szejdj 2 804 Opublikowano 26 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2015 Nie wiem co lepsze, embargo na recenzje DL czy rzucający się po oczach regres w przypadku Wiedźmina 3 gdzie z każdym pokazem gra wygląda gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2015 (edytowane) Ale gameplay ma fajny xD Dead Island też graficznie było zabugowane a gierka dostarczyła mi bite 50h zabawy. Edytowane 26 stycznia 2015 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 26 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2015 Dooobre https://www.youtube.com/watch?v=RZfhwaVUYgY 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 jak tam Bansai jedziesz z koksem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 Udało się już komuś dorwać fizyczną kopie na PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 jak tam Bansai jedziesz z koksem? Za chwile bede odpalal, pozniej opisze jak sie sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) Amerykański Gamestop się pomylił i zamiast Season Pass za 20$ sprzedaje kod na fulla. Zaryzykowałem, kupiłem na Amazonie Gift Card GS 25$ za 99 zł, wziąłem Season Pass i... mam kod na grę Tyle wygrać Edytowane 27 stycznia 2015 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 345 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 no wlasnie mozna gdzies dostac gre wczesniej ? Bo w wiekszych marketach na polkach ma sie pojawic dopiero w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) Amerykański Gamestop się pomylił i zamiast Season Pass za 20$ sprzedaje kod na fulla. Zaryzykowałem, kupiłem na Amazonie Gift Card GS 25$ za 99 zł, wziąłem Season Pass i... mam kod na grę Tyle wygrać Gdyby ktos byl ciekaw oto sposob dla ludzi z EU: 1. Purchased the 25$ Gamestop EMAIL Gift Card (make sure you don't purchase the physical one!) from Amazon 2. Waited 3 minutes for the code to arrive 3. Went on the Season Pass page for the game, added to cart and checkout as guest (don't use the code on the "promotional code" before the payment step) 4. Entered all the details and then the code on the payment step (if you're copy-pasting the code, it may end up truncated and you need to manually enter the last 3 digits) 5. Purchase 6. PSN code should appear IN THE SAME PAGE (on the left) after the purchase goes through. If you checkout as guest they won't send it in the email. Edytowane 27 stycznia 2015 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) Oglądam właśnie stream i muszę przyznać, że gra wygląda bardzo fajnie i zapowiada się, że w dniu premiery pójdę po swoją kopię, mimo że obiecałem sobie, że do czasu Order 1886 nie kupie żadnej gry, bo mam dwa inne tytuły rozpoczęte, a jeszcze nie ukończone. Są jakieś przecieki co do długości kampanii? PS. Bansai, gdzie dorwałeś swoją wersje? Edytowane 27 stycznia 2015 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 Ja ciągle liczę na ultimę i lokalne sklepy w Warszawie, jak nie to biorę dziś cyfrówkę, bo akurat mogę sobie popracować z domu i dzięki temu dużo luźniej z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 Wersja na konsole w euro rtf za 209zł, miło ze strony Techlandu, że ma na uwadze, że Polska to nie elegancja Francja Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 No robilem risercz, wszedzie jest w takiej cenie w Polandii Bansai napisz pliz ze to nie jest FC4 z zombiakami... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) Skoro tak prosisz... to nie jest FC z zombiakami... to jest ME z zombiakami @Yeti US PSN Pozniej opisze wrazenia, poki co sa BARDZO pozytywne! Edytowane 27 stycznia 2015 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 kermin - jak coś ja kupiłem na XOne więc będziesz miał z kim grać w coopa Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) Kyo, ja to biore bankowo więc spoko wziąłeś cyfrówke? ja czekam na pudełko edit: ciekawy tip ale dla casuali: After you finish the prologue and it tells you that co-op is enabled, it will never be full night time until you do the next main story mission. It stays the exact same time forever.That mission introduces you to the fucked up hellscape that is Dying Light at night, but before you do it, you can wander the whole city and capture all the safehouses, loot everything, make a ton of cash and level up all 3 skill trees, and never have to worry about nightfall until you're ready. Edytowane 27 stycznia 2015 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 No u mnie hype podskoczył do bardzo wysokiego poziomu, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wyglądem i działaniem gry na konsolach (czyli jednak można jak się człowiek nie spieszy z premierą, dlatego zawsze powtarzam, że opóźnienie gry to jest tylko i wyłącznie dobra wiadomość). Ktoś zakupił może wersję cyfrową z PSNa? Jest preload? Normalnie brał bym fizyczną kopię, żeby