Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 619,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

Gra wygląda świetnie. Widoczne są jaggies, ale juź potwierdzili, źe wprowadzono antiallasing w nieukazanym buildzie, więc następne filmiki będą jeszcze piękniejsze.

Opublikowano

Figaro źródło by się przydało.

Opublikowano

No jak dla mnie to ten DriveClub stoi na rowni z WatchDogs, Killzonem i Infamousem. Kupuje razem z konsola bo kazy filmik mnie mocno kreci!

Opublikowano

Kiedyś jakieś plotki krążyły o DriveClub`ie za free przy zakupie konsoli, czy też grze dodanej do PS+ - jest w tym ziarno prawdy? 

Down: A wiadomo czy ma być dodany jako tytuł startowy tej usługi na next genie, czy po pewnym czasie od premiery?

Edytowane przez Biały

Opublikowano

trzeba dodać że platynę normalnie będziesz mógł wbić

Opublikowano

Można ściągnąć gameplay "z konsoli" w 1080p zaraz napiszę czy warto.

e: nie

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

na drugi samochód zabrakło tekstur /

i te zemby, jak u jakiegoś rysia

Opublikowano

na drugi samochód zabrakło tekstur /

i te zemby, jak u jakiegoś rysia

screen z buildu bez anti allasingu.

Opublikowano

Toz to bulszot pewnikiem. A jesli nie to jeszcze wieksza zajawka

Opublikowano

Zastanawiam sie miedzy wersja z Plusa i full-fullem w pudelku, co bierzecie? No i ciekawe czy w singlu bedzie tu co robic

Opublikowano

Z tego co wiem to ma być opcja zrobienia całkiem taniego upgradu z wersji PS+ do pełnej. Ja pogram w wersje z plusa i zobacze czy chce kupić resztę (no i czy będę chciał zgarnąć w pudełku).

Opublikowano

Przedsmak filmiku:

9At8.gif

9Bh7.gif

8Kl4.gif

Ciekawe, że same studio wypuszcza gify. Zazwyczaj fani się tym zajmują ;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

screen z buildu bez anti allasingu.

Jesli screen jest z filmiku, ktory maja pokazac dzisiaj, to pochodzi wlasnie z buildu z nowym AA.

Gify fajne :)

Edytowane przez Magik

Opublikowano

ahaha, ten pop up znaku drogowego po lewej na 3 gifie, by sie wstydzili, przecież to jakiś zart.

Ale ogolnie wyglada ładnie, to co widac,  a widac niewiele

Opublikowano

na drugi samochód zabrakło tekstur 

Jak dla mnie to auto z przodu to jest "duch" najlepszego okrążenia  :ninja:

No i o jakim popupie mówisz? Ja tylko widzę, jak znak pojawia się w zasięgu świateł, wieć nie wiem ocb?

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

1. zartowałem

2. pojawia sie nagle, jedziesz i nagle sie pojawia, juz pomijajac kwestie odblaskowosci ktorej tu nie ma, a nawet znaki  z materiału 1 kategorii powinny sie dawno swiecic, nie mowiac o 2, gdzie powinny sie swiecic jak psu jajca.

Opublikowano

1. Dobry żart ;)

2. No, a jak ma się pojawiać? Przecież jest pionowy i od razu pokazuje się cały. Jest ciemno i go nie widać - jest jasno i widać ;)

P.S. Ciężko zauważyć z jakiej kategorii materiału są wykonane te tekstury  :sorcerer:

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

nieprawda jest to co piszesz, widac juz wczesniej dalej oddalone elementy drogi,  a pionowy znak sie poprostu pokazuje.

nowa generacja konsol  a znaki sa nieodblaskowe, fajnie.

Opublikowano

a z tyłu znaki też są odblaskowe? pytam bo nie jestem inżynierem do spraw dróg i znaków na nich.