Opublikowano 7 grudnia 201311 l Musze jeszcze dodac ze guma na galkach jest tragiczna...pierwszego dnia juz mialem czarne kciuki...
Opublikowano 23 grudnia 201311 l Jakby ktoś się zastanawiał czy Xone ma ficzer liczenia czasu spędzonego z poszczególnymi grami, to ma.
Opublikowano 23 grudnia 201311 l Tej funkcji zawsze brakowało mi na 360'ce ,teraz Raptr nie będzie już potrzebny.
Opublikowano 23 grudnia 201311 l Tu jeszcze z Ryse (7 tys. zgonów w 39h, dobrze czytam ?) Edyta: tłumacz google mówi, ze to zabójstwa. I na Smartglassie: Dead Rising 3 - 31 k zabitych zombie w 13h, całkiem sporo Edytowane 23 grudnia 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 29 grudnia 201311 l Szkoda że taki szczegółowy podglad jest tylko na smartglassie, jak ogarnę bardziej dasha xD to raz jeszcze sprawdze to
Opublikowano 29 grudnia 201311 l Ten podgląd to z poziomu konsoli jest. Tylko jeden screen jest ze smartglassa.
Opublikowano 29 grudnia 201311 l Wydaje mi sie ze wszystkie sa ze smartglass bo na gorze masz ikonkę do synchronizacji xbox one obok odśwież i szukaj, tak samo 3 paski po prawej stronie jako rozwiniecie menu
Opublikowano 29 grudnia 201311 l pozniej sprawdze, ale wczraj szukalem i nie mogelm sie doszukac, chyba ze ogolnie jak wejde w achivmenty czy cos
Opublikowano 29 grudnia 201311 l Mam nadzieje że da się to sprawdzić przez konsole a nie tylko poprzez smartglass
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Na konsoli widzisz te dane (i więcej), kiedy porównujesz z kimś wynik w danej grze. Kiedy po prostu wchodzisz w swoje osiągnięcia, to tego nie ma, co jest dziwne.
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Dwa pytania. czy jak mam konto na xbl uk to zostawic tak czy jak zmienie na polskę (o ile się da) to strace dostep do jakis funkcji online? I drugie mam smartgalassa na androida (zciagnalem plik .apk po prosyu) tak na ios nie moge. Ja wymusic zciagniecie tego na tablet?Inne konto z krajem typu uk/us czy jest jakies obejscie?
Opublikowano 1 lutego 201411 l A po co chcesz kraj na XBL zmieniać? Na Xbox One i tak sam decydujesz jaki region chcesz mieć bezpośrednio na konsoli. Co do SmartGlassa na iOS, to musisz założyć Apple ID na US/UK lub inny kraj, gdzie jest apka dostępna. Za darmo jest oczywiście, więc żadnych krat kredytowych czy środków do konta dodawać nie trzeba.
Opublikowano 15 lutego 201411 l jeszcze jedno, mam ustawiony region na uk i w forzy mam prędkościomierz w milach. Gdzie to zmienić? W grze nie znalazłem ani w opcjach konsoli. Da się?
Opublikowano 17 lutego 201411 l Jak by ktoś potrzebował to smartglass na xone można bez zakładania konta na uk/us pobrać w postaci pliku apk na androida a na ios trzeba użyć triku z itunes i można założyć konto bez karty płatnicznej na uk/us.
Opublikowano 27 lutego 201411 l Jakby ktoś chciał lepszy headset 6 marca będzie coś ciekawego: http://www.polygon.com/2014/2/26/5449006/polk-audios-xbox-one-compatible-headset-will-hit-shelves-starting
Opublikowano 27 lutego 201411 l Jest jeszcze ten oficjalny stereo hedset Ja tam czekam aż jakas firma ogarnie porządny wireless hedset najlepiej zeby działał z xbox one i ps4
Opublikowano 28 lutego 201411 l Mam takie pytanie bo jakoś nigdy nie widziałem żeby ktoś poruszał ten temat - jak to jest z tymi silniczkami w triggerach, wykorzystują to wszystkie gry czy tylko Forza 5?
Opublikowano 28 lutego 201411 l W Dead Rising 3 jak sie strzela z machine gun / rifle to czuć dość wyraźnie, Ryse chyba tego nie wykorzystuje lub w minimalny sposób, KI ponoć też ma wsparcie ale nie wiem bo grałem może max 30minut
Opublikowano 28 lutego 201411 l Wszystie, to zależy jednak od każdego tytułu. Np. w Ryse one wibrują przy rzucaniu włócznią,