Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Killzone Shadow Fall

Featured Replies

Opublikowano

Nie nastawiaj sie i tak, ja to ogrywalem lata temu i grafa robila robote, ogolnie killzone nie ma w zadnej czesci dobrego singla taka prawda

• Odpowiedzi 512
  • Wyświetleń 202,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• elegancko ominąłeś te gorsze oceny, Sony jest dumne

• Holendrzy poszukują pracowników. Nowe KZ w drodze?    What Will You Do You will build a robust backend that can scale up to serve many concurrent users; You will work on systems

• Wskaż mi posty w którym w ostatnim czasie jechałem po Shadow Fall, bo wydaje mi się że pisałem wyłącznie o KZ2/3 i to pisząc konkrety, a nie trollując.   Czekam na tą grę od pokazu z PS Meeting, nat

Opublikowano

Za darmo tego guwna bym nie tykal.Seria powinna zdechnac na wieki po tym crapie.A jak juz bedziesz w to jednak gral pamietaj zeby zmienic jezyk na angielski bo padniesz z zazenowania.

Opublikowano

Tak inne wcześniejsze części Killzone przeszedłem, ale tego to już nie dałem rady, odpadłem chyba jakoś tak mniej więcej w połowie tej gry i już nigdy nie wróciłem. Takie to wszystko jakieś bezpłciowe to było. Klimat z tej gry całkowicie uleciał i żadnego feelingu ze strzelania nie było :/

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Najlepszy ekskluzywny singiel fps na ps4 - tego sie trzymaj xddd

Btw ja tez konczylem gierke w ostrych bolach 

Opublikowano

Na obecną generację nie ma dobry ekskluzywnych FPSów, może nowe Halo coś w tym temacie pokaże :d Ogólnie gdyby nie Doom to z tym gatunkiem jeśli chodzi o singiel było by ciężko. Wolf jedynka nawet fajny ale irytują elementy skradanki. Muszę jeszcze dwójeczkę ograć. 

Opublikowano

Jak wolf tylko nawet fajny to shadow fall nie odpalaj xddd

Opublikowano

Przecież w Wolfie nikt nie zmusza do skradania, ale jest zayebiscie przyjemne jak zatapiasz kosę w czasce nazisty 

A z strzelanek to TF 2 jest przyjemny w singlu, z dwa razy lepszy niż SF

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Killzone? Zmusiłem się do ukończenia w myśl zasady "każdą kupiona gra w cyfrze, muszę ukończyć".
Chociaż graficznie wciąż może się podobać - a to tytuł startowy.
Z takich męczarni jeszcze muszę "zmęczyć" Mirror's Edge Catalyst, gdzie mimo nudy, dodatkowo save się usunął i trza się męczyć od nowa :)

Opublikowano
3 minuty temu, grzybiarz napisał:

Killzone? Zmusiłem się do ukończenia w myśl zasady "każdą kupiona gra w cyfrze, muszę ukończyć".
Chociaż graficznie wciąż może się podobać - a to tytuł startowy.
Z takich męczarni jeszcze muszę "zmęczyć" Mirror's Edge Catalyst, gdzie mimo nudy, dodatkowo save się usunął i trza się męczyć od nowa :)

Pytanie po co? Nie lepiej usunąć z dysku i grać w cos co sprawia przyjemność?

Opublikowano

oj tak Titanfalla 2 w singlu serdecznie polecam. Kawał dobrego strzelania,

Opublikowano
27 minut temu, _Be_ napisał:

Pytanie po co? Nie lepiej usunąć z dysku i grać w cos co sprawia przyjemność?

:nosacz3: zapłaciłem, to przejdę 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Holendrzy poszukują pracowników. Nowe KZ w drodze? 

What Will You Do

• You will build a robust backend that can scale up to serve many concurrent users;
  • You will work on systems like matchmaking, tournaments, clans and leaderboards;
  • You will cooperate with game designers to achieve the vision for the game;
  • You will work on systems to test and deploy a new server set without downtime;
  • You will integrate the game servers with the PlayStation Network and other third party services;
  • You will keep up to date with the Java world and introduce new technologies when they are relevant for Guerrilla;
  • If you are comfortable with C++, you can help integrate the back end services in the game client;
Opublikowano

Ale bym sobie ponapierdalał w battleroyala na Helghanie:fsg:

Opublikowano

Jak juz ma byc ten Killzone to niech robia calkowity reboot. A zreszta oni az tak sie powiekszyli ze moga pracowac na dwoma tytulami jednoczesnie?

Opublikowano
19 minut temu, Ma_niek napisał:

Jak juz ma byc ten Killzone to niech robia calkowity reboot. A zreszta oni az tak sie powiekszyli ze moga pracowac na dwoma tytulami jednoczesnie?

Ciągle przyjmują nowych pracowników. W tym roku przenoszą się do nowego budynku, stawianego od podstaw. Studio w 2019 ma liczyć 400 osób (przy Horizon pracowało 250).

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam jestem tu nowy-więc proszę o wyrozumiałość. Mam problem.Zacząłem grać w killzone shadow fall .W trakcie ,któregoś z rodziałów chciałem zmienić poziom trudności na niższy. Ni cholery nie mogę tego znaleźć w opcjach. Ktoś może podpowiedzieć? Będę wdzięczny...:)

Opublikowano

Google twierdzi ze sie nie da podczas kampani

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

Zobacz w menu głównym przed wczytaniem ostatniego zapisu gry.

Sprawdzałem-nie wiedzę takiej opcji :( Kurcze aż mi się wierzyć nie chce,że się nie da...

• 1 rok później...