Opublikowano 24 października24 paź Chyba pierwszy collab Wieśka z grą mobilną i to akurat z taką w którą gram. Ciekawe czy pojawi się tego więcej, łatwa kasa.
Opublikowano 24 października24 paź W dniu 21.09.2025 o 08:20, Uzytnik30 napisał(a):Obstawiam, że to ostatnie wydanie… do czasu rimejku. A gdzieś tam kiedyś pewnie, po odświeżonym W1, pójdą za ciosem i wypuszczą Zabójców Królów, a na koniec W3 GOTG Edition. Parę lat później kompletny box z trylogią. Ma być to DLC łącznik z W4, nasi Youtuberzy już podobno widzieli. Ale być może puszczą go tylko w formie digital, się zobaczy. W3 wiecznie żywy.
Opublikowano 24 października24 paź 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ma być to DLC łącznik z W4, nasi Youtuberzy już podobno widzieli. Ale być może puszczą go tylko w formie digital, się zobaczy. W3 wiecznie żywy.Prawda, trzeci Wiesław cały czas na dysku. Od czasu do czasu się przejdę to tu i tam, odhaczając zaległe pytajniki.Szkoda, że wsparcie dla modów przesunęli na przyszły rok, bo kusi, żeby przejść po raz trzeci na plejce.
Opublikowano 24 października24 paź 22 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ma być to DLC łącznik z W4, nasi Youtuberzy już podobno widzieli. Ale być może puszczą go tylko w formie digital, się zobaczy. W3 wiecznie żywy.To jakieś małe dlc ma być?
Opublikowano 24 października24 paź 2 minuty temu, XM. napisał(a):To jakieś małe dlc ma być?Fool's Theory robi. Raczej coś większego, niż to co dali na edycje next gen, gdzie był 1 średniej wielkości quest. Ma to być łącznik pomiędzy wydarzeniami z W3 i W4. Miały być najpierw mody do konsol -> potem DLC do W3 -> potem W4 -> potem W1 remake.Ale ostatnio o tym gadali w czerwcu i od tej pory cisza.
Opublikowano 2 listopada2 lis Można grać dualsense w W3 kupionym na gogu? Sparowałem kontroler z win11 i niestety w grze nie działa. Jak wejdę w opcje sterowania to pokazuje mi tylko mapowanie przycisków kontrolera od xboxa. Trzeba to gdzieś włączyć? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 2 listopada2 lis "Controller support" pretty much means Xbox controllers only, it entirely depends on the games themselves. The Dual Sense is a very new controller and as far as I know only Steam offers some form of support, so I'd just add the game to it as a non-Steam game and use their configurator.I rozwiązanie problemu:Add Witcher 3 to steam using add "non steam game" and you now have PS5 controller support. I do it all the time
Opublikowano wczoraj o 20:01 1 dzień Planuję odpalić pierwszy raz i nie wiem czy grać po polsku czy po angielsku.
Opublikowano wczoraj o 20:05 1 dzień Po polsku, bez dwóch zdań. Edytowane wczoraj o 20:05 1 dzień przez DarkStar
Opublikowano wczoraj o 20:14 1 dzień Granie w Wiedźmina po angielsku ma sens tylko jak jest się spoza Polski.
Opublikowano wczoraj o 21:10 1 dzień 56 minut temu, Bzduras napisał(a):Granie w Wiedźmina po angielsku ma sens tylko jak jest się spoza Polski.Oczywiście angielskie napisy i polskie głosy.
Opublikowano wczoraj o 21:14 1 dzień Godzinę temu, wodny1988 napisał(a):Planuję odpalić pierwszy raz i nie wiem czy grać po polsku czy po angielsku.Nie ma się co zastanawiać, jedynie polski język.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Były filmiki dekadę temu jak za granicą grali z polskim dublażem i eng napisami. I śmieszki z bluzgów, które mamy bardziej bogate niż ich fucki.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, wodny1988 napisał(a):Planuję odpalić pierwszy raz i nie wiem czy grać po polsku czy po angielsku.Znaczy oni musieli by urozmaicić ich wypowiedzi w ganguskie odzywki z gta by to mialo zabawny wydźwięk. W tym serialu z gta tylko fuck umieją powiedzieć z przekleństw.....
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nawet nie chodzi o przekleństwa, taki Gaunter w angielskiej wersji brzmi jak jakiś klaun, a nie potężny demon. Nie ma w ogóle startu do Pana z 30 ton.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Cdp akurat dobrał najlepszą śmietankę do w3 w kwestii dubbingu polskiego. Tam są absolutnie same gwiazdy, a niektórzy okazało się, że czekali na tą role od urodzenia. Historia tej Pani co gra glosem Yen jest ciekawa jak znalazła swoj głos dla tej postaci.