Skocz do zawartości

Video shows o grach

Featured Replies

Opublikowano

Ja jedynke rownież stawiam na pierwszym miejscu co za gierka, dwojka tak samo świetna <3 w trójce podobała mi sie eksploracja, na tamten moment robiła 

• Odpowiedzi 744
  • Wyświetleń 102,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sumie wrzucę tu info, czemu nie .   Kilka miesięcy temu założyłem kanał na YT, który jest poświęcony bijatykom i scenie: https://www.youtube.com/@JakubDi   W każdą sobotę o 18 pu

• Joseph Anderson.

• Serio ktoś stracił prawie 1.5h na słuchanie gościa który próbuje obrzydzic grę którą jest bardzo ok?

Opublikowano

Jeszcze tego nie obejrzałem, ale gość robi dobre materiały, trzeba tylko znaleźć półtorej godziny.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

co za materiał o game designie w Halo :banderas: 

Edytowane przez oni

Opublikowano

Program OG, kiedyś to było kurła :fsg: Szkoda że już nie robią recek, to się nazywa dobry głos 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czekam na część drugą, myślę że Super Mario Sunshine zajmie lwią część materiału

Opublikowano

bardzo spoko, sprawiedliwy materiał o Nuts & Bolts 

Edytowane przez oni

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja najczęściej oglądam PrettyGoodGaming, jako taki news-show:

Oczywiście PlayStation Access co tydzień, a od dłuższego czasu, jako umiarkowany fan gier z serii F1, oglądam sobie wyczyny tegoż Australijczyka:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Trzy godziny o God of Warze od Josepha Andersona już prawie gotowe :obama:

Release date zapowiedziany na czwartek, 9AM EST. Skrypt już jest dostępny dla patronów, ale nie spoilerowałem sobie.

Opublikowano
W dniu 27.08.2018 o 08:58, raven_raven napisał:

Trzy godziny o God of Warze od Josepha Andersona już prawie gotowe :obama:

Release date zapowiedziany na czwartek, 9AM EST. Skrypt już jest dostępny dla patronów, ale nie spoilerowałem sobie.

TRZY

PIER,DOLONE

GODZINY

nie wiem, czy dam radę

Opublikowano

Sam tytuł odrzuca a żeby jeszcze marnować na to trzy pierrrrrdolone godziny życia? 

Opublikowano

właczy się w robocie do posłuchania, ale nie dzisiaj, dzisiaj się już nie opłaca 

Opublikowano

Super Mario: Odyssey 
-It's no masterpiece

God of War
-Almost a masterpiece

:banderas:

Trzeba bedzie zerknac,

E: 30 sekund i juz chwalonko 

Wyglada ze, this is not the video you are looking for :smutas:

Edytowane przez teddy

Opublikowano
  • Autor

o ty k,urwa gnoju, tyle czasu wyczekiwania i odbierasz mi radość wrzucenia tego dzieła? :[ 

będzie oglądane, mam nadzieję Pan Joseph pięknie wypunktuje Boga Wojny

Opublikowano
3 godziny temu, _Be_ napisał:

Sam tytuł odrzuca a żeby jeszcze marnować na to trzy pierrrrrdolone godziny życia? 

Dlaczego odrzuca? Włączyłeś w ogóle, czy pograłeś pół godzinki i tak gadasz?

Podejrzewam, że jakby gra miała dla Ciebie inny tytuł i była zlepkiem kilku pikseli to byś się jarał :(

Opublikowano
2 godziny temu, raven_raven napisał:

o ty k,urwa gnoju, tyle czasu wyczekiwania i odbierasz mi radość wrzucenia tego dzieła? :[ 

będzie oglądane, mam nadzieję Pan Joseph pięknie wypunktuje Boga Wojny

Obejrzane. Jest sporo krytyki, ale tez troche chwalenia, nawet sam w pewnym momencie stwierdza ze musi wrocic do krytyki bo po to ludzie odwiedzaja jego kanal. Ogolnie ladnie punktuje wady, szczczegolnie podobala mi sie sekcja o walce bo faktycznie czasami czulem ze cos nie gra do konca z tym systemem, ale nie analizowalem tego zbytnio.

Niestety dla niektorych konkluzja bedzie smutna bo 

Mowi ze to jedna z najlepszych gier AAA w jakie gral i zasluguje na cala chwale ktora otrzymala

A nastepny w kolejce bedzie wiedzmin :obama: Ciekawe co tam naskrobie

Opublikowano
2 godziny temu, grzybiarz napisał:

Dlaczego odrzuca? Włączyłeś w ogóle, czy pograłeś pół godzinki i tak gadasz?

Podejrzewam, że jakby gra miała dla Ciebie inny tytuł i była zlepkiem kilku pikseli to byś się jarał :(

Przecież prawie platynę wbiłem

Opublikowano

Cztery miechy po premierze, analizy porobione już na wszystkie sposoby, temat generalnie wymęczony, no szczerze to wątpię, żeby gość mnie zaskoczył jakimikolwiek ciekawymi tezami. Może kiedyś. 

Opublikowano
12 godzin temu, grzybiarz napisał:

To czemu odrzuca? Zmuszałes się do tej prawie platynki?

No bo gra nie wydaje mi się arcydziełem? Ogar