Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trudne sprawy administracyjne i regulamin

Featured Replies

Opublikowano

raz jak dostalem warna od square i napisalem pw z pytaniem za co to mi napisal zebym wypi,erdalal :D

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 262,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest odwrotnie. To tarcza przeciwko retardom.      

• http://www.psxextreme.info/user/43379-chandler/  Chandler ten wredny dziad minusuje mnie od kilku miesięcy, codziennie wchodzi tylko aby wstawić minusy gdzie coś napisałem i to tyle. Czy można z tym

• Łatwo się triggerujecie. Fragile persons, i to niby ja mam słabą psychę.

Opublikowano

Moim ulubionym gsrem jest Raptor.

Opublikowano

Starh przypominam, że próbujesz nawiązać kontakt z typem, który rozdaje blokady za spoilery z 30 letnich komiksów :ragus:

Jeżeli chcesz żeby go zabolało, to możesz obrazić mu Borderlands.

ponad 40 letniego komiksu i jest to najgłupsze ostrzezenie jak w zyciu dostalem, a było ich sporo
Opublikowano

typ ma totalnie wyj ebane na konsoloświrusów na majówce a ci drame koperkową kręcą ihaha

Opublikowano

Square ziomeczku jak tam kabanosy na majowce, grillujesz? Karpie biora na gruntowke?

A nie czekaj sa wazne sprawy , na forum cie szkalujo xd

Opublikowano

tylko grigori [*] Diabeu też był dobry, bałem się pisać w niektórych tematach przez tego psychola :pawel:

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

TYLKO MICHAELIS I UKYO TACZIBANA

Opublikowano

michaelis chcial mi na(pipi) do ryja bo mu zelde obrazilem ale i tak wybaczone bo mi dal przy wodeczce w zakopcu senior membera 

Opublikowano

Odwrócona psychologia na którą się nabrałem. Tylko to mam na swoje wytłumaczenie :*

A tak, wtedy na zlocie jeszcze byłem KIMŚ!

Opublikowano

Mam tylko jedno pytanie - czy ty człowieku masz jakieś problemy ze sobą, dziewczyna ci nie daje, gnębią cię w pracy, psy srają ci na trawnik, czy przez platynowanie gier nie rozwijasz się socjalnie? Raven napisał z grubsza o co chodzi. Zastanów się nad sobą. Chyba mocno cię zabolało to 6+, oj bardzo mocno. Weźcie zróbcie jakiś synod i odwołajcie tego gościa, bo szkoda gadać. 

Tak, do ciebie mówię [_].

Opublikowano

Miales blokade na pisanie teraz przez ostatnie kilka dni?

Opublikowano

No Rozi combosy z blokad robi ostatnimi czasy :obama:

Opublikowano

Patrząc na przerwę w jego postach od 25.04 do 3.03 zgaduję, że dostał trzeci punkt ostrzeżenia skutkujący blokadą pisania na równe 8 dni. I co jak co, parę miejsc na forumku gdzie warna mógłby dostać potrafiłbym wskazać, ale w temacie Horizon jego posty są akurat jedne z bardziej rzeczowych i na temat. No cóż, swoje zdanie w tej sprawie wyraziłem, ale że Roziemu się też zgarnęło to jestem autentycznie zdziwiony.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Miales blokade na pisanie teraz przez ostatnie kilka dni?

Tak, 8 dni i 3 warn w odstępie dwóch tygodni od tej samej osoby. 

Opublikowano

Ok, a blaber tez ma blokade? Bo tez poki co wyraza sie plusami.

Blaber jak masz blokade to daj plusa temu postowi. A jak ci sie skonczyly plusy to dej minusa.

Opublikowano

Obraził gre horizon 0 daun. Blokada w 100% zasłużona

Opublikowano
Opublikowano

Zgłaszam swoja kandydaturę na moderatora. Kampania wyborcza GSR 2017 bedzie grana. Mam wasz głos?!

Opublikowano

A usuniesz kącik rpg?

Opublikowano

Dla Ciebie wszystko.

Opublikowano

Zgłaszam swoja kandydaturę na moderatora. Kampania wyborcza GSR 2017 bedzie grana. Mam wasz głos?!

A szanujesz RDR?

Opublikowano

Obraził gre horizon 0 daun. Blokada w 100% zasłużona

Nie obraził. Ogólnie poleciał każdy kto napisał posta o nieHorizon no bo hurr durr spam. A robactwo z kilku stron wcześniej nietknięte.

Opublikowano

A szanujesz RDR?

Oczywiście. Zrobie jeszcze możliwość podglądania poziomu ostrzeżeń u użytkowników coby tych z 80% łatwiej podpuszczać i zeby sami sie wykańczali.

Opublikowano

Ej, ale tej blokady dla Roziego i bluberka to nie ogarniam. Co oni niby takiego zrobili. xD