Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 619,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

beda w tej grze jakies trasy w miastach itp czy tylko bezdroza i pipidówy?

Opublikowano

Ile % to nie wiem, ale była to wersja alpha.

Opublikowano

Tym razem bulid jest opisany jako alpha bez podanych % ukończenia i jak na razie nigdzie nie ma takiej informacji.

Opublikowano

Ale czemu szkoda? Od wersji alpha do gold jest jeszcze mnóstwo etapów ulepszających, no i dodatkowo patche po premierze gry xD

Opublikowano

To prawda, wygląda na bardzo lużnego racera w którym będzie można na różne fajne sposoby rywalizować ze znajomymi.

Taki PGR z otwartym światem?

No ale gra od ludzi którzy stworzyli Motorstorma i PGR nie może być kiepska.

Opublikowano

Tylko ta kamera... Tak jakoś za nisko ustawiona. Mam nadzieję, że będą różne kamery do wyboru.

Opublikowano

O, o, o. Dokładnie. To mój problem z kilkoma racerami. Czemu ustawiają kamerę tak nisko?! 

Opublikowano

Tylko ta kamera... Tak jakoś za nisko ustawiona. Mam nadzieję, że będą różne kamery do wyboru.

Wystarczy obejrzeć filmik (od 1:01) który wrzucił stronę wcześniej eX4cT aby wiedzieć że będzie pięć kamer ;)

Opublikowano

Oglądałem ten gameplay i widziałem tylko dwie.

Opublikowano

Włącz sobie od 1 minuty masz tam pokazane wszystkie dostępne czyli ze zderzaka , z tyłu , z maski , z deski rozdzielczej i z za kierownicy

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Nie widziałem tego. Ja nie wiem jak ja ten gameplay oglądałem. :)

Szkoda, że ta kamera z zza samochodu jest tak nisko ustawiona. Miałem nadzieje, że będzie podobna, tyle że z kamerą ustawioną trochę wyżej. No cóż, przyzwyczaje się.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Ten widok z deski rozdzielczej (jak zwał tak zwał) to chyba nowość w gatunku ?

Opublikowano

Ten widok z deski rozdzielczej (jak zwał tak zwał) to chyba nowość w gatunku ?

Tak, żadna inna gra takiego widoku nie ma,wygląda to fajnie bo kokpity sa wykonane bardzo starannie a dodatkowo szyba (wreszcie szyba w samochodowkach) dodaje fajnego efektu.

Opublikowano

RBR mial podobna, GSC tez.

Mnie ten direct feed nie porwal. Moze przez to ze to tylko 720p.

Model jazdy wydaje sie jakis taki drewniany.

Opublikowano

WmjPYM.png

Ciekawe czy takie odbicia w szybie bedzie miala Forza :D

iGswg7CN0Pr0D.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

po oglądnięciu gameplaya stwierdzam, że otoczenie jest niesamowite. Trawa, jakieś domki, wiejskie płotki, krzaki, pył z boku na drodze - robi to na mnie wrażenie. 

Opublikowano

O tak. Też na to zwróciłem uwagę. Drzewa wyglądają naprawde fajnie. A to przecież jest alpha.