r Jak dobrze jest wrócić po raz czwarty do W3, fajnie się gra w tą wersję next-gen :). Grałem zaraz po premierze patcha, ale tylko chwilę, a musze powiedzieć, że naprawdę sporo usprawnień i to nie tylko graficznych (RT oświetlenie naprawdę robi różnicę). Nowa kamera wypas, cutscenki wreszcie szerokokątne, jedzenie działa jak należy, masa drobnych rzeczy, które sprawiają, że jedna z najlepszych gier w historii jest jeszcze lepsza <3.
Opublikowano 22 lipca 20241 r Te 60 fps i oświetlenie to jakbym grał w nową grę pamiętam i nawet platynkę wbilem z uśmiechem na ustach, nawet robiąc ten glupi trofik ze strzelaniem z kuszy w głowę gamoni
Opublikowano 22 lipca 20241 r 4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jak dobrze jest wrócić po raz czwarty do W3, fajnie się gra w tą wersję next-gen :). Grałem zaraz po premierze patcha, ale tylko chwilę, a musze powiedzieć, że naprawdę sporo usprawnień i to nie tylko graficznych (RT oświetlenie naprawdę robi różnicę). Nowa kamera wypas, cutscenki wreszcie szerokokątne, jedzenie działa jak należy, masa drobnych rzeczy, które sprawiają, że jedna z najlepszych gier w historii jest jeszcze lepsza <3. Na PC grasz?
Opublikowano 22 lipca 20241 r Też ostatnio włączyłem i byłem w totalnym szoku jak ta gra ładnie wygląda i działa nawet w porównaniu z nowosciami. Wcześniej grałem na PS4, a teraz w 4k na XSX.
Opublikowano 22 lipca 20241 r 3 godziny temu, bartiz napisał(a): Na PC grasz? PC 2 godziny temu, Faka napisał(a): To grafika z pc czy xsx/ps5? Taka to na PC Ale na PS5/XSX też jest dobrze.
Opublikowano 28 lipca 20241 r Witam Ostatnio zacząłem przechodzić wiedźmina od nowa i nie mogę wykonać misji "O wysoką stawkę". Wygrałem karty od Dijkstry, Markizy, Vivaldiego i komanda Wiewiórek i dalej mi pokazuje że brakuje mi jednej karty. Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić?
Opublikowano 28 lipca 20241 r nie pominąłeś pojedynku w białym sadzie? jeśli pominąłeś ten tutorial tak to ta karta za niego była do odebrania pod drzewem wisielców
Opublikowano 28 lipca 20241 r Tego nie pamiętam, da się to jakoś sprawdzić albo zrobić na tym etapie?
Opublikowano 28 lipca 20241 r jeżeli pominąłeś tutorial to po tzw, ptokach ale nic straconego po tą kartę możesz zdobyć właśnie pod drzewem wisielców zaraz po przybyciu do Velen i trofik powinien normalnie wpaść jeżeli to była ta pominięta
Opublikowano 12 sierpnia 202412 sie kurła ten nowy set z next gen DLC wygląda zajebiście Spoiler a nawet jeszcze nieulepszony
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie Może nic odkrywczego, bo update już sporo czasu dostępne, ale wstawiam moje porównanie trybu wydajności i ray tracing na Xbox Series X (i zapewne ps5 to samo bedzie). Jak dla mnie to jest spory dylemat w jakim trybie grać, bo różnica jest spora miedzy nimi. Sam ukończylem update w 30fps bo te płaskie cieniowanie bez RT kuło mnie w oczy. Mam nadzieję na PS5 Pro wyjdzie łatka RT w 60fps. https://www.youtube.com/watch?v=1FjsFRHbRtw Edytowane 19 sierpnia 202419 sie przez siudym
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie 54 minuty temu, siudym napisał(a): Może nic odkrywczego, bo update już sporo czasu dostępne, ale wstawiam moje porównanie trybu wydajności i ray tracing na Xbox Series X (i zapewne ps5 to samo bedzie). Jak dla mnie to jest spory dylemat w jakim trybie grać, bo różnica jest spora miedzy nimi. Sam ukończylem update w 30fps bo te płaskie cieniowanie bez RT kuło mnie w oczy. Mam nadzieję na PS5 Pro wyjdzie łatka RT w 60fps. https://www.youtube.com/watch?v=1FjsFRHbRtw Jasne, Ray Tracing w tej grze nadał jej kolejne nowe życie, jedna z najlepszych implementacji, to co się dzieje w Novigradzie, czy Skellige z pełnym RT jest najlepszą wizytówką tego trybu od mistrzów RT z Cyberka zresztą nie można było się spodziewać czegoś innego.
Opublikowano 8 września 20248 wrz Gra ktoś w Wieśka na Switchu? Nie wiem czy jestem upośledzony czy w pstrykowej wersji nie ma opcji na ustawienie przybliżone kamery?
Opublikowano 8 września 20248 wrz Nie ma, tak samo jak na PS4 i XOne - to jedna ze zmian dostępnych tylko na mocniejszych sprzętach.
Opublikowano 10 września 202410 wrz Będę musiał spróbować dzisiaj tej kamery z bliska dodanej do nex-genowej łatki. Przyzwyczaiłem się do widoku, gdzie więcej widzę wokół Geralta, ale zauważyłem na YT, że walki z tą nową kamerą wydają się bardziej dynamiczne.
Opublikowano 12 września 202412 wrz Nie no Wiesiek to jest jedna z kilku może gier do której chciałbym mieć dostęp już zawsze na zawsze
Opublikowano 14 września 202414 wrz @Rozi Te screeny to z wersji PC? Szukałem trybu foto w wersji na konsole po łatce na XSX i PS5 i nigdzie nie ma, a widoczki są tak zajebiste, że człowiek co chwile chce robić zdjęcia.
Opublikowano 22 września 202422 wrz W dniu 14.09.2024 o 18:13, Rozi napisał(a): Z PS5, tryb foto jest po wciśnięciu R3 i L3. Damn. Edytowane 22 września 202422 wrz przez LukeSpidey
Opublikowano 23 października 202423 paź Mam pytanie o grę w gwinta: czy będąc po raz pierwszy w Wyzimie da się wygrać z tym Nilfgardczykiem? Próbowałem kilkanaście razy, ale wygląda na to, że chyba potrzebuję mieć lepsze karty. Pewnie muszę wrócić później.