Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Hmm mam tę samą wersję i nic się nie zmieniło. Może coś ze słownikiem Ci się skopało?

a0188e978119d80b.jpg

Edytowane przez _Red_

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 172,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

Dzieki Red. Screen pomogl. Nie mialem zaznaczonej opcji "Polski". O tyle dziwne, ze tylko w przypadku foruma musialem ja sobie wlaczyc manualnie. Wszedzie indziej samo zadzialalo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Brak zakładki Pchli Targ, proszę o odblokowanie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest szansa,na wprowadzenie obslugi twitter?A dokladnie chodzi mi o opcje wklejenia kodu w post,zeby wyswietlal sie tweet.

Opublikowano
  • Autor

Kwestia zdefiniowania media tagu. Niestety nie widzę nigdzie takiego. Jeśli komuś wpadnie w ręce, proszę o info i dodamy. 

Opublikowano

Dlaczego Titanfall ma 2 tematy? PC i Xbox One. Przecież gra kwalifikuje się jako multiplatforma, więc powinna mieć jeden temat w Ogólne w Multiplatformach. 

Edytowane przez Blue

Opublikowano

Gry na PC maja osobne tematy,zeby nie bylo wojnny miedzy pc i konsolami.  Multiplatformach sa gry ktore wychodza na obie konsole.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Objection

Gry takie jak Witcher 3, Watch_Dogs czy Assassin's Creed IV: Black Flag również mają (będą miały) wersje PC, jednak nie mają odpowiadających im tematów. Osoby, które grają na PC lub wyczekują by na nim właśnie zagrać w te gry, wypowiadają się w dziale multiplatformy. 

Po za tym, tak jak może dochodzić do wojenek pomiędzy PC a konsolami, może dochodzić do wojenek pomiędzy wersjami na poszczególne platformy (vide MGS: GZ które lepiej chodzi na PS4). Jest temat do tego odpowiedni na forum, więc w tych tematach dla nicponi powinny wystarczyć ostrzeżenia i bany. 

Opublikowano

przy łączeniu działów i tworzeniu nowego "drzewka" tematów ustaliliśmy, że multiplatformy konsolowe łączymy, pc pozostaje osobne.

między piecem a konsolami są większe różnice niż między samymi konsolami. stąd taka decyzja i tak jest najlepiej.

o metody wychowawcze w razie wojenek nie masz co się martwić ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy w wersji mobilnej, można jakoś edytować posty? Zawsze przelaczam wtedy między wersjami, ale trochę to uciążliwe.

Opublikowano
  • Autor

Klikasz w post i jest opcja edycji. 

Opublikowano

Dzięki, nigdy w wersji mobilnej nie klikałem swój post;)

Opublikowano

Dlaczego może mi nie działać integracja z facebookiem? Po próbie ustawienia tego w profilu pokazuje mi się błąd "Błąd

App Not Setup: The developers of this app have not set up this app properly for Facebook Login.
"
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy istniałaby możliwość stworzenia oddzielnego działu dla serii Assassin's Creed ? Seria rok w rok się rozrasta i utrzymuje całkiem zadowalający poziom. Dodatkowo dużo osób z forum w nią gra i wykazuje zainteresowanie kolejnymi częściami. Dobrze byłoby zebrać tematy o każdej z części w jedno miejsce + ewentualnie stworzyć parę dodatkowych, np.: o fabule. 

Opublikowano
  • Autor

@terror: wybacz, gdzieś to mi umknęło. Podpytam moderację, czy coś z tym będziemy działać. 

Z ogłoszeń forumowych - z piątku na sobotę w godz. 22-6 mogą wystąpić przerwy w funkcjonowaniu forum związane z aktualizacją serwerów. 

Opublikowano

Czy tylko mi nie chce się załadować sygnatura w ustawieniach po kliknięciu Zapisz Zmiany?

Opublikowano

Sprawdzałem przed chwilą i normalnie zaktualizowało, więc chyba tylko tobie ;) Sprawdź czy dalej się nie da.

Opublikowano

Nadal nie działa. Używam chrome. Wyczyszczenie ciasteczek też nic nie pomogło :( A chce wkleić tylko odnośnik z ikonką do statsów z BF4.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Napisz do któregoś z adminów, żeby spróbował Ci zmienić. Jeżeli tobie nie wyskakuje żaden komunikat o błędzie to może u nich się pojawi. Może link jakiś felerny, podeślij na PW to się sprawdzi.

Opublikowano

Wyślij mi na PW to co chcesz wkleić. Sprawdzimy :)

Opublikowano

Można jakoś ustawić, żeby w szukajce z góry ustalona była opcja "Wyświetl wyniki jako posty"?

Opublikowano

Tak, jest taka możliwość. Kliknij zębatke i na dole będzie do zmiany.

Opublikowano

Tak robie za każdym razem, pytam czy można to na stałe ustawić

Opublikowano

Domysliłem się jak już napisałem :) Pewnie można zmienić na domyślne, co nie było by głupim pomysłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.