Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Czarek - polecam Raymana.

Nie wyobrażam sobie grać w Knacka samemu. Przeszedłem z dziewczyną. Sam bym się zanudzil.

• Odpowiedzi 367
  • Wyświetleń 49,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

nikt nic nie palił, po prostu kupiliśmy grę;-) najwięcej do powiedzenia zazwyczaj mają osoby które nawet nie zagrały w tą pozycję 10 minut. Ja już powli przestaje patrzeć na oceny, zbyt dużo jest prze

• Obecnie to co pokazali nadaję się na PSS za 40zł.

• Ojejku, powtarzałeś sekwencję kilka razy, straszne rzeczy. 

Opublikowano

Czarek - polecam Raymana.

Nie wyobrażam sobie grać w Knacka samemu. Przeszedłem z dziewczyną. Sam bym się zanudzil.

A Raymana można grać w dwie osoby?

Opublikowano

Kończę tą cholerną grę już czwarty raz, mam 12-3 i zbieram te piekielne diamenty i dalej mi brakuje 6 jeszcze. Zakładam, że do końca gry nie wpadną, masakra jakaś. Dosłownie bokiem mi ten Knack wychodzi, uparłem się na tę platynę i brakuje 4 trofeów. Kiedy wreszcie zdobętę wszystkie diamenty i ostatni raz będę ją przechodzić na very-hard, to zaraz po wbiciu platyny chowam to głęboko i nigdy więcej nie odpalę...

Zostawię w kolekcji jedynie. Masakra.

Opublikowano

Kończę tą cholerną grę już czwarty raz, mam 12-3 i zbieram te piekielne diamenty i dalej mi brakuje 6 jeszcze. Zakładam, że do końca gry nie wpadną, masakra jakaś. Dosłownie bokiem mi ten Knack wychodzi, uparłem się na tę platynę i brakuje 4 trofeów. Kiedy wreszcie zdobętę wszystkie diamenty i ostatni raz będę ją przechodzić na very-hard, to zaraz po wbiciu platyny chowam to głęboko i nigdy więcej nie odpalę...

Zostawię w kolekcji jedynie. Masakra.

Potwierdzam irytujące jest zbieranie diamentów;/ Ten kto wymyślił losowe wpadanie przedmiotów w tej grze powinien spłonąć:D

Opublikowano

Mogłyby i wpadać losowo, ale jak mam już wszystko i brakuje jedynie diamentów, to już twórcy mogli dać skrypt, który losuje tylko je i ułatwia całą zabawę... a nie teraz będę musiał pewno raz jeszcze grę zaczynać i znowu łazić jak debil i szukać tych diamentów cholernych :(

Opublikowano

Mogłyby i wpadać losowo, ale jak mam już wszystko i brakuje jedynie diamentów, to już twórcy mogli dać skrypt, który losuje tylko je i ułatwia całą zabawę... a nie teraz będę musiał pewno raz jeszcze grę zaczynać i znowu łazić jak debil i szukać tych diamentów cholernych :(

Miałem nadzieję, że jak zostaną tylko diamenty do odkrycia przy każdym otwieraniu skrzyni będą wpadać za każdym razem, a tu niespodzianka, powtarzają się w nieskończoność kryształy różnej maści:D jedyny plus, że nie wpadają już części urządzeń:D

Opublikowano

Dlatego ja zrezygnowałem z wbijania platyny też mi zostało pare trofików tylko ale ile można? Gra jest fajna ale tymi diamentami s(pipi)ili sprawe.