mieć taki tytuł w kolekcji, ale nie chce czekać do piątku skoro już dziś w nocy będzie można zagrać w cyfrówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 kermit: Tak, cyfrowa wersja. Miałem jeszcze sporo zdrapek na $$$ - brakowało mi 6 usd ale to sobie dokupiłem w MS Store Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 No u mnie hype podskoczył do bardzo wysokiego poziomu, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wyglądem i działaniem gry na konsolach (czyli jednak można jak się człowiek nie spieszy z premierą, dlatego zawsze powtarzam, że opóźnienie gry to jest tylko i wyłącznie dobra wiadomość). Ktoś zakupił może wersję cyfrową z PSNa? Jest preload? Normalnie brał bym fizyczną kopię, żeby mieć taki tytuł w kolekcji, ale nie chce czekać do piątku skoro już dziś w nocy będzie można zagrać w cyfrówkę. ale wiesz, że opóznienie gry nie wynikalo z tego tylko, że dopracowywali działnie tej gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) Wiem z czego wynikało to ostatnie opóźnienie, które akurat na premierę u Nas w kraju nie miało wpływu. Chodziło mi o te wcześniejsze, bo przypominam, że gra pierwotnie miała się ukazać w październiku/listopadzie 2014. Edytowane 27 stycznia 2015 przez Xymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 No o te mi też chodzi. Oni musieli całą mechanikę rozgrywki przemodelować i dlatego im tyle zeszlo i porzucili wersje na starę sprzęty bo chyba by nigdy się nie wyrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 czy to prawda, że tam będzie multi tylko dla preorderów? Przecież dla trybu multi to headshot w kolano. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) Multi (co-op) dla wszystkich jest dostępne. Be the Zombie (gracz staje się zombiakiem polującym na graczy) tylko do preorderów dodają. Edit: I zupełnie nie rozumiem dlaczego tylko w preorderze to dostajemy - pewnie można będzie potem to dokupić ale mimo wszystko ten tryb powinien być od początku w grze dostępny dla wszystkich. Edit 2: Z powodu tego opóźnienia autorzy do wszystkich pudełek (w krajach, gdzie pojawiło się opóźnienie) dodają dwie paczki DLC – Cuisine & Cargo i Ultimate Survivor Bundle. Jednocześnie wszyscy zainteresowani, którzy kupią grę otrzymają za darmo tryb Be The Zombie. http://www.ppe.pl/news-33496-techland_gra_w_dying_light___znamy_daty_premier__a_tryb_be_the_zombie_za_darmo_.html Edytowane 27 stycznia 2015 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 27 stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) Ok, pogralem juz sporo i oto moje wstepne wrazenia. Zaczne moze od od tego ze gra mi sie bardzo podoba (polowa osob przestaje czytac w tym momencie ). Nie wiem skad im sie wzial pomysl na wrzucenie systemu parkour do gry o zombie, ale sprawdza sie to wysmienicie podczas grania, zombiaki sa powolne (choc podejrzewam ze z biegiem fabuly pojawia sie silniejsze/szybsze odmiany) i mozna je wybornie trollowac, jest grupka przed jakims sklepem, wymijamy ich, wbiegamy do sklepu, lootujemy wszystko szybciutko, chmara wchodzi za Toba, a my wychodzimy oknem z drugiej strony, potem na dach, gdzie jeszcze jest szansa na dodatkowy loot, zombiaki zdezorientowane sa takie pocieszne <where is da brain? he was here!?!?!?!?>. A skoro przy dachach jestem, mamy PELNA swobode, mozna wejsc praktycznie wszedzie, nawet jesli masz wrazenie ze sie nie da, praktycznie zawsze mozna to jakos obejsc, skoczyc z innego dachu, znalezc jakas barierke a z reguly na trudno dostepnych wzniesieniach sa skrzynie lub kosze z lootem, wiec warto kombinowac, okazjonalnie na dachu mozna znalezc jakiegos samotnego zombiaka, sensu w tym malo, ale chyba wiem czemu Techland sie zdecydowal na taki krok, dawno nie mialem takiego banana na ryju jak przed chwila, przeskakuje z dachu na dach, na krawedzi zombie, a ja w locie YEB mu z kopniaka a ten soczyscie spada 3 pietra w dol Sam parkour dziala zayebiscie, takie ME na sterydach, ale z tym plusem ze masz pelna swobode, sandbox, a nie liniowe levele, takze mozna szalec, na poczatku dziwnie mi bylo skakac pod R1, ale szybko zrozumialem ze ma to wiecej sensu, podczas przemieszczania sie trzeba caly czas miec wladze nad kamera w tej grze, co jest fizycznie niemozliwe jesli skok mamy pod krzyzykiem (chyba ze ktos uzywa "szpona" ale niewygodnie by bylo na dluzsza mete tak grac). System walki jest bardziej soczysty niz w Dead Island, animacje znacznie lepsze a sam gore rowniez dostal lekki upgrade, piekne sa sytuacje kiedy uruchamiasz pulapki a tepe ziombale prosto w nie wchodza, albo kiedy wpychasz je na kolce, albo kiedy bejsbolem robisz im zelatyne z glowy (jest nawet Xray i lekkie slow motion przy mocniejszych uderzeniach w leb) Scenariusz rowniez dostal spory upgrade, wreszcie mozna sluchac dialogow i nie lapac sie za glowe co chwile <patrzy na dead island>, ale za duzo sie nