Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 757,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://gamezilla.komputerswiat.pl/publicystyka/2013/11/komentarz-pierwsze-chwile-z-playstation-4   Moje wrażenia     

• Chcialbym zeby Playstation 4 mialo ten sam bootscreen co pierwsza konsola Sony - byl dobry, mial fajny dzwiek, a zreszta mam do niego jakis sentyment. http://www.youtube.com/watch?v=31ivdML1Xes

• wszystko zalezy od tego jaka masz re.wizje

Opublikowano

@Poszukiwacz - wydaje mi sie, że w tej chwili wszystkie gołe PS4 w sklepach w Polsce są 4A, tak jak bundle Infamous

4B jest chyba tylko WD, śledze aktywnie temat rewizji od 3mscy i nie trafiłem nigdzie single 4B

oczywiście moge sie mylić:)

bundle Destiny teoretycznie i wdg revision table powinno mieć 4C, ale lepiej upewnić sie wcześniej i zapytać gdzieś, np. na tym kanale yt

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

bundle z WD są 4A. przynajmniej jakaś ich część.

Sent from my iPad using Tapatalk

Opublikowano

Ta biała wersja bardzo mi się podoba - zobaczymy co autorzy unboxingu odpowiedzą w sprawie rewizji. Co prawda samo Destiny mnie nie interesuje - ale to już Allegro załatwi sprawę.

Opublikowano

na kartonach bundlów w Saturnie widziałem 4A.

Edytowane przez zimzvm

Opublikowano

Czy ktoś z was nadal ma jakieś dziwne zachowania konsoli przy włączonym HDCP. Przy TVN player jest taka potrzeba, a tu znowu problemy z dzwiękiem i obrazem.

Opublikowano

na kartonach bundlów w Saturnie widziałem 4A.

oznaczenia rewizji konsoli nie ma na kartonie, tylko na konsoli ;)

Opublikowano

symbol konsoli na kartonie kończy się na 4A. to nie to samo ?

Opublikowano

przypuszczam, że chodzi Ci o oznaczenie CUH-1004A, to oznaczenie regionu, wszystkie PS4 w Europie mają taki numer

inny mają konsole z Ameryki, Azji, Japonii, inne regiony

http://www.psdevwiki.com/ps4/CUH-10xxA_series tu są wszystkie bundle PS4, tylko nie chronologicznie rewizją, pamiętam przed zakupem oglądałem w sklepie na półce wersje na World Cup i było to 4A. Rewizje konsoli masz oznaczoną na spodzie w rogu, pudełka przeważnie mają plomby, więc trzeba by dobrze gadać w sklepie aby otworzyli box

Bk2X7wE.jpg

Opublikowano

Zastanawiam się czy nie brac tego bundla z Destiny. Wziałbym białą, ale nawet meble mam ciemne i nijak nie będze się to komponować z reszta sprzętu (szczegółnie mojej żonie;) Chyba nie szansy żeby trafić na 4A w bundlu z Destiny?

Jak jest z tym Bluray 3D? Wiadomo kiedy to ma wejść?

Opublikowano

co z tym tvn playerem ?

Kiedy bedzioe bangla ?

jeżeli pytasz o ps4, to jest i działa, trzeba pobrać ze store z sekcji aplikacje

Opublikowano

Zastanawiam się czy nie brac tego bundla z Destiny. Wziałbym białą, ale nawet meble mam ciemne i nijak nie będze się to komponować z reszta sprzętu (szczegółnie mojej żonie;) Chyba nie szansy żeby trafić na 4A w bundlu z Destiny?

Jak jest z tym Bluray 3D? Wiadomo kiedy to ma wejść?

MichAelis ja mam podobnie - wszystko czarne ale zachorowałem na tą białą PS4 - będzie kontrast! Jak coś to zapraszam we Wro na premierę, zobaczysz jak to się "komponuje":)

Co do 4A to chyba ciężko wyczuć, ale raczej będzie to 4B

Opublikowano

co z tym tvn playerem ?

Kiedy bedzioe bangla ?

jeżeli pytasz o ps4, to jest i działa, trzeba pobrać ze store z sekcji aplikacje
Można prosić link do sekcji aplikacji?
Opublikowano

co z tym tvn playerem ?

Kiedy bedzioe bangla ?

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/aplikacje/player/cid=EP4343-CUSA00358_00-WEBMAF0000000TVN

Opublikowano

U mnie ten player potrafił złapać zawiechę (nie raz i nie dwa) a jakość wyświetlanego obrazu pozostawiała wiele do życzenia (film "U pana Boga za piecem" gorzej wyglądał niż w telewizji analogowej). Pomijam już brak obiektywizmu tejże grupy w paru dziedzinach. Póki co, na razie, z aplikacji zrezygnowałem. Jak będą aktualizacje, sprawdzę.

Demo NHL 15 już dostępne. Podobno warto spróbować.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

co z tym tvn playerem ?

Kiedy bedzioe bangla ?

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/aplikacje/player/cid=EP4343-CUSA00358_00-WEBMAF0000000TVN

Przeca zainstalowalem, tylko jak przegladalem filmy/seriale to ich wlaczyc nie moglem ;[

Opublikowano

ja wczoraj zainstalowałem i odpaliłem byle co zeby zobaczyc czy działa. Działało i nawet nie cieło.

Opublikowano

Nie mogę się zalogować.Występuje błąd ce-35287-5.

Ktoś się orientuje, o co chodzi?