Opublikowano

odpalcie zawsze na pare minut i zbierzcie kilka skrzynek co jakis czas i wam wpadnie w koncu;)

Edytowane przez shy4

Opublikowano

Panowie nie bądźcie miękkimi lolkami. Ściśnijcie poślady a będzie wam dane. To i tak pikuś z czekaniem na Pure Bladestone w Demons Souls ;)

Opublikowano

Piąty raz przechodzę tę grę, a innych nie odpalam, bo chcę mieć tu wszystko na 100%, więc możesz się domyślać jak bardzo mam dosyć :P A czeka mnie 6 raz na very hard :/

Opublikowano

To jak to jest, jak już wbijesz platyne, a mam Cię w znajomych, to dla mnie platyna będzie łatwiejsza? Chcę zakupić knacka, aby pograć z dziewczyną, wiec i może platyną się zainteresuje. :-)

Opublikowano

Piąty raz przechodzę tę grę, a innych nie odpalam, bo chcę mieć tu wszystko na 100%, więc możesz się domyślać jak bardzo mam dosyć :P A czeka mnie 6 raz na very hard :confused:

No to faktycznie, można się lekko zirytować. Co za debil wymyślił powtarzające się zbędne kryształy.

Opublikowano

To jak to jest, jak już wbijesz platyne, a mam Cię w znajomych, to dla mnie platyna będzie łatwiejsza? Chcę zakupić knacka, aby pograć z dziewczyną, wiec i może platyną się zainteresuje. :-)

Chyba będziesz mógł wymieniać swoje artefakty i kryształy za moje i prawdopodobnie będziesz miał łatwiej ;)

Opublikowano

Mam już 6-1 przy piątym podejściu i na 30 skarbów wpadł... 1 (jeden!) diament! Mam 5/10, znam te gre na pamięć, przeciwników i skarby też na pamięć, na very-hard to chyba będzie kaszka z mleczkiem, bo wtedy oleje wszystko i będę biegł na pałe ile mogę...

Btw. Moldar, z tych rzeczy które mam to już możesz się wymieniać. Niestety chyba w przypadku diamentów jest jeden jedyny wyjątek, że te musisz zebrać sam :confused: Więc możesz korzystać bo wszystko inne pozbierane ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Mam już 6-1 przy piątym podejściu i na 30 skarbów wpadł... 1 (jeden!) diament! Mam 5/10, znam te gre na pamięć, przeciwników i skarby też na pamięć, na very-hard to chyba będzie kaszka z mleczkiem, bo wtedy oleje wszystko i będę biegł na pałe ile mogę...

Btw. Moldar, z tych rzeczy które mam to już możesz się wymieniać. Niestety chyba w przypadku diamentów jest jeden jedyny wyjątek, że te musisz zebrać sam :confused: Więc możesz korzystać bo wszystko inne pozbierane ;)

Dokładnie. Pomocne jest mieć w znajomych ludzi grających w Knacka, gdyż mamy wiekszy wybór przedmiotów ze skrzyń, jednak nie dotyczy to kryształów diamentowych;/ Szkoda, że nie pomyśleli by zrobić tak by wyskakiwały po odkryciu wszystkich innych. A tak trochę wymuszanie na siłę długości rozgrywki;/

Opublikowano

Nieprzerwanie. Póki tego nie zrobię, nie zagram w nic innego, a do premiery inFamous chce przejść jeszcze Tomb Raidera, więc muszę to cisnąć... Pocieszam się, że nigdy więcej już tego nie odpalę, jak tylko wbije platynę...

Opublikowano

Tak swoją drogą, knack jest pierwszą grą, która idealnie nadaje się na remote play. Granie na vita to sama przyjemność i nic nie psuje zabawy, małe wykorzystywanie przycisków na padzie bardzo tu pomaga.

Opublikowano

Ja chyba powoli się poddaje. Przeszedłem grę 6 raz (na easy), raz na hard i dalej mnie czeka ten very-hard i przez całą grę wypadł 1 diament. Na samym początku. Mam 6/10. W dalszym ciągu. To jest jakaś (pipi)ana porażka, szkoda życia i czasu na ten syf, chyba lepiej grać w cokolwiek innego... Wrócę do Knack kiedyś, żeby tą platynę jednak wbić, ale z pewnością prędko to nie nastąpi...