Opublikowano 22 lutego 20178 l Wczoraj w końcu odpaliłem Wiedźmina, oczywiście wersja GOTY, ale już na praktycznie na samym początku miałem cyrk. Informacja o zaktualizowanym zadaniu nie chciała mi zniknąć z ekranu. Przez chwilę wydawało mi się, że tak ma być, no ale chyba nie pół godziny. Wczytanie ponowne zapisu pomogło. Do tego miałem pierwsze spotkanie z dwunożną Płotką. Przy rozmowie z szynkarką w pierwszej karczmie prze okno widziałem kunia na dwóch nogach :D Po wyjściu wszytko było ok, no ale żeby wersja GOTY od razu mnie czymś takim atakowała? Ogólnie to jestem bardzo zadowolony, 3h i tylko południcę ubiłem. To będzie piękny rok z Geraltem. I szybkie pytanie, może zmęczony byłem i nie zatrybiłem. Chodzi mi o używanie eliksirów w slocie szybkiego dostępu. Mam w ekwipunku wrzucony chleb i woda (krzyżak do góry/dołu), włożyłem też eliksir, jak go użyć? Jest informacja, że też krzyżakiem, ale wtedy jem chleb. To po co te 4 sloty?
Opublikowano 22 lutego 20178 l Musisz przytrzymać dłużej strzałkę na krzyżaku w górę lub w dół ;) Dzięki.
Opublikowano 23 lutego 20178 l Po dłuższej przerwie chciałem skończyć krew i wino, pobrał się pacz i?? Całe scellige od nowa tzn znaki zapytania plus od nowa serce z kamienia i połowa krew i wino, poszła się (pipi)ać.. A miałem wcześniej wszystko wyczyszczone, zrobione... (pipi)a jego mać, kilkadziesiąt godzin poszło się (pipi)ać..
Opublikowano 23 lutego 20178 l Zawsze online, miałem przerwę z ps4,zainstalował się patch 1.31, i nagle serce z kamienia mam nie ruszone, krew i wino też, i do czyszczenia cała mapę scellige... Tak się wkórwiłem, że wy(pipi)ałem wszytkie save i będę grać podstawkę i dodatki od nowa.. Dziękuję do widzenia, część jak czapka.
Opublikowano 27 lutego 20178 l u mnie pomogło włączenie konsoli na nowo, pozniej ten problem nie wystepowal. napisz do cdprojekt w tej sprawie najlepiej.Napisałem do cdp i odpisali, abym jeszcze raz ściągnął aktualizację. Pomogło, gra nie wiesza się.
Opublikowano 8 marca 20178 l ok może już ktoś pytał ale kto by tam wykopywał te 400 stron :P Wieśka na drodze ku zagładzie lepiej grać na new game plus czy od zera? co daje lepszy fun? Edytowane 8 marca 20178 l przez qraq_pk
Opublikowano 8 marca 20178 l Od zera. Ja gralem na przedostatnim i zalowalem, bo musialem od nowa przejść na drodze ku zagładzie zeby platyne wbic. Tylko na poczatku jest dosyc trudno, jak juz troche dopakujesz Geralta powinno byc ok. Czeski a probowales pobrać savy z chmury?
Opublikowano 8 marca 20178 l Tak, jakoś wyszło, że z chmury nie zapisało mi save, jak miałem już połowę krwi i wina.. Trudno, kiedyś jak będzie więcej czasu, zacznę wszystko od nowa.
Opublikowano 8 marca 20178 l Dzięki panowie. Więc od zera. Tylko muszę zdecydować co najpierw grać. Wieśka czy trylogię mass effect. :-) Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 marca 20178 l Taka ciekawosta teraz znalazłem. Na północ od Novigradu jest miejsce co się nazywa zatoka żurawi czy jakoś tak i tam jak wyjdzie się za mapę to słychać głoś Fronczewskiego mówiący "Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę"
Opublikowano 12 marca 20178 l Taka ciekawosta teraz znalazłem. Na północ od Novigradu jest miejsce co się nazywa zatoka żurawi czy jakoś tak i tam jak wyjdzie się za mapę to słychać głoś Fronczewskiego mówiący "Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę"Nie tylko tam to mówi.
Opublikowano 12 marca 20178 l Serca z kamienia >>> krew i wino. Ależ te dodatki klimatyczne i emocjonalne...
Opublikowano 12 marca 20178 l Serca z kamienia >>> krew i wino. Ależ te dodatki klimatyczne i emocjonalne... Historia w SzK moim zdaniem lepsza. W drugim dodatku za bardzo skoncentrowali się na nowym regionie przez co historia mnie trochę nudziła.
Opublikowano 12 marca 20178 l No tak też to ująłem w infografice :D Motywy z panem lusterko "robią". Ano Gaunter kopie doupy. Detlaff i jego tragikomiczna historia oraz zachowanie mnie bardziej bawiły niż budowały poważny klimat. Do tego nudzi mnie już wykorzystywanie klątwy czarnego słońca w tym uniwersum.
Opublikowano 12 marca 20178 l Mnie tam Detlaf bardzo się podobał. Pan Lusterko to oczywiście mistrzostwo. Jakby spotkał kiedyś tego lektora na ulicy, a on zaproponowałby mi kawę czy coś spieprzałbym stamtąd w podskokach.
Opublikowano 12 marca 20178 l Mnie tam Detlaf bardzo się podobał. Pan Lusterko to oczywiście mistrzostwo. Jakby spotkał kiedyś tego lektora na ulicy, a on zaproponowałby mi kawę czy coś spieprzałbym stamtąd w podskokach. Jeszcze jakby wyglądał podobnie to już w ogóle jazda :P
Opublikowano 12 marca 20178 l Mnie tam Detlaf bardzo się podobał. Pan Lusterko to oczywiście mistrzostwo. Jakby spotkał kiedyś tego lektora na ulicy, a on zaproponowałby mi kawę czy coś spieprzałbym stamtąd w podskokach. W dodatku O'Dim jest postacią wykreowana poza uniwersum Sapkowskiego. By CDP. Edytowane 12 marca 20178 l przez Nemesis
Opublikowano 12 marca 20178 l Dlaczego nie mogle odblokować tych perków, pomimo iż mam dość punktów do wydania? Level 35
Opublikowano 12 marca 20178 l Tzn. zablokowany jest cały rząd. Chciałbym np. kupić do szybkiego ataku, który mam rozwinięty w tych dwóch pierwszych na maksa a tam też nie mogę (kłódka z prawej strony z liczbą 20).