Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik forum 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 171,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakos niedawno byly statystyki w profilach - gdzie i w jakich godzinach napisalo sie najwiecej postow, ilosc rozdanych plusow i minusow itp. Wroci to jeszcze?

Opublikowano

2 sprawy:

1. Nie mam czegoś takiego jak pmki, ani skrzynki ani opcji wysyłania.

2. W związku  z tym prosiłbym o odblokowanie mi shouta, swoje juz odsiedziałem.

Opublikowano

cześć

też bym chciał mieć szołta

no weź ukyo odblokuj <prosi>

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Autor

2 sprawy:

1. Nie mam czegoś takiego jak pmki, ani skrzynki ani opcji wysyłania.

2. W związku  z tym prosiłbym o odblokowanie mi shouta, swoje juz odsiedziałem.

1. Komunikator działa.

Jakos niedawno byly statystyki w profilach - gdzie i w jakich godzinach napisalo sie najwiecej postow, ilosc rozdanych plusow i minusow itp. Wroci to jeszcze?

Hmm.. to wyleciało chyba przy którejś aktualizacji skryptu. Dopytam, czy gdzieś jest opcja włączenia tego, czy tylko w formie dodatku (o ile takowy istnieje). 

Odnośnie shouta proszę kontaktować się z osobami, które dały blok. 

Opublikowano

Schowałem niechcący shouta i teraz nie wiem jak przywrócić, pomuszcie ;(

EDIT: aha już wiem, ban na shouta :D ale moglibyście zrobić go chociaż widocznego ;(

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Pytanko, a jaki sposób zagnieździć film z YT, bo mi ostatnio tylko linki pokazuje?

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Pytanko, a jaki sposób zagnieździć film z YT, bo mi ostatnio tylko linki pokazuje?

zamknij w [ media] [ /media]

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

Czy możecie zrobić coś z tą:

http://myao.adocean.pl/files/njrffoquor/nmleeogkpt/Heyah_no_limit_tripleBillboard_750x300_rEVOLUTION_v2.swf

krew mnie zalewa ile razy ona jest ponieważ wysypuje mi się wtedy wtyczka flash... 

ja już (pipi)a nie mogę psychicznie z tym. Pracuję sobie pracuje, ileś tam zakładek w Chrome otwartych, wrzucam sobie na chwilkę forum dla obczajenia i (pipi)A WISI CAŁY (pipi)Y WINDOWS bo Chrome walczy. Oczywiście nie wywalczy i mam Schockwave i Flash crashed, ale dobrą chwilę trzeba poczekać. 

Przepraszam że klnę, ale seriously to jest męczące. Tak samo mam na MAC OS X (nie pamiętam wersji systemu). 

Opublikowano
  • Autor

Jutro lub we wtorek w godzinach nocnych forum zostanie wyłączone na czas migracji (związana będzie z tym zmiana DNS-ów). O szczegółach poinformujemy jutro. 

Opublikowano
  • Autor

Migracja forum została zakończona.

Jeżeli traficie na jakiekolwiek błędy - proszę o informację w tym temacie.

PS Zasadniczo żadnych zmian nie ma (może poza polskimi nazwami miesięcy), tym samym samo przeniesienie nie powinno być odczuwalne.

Opublikowano

Z tymi nazwami miesięcy jest błąd.

Powinno być np. 21 lipca, 4 maja, 2 lutego,

a jest 21 lipiec, 4 maj, 2 luty.

Niby pierdoła, ale jak ma być po polsku, to niech będzie po polsku, a nie po polskiemu.

Opublikowano
  • Autor

Nie taka pierdoła, bo też mnie to wkurza :). Tyle że z tym jest problem, bo to jest niejako z automatu. Na poprzednim serwerze nie można też było zmienić. Te miesiące nie są edytowalne w tłumaczeniu. 

Zbadam temat, może coś uda się zrobić, aczkolwiek obawiam się, że niekoniecznie.

Opublikowano

Poprawiłem. Figlarz źle wkleił link i oznaczył spoiler który stał się częścią linku - przez to źle wyświetlało kolejny post.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Przepraszamy za te wieczorno-poranna awarie. Problem lezal po stronie naszego dostawcy i troche zajelo, nim sie z tym uporali.

Opublikowano

Opcja "Wyświetl nową zawartość" nie pokazuje nowych postów z działu PSX Extreme i Niezależni

Opublikowano
  • Autor

Nie masz ustawionych zadnych filtrow?

Opublikowano
  • Autor

Jak klikasz "Wyświetl nową zawartość", to po lewej masz filtry, gdzie możesz zdefiniować, z których działów mają pojawiać się powiadomienia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.