Opublikowano 5 czerwca 201410 l sony zostawia nowa gre GG i MM prawdopodobnie na gdc wiec M$ tez musi miec jakies premiery na tamte targi stad wg mnie taka a nie inna decyzja
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Panowie już wiem, że w tym roku uda mi się odwiedzić GC także nie omieszkam napisać wam jak giera prezentuje się na żywo!
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Panowie już wiem, że w tym roku uda mi się odwiedzić GC także nie omieszkam napisać wam jak giera prezentuje się na żywo! Czekam
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Ja bym się wstrzymał aż powiedzą, że będzie możliwość zagrania na hali. Według mnie mało prawdopodobne
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Czekam na gameplay, bo ciekaw jestem co z tego wyjdzie i jak to wszystko będzie się prezentować i wtedy ocenie, czy kupię czy nie. Nie widzę nic złego w jaraniu się grą NA PODSTAWIE trailerów, a tym bardziej gameplayów.
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Ja sie jaram i biorę w ciemno, bo na żadnej ich grze sie nie zawiodłem, jeszcze pare dni i bedzie nam dane delektować sie gameplayem
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Dokladnie, QB to bedzie moj system X'a, chyba ze wymiekne wczesniej i moja milosc do Master Chief'a bedzie bodzcem : O W kazdym badz razie Remedy i ich gierki zawsze trzymaja wysoki poziom. Believe bracia Xboty.
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Czekam na gameplay, bo ciekaw jestem co z tego wyjdzie i jak to wszystko będzie się prezentować i wtedy ocenie, czy kupię czy nie. Nie widzę nic złego w jaraniu się grą NA PODSTAWIE trailerów, a tym bardziej gameplayów. a zawiódł was już jakiś wczesny gameplay vs wersja finałowa? mowa o X1 nie licząc Watch Dogsa bo to co pokazali do tej pory wygląda bardzo fajnie
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l W żadnym wypadku mnie nie zawiódł, to jedna z tych gier, na którą czekam z niecierpliwością
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Dokladnie, QB to bedzie moj system X'a, chyba ze wymiekne wczesniej i moja milosc do Master Chief'a bedzie bodzcem : O W kazdym badz razie Remedy i ich gierki zawsze trzymaja wysoki poziom. Believe bracia Xboty. I BELIEVE BRACIE
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Liczę na kilku minutowy gameplay. Chcę wiedzieć jakiego ex-a żałować, że nie ma na PS4
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Ciekawe czy materiał, który pokażą to będzie gameplay trailer czy normalny gameplay.
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Ciekawe czy materiał, który pokażą to będzie gameplay trailer czy normalny gameplay. Oby gameplay. Chcę widzieć jak ktoś steruje postacią.
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l No też liczę na gameplay, ale mam wrażenie, że będzie jak Don pisał, gameplay trailer, obym się mylił, bo to chyba najlepiej zapowiadający się tytuł na gamescom.
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Ja tam wolę taki 3 min gameplay trailer z różnymi urywkami rozgrywki niż przechodzenie jakiegoś pojedynczego etapu.
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Zależy co pokażą i jak, po uncharted 2 na e3 każdy miał szczękę na podłodze. A zresztą, zobaczymy już niedługo co tam przygotowali.
Opublikowano 9 sierpnia 201410 l Ja wole konkretny gameplay z kolesiem z padem na scenie. Pamietam prezentacje Uncharted 2 czy pierwszych Gearsow po ktorych po prostu spadlem z krzesla. Takiego czegos spodziewam sie po Quantum. Edytowane 9 sierpnia 201410 l przez hav3n
Opublikowano 9 sierpnia 201410 l No dokładnie, konkretna scena i będzie git. Gorzej jak wybiorą fragment jak z The order, ale tak źle z pewnością nie będzie
Opublikowano 9 sierpnia 201410 l Mozliwe ze pokaza fragment na tym moscie Ja Remedy ufam, jezeli premiera ma byc na pierwsza polowe przyszlego roku to spodziewam sie czystego gameplayu I konkretnej daty premiery. Watpie zeby chcieli to pokazac po raz kolejny na E3 2015 bo to juz nie bedzie zadna bomba...
Opublikowano 9 sierpnia 201410 l Ja tam wolę taki 3 min gameplay trailer z różnymi urywkami rozgrywki niż przechodzenie jakiegoś pojedynczego etapu. Też wole tą opcję , ewentualnie oprócz niego mogli by zaprezentować krótkie demko ogrywane na padzie przez kogoś ze studia ,wtedy wszyscy powinni być zadowoleni
Opublikowano 11 sierpnia 201410 l Wygląda na to, że na GC będzie gameplay z etapu z mostem: https://twitter.com/SamLakeRMD/status/498795159879168000/photo/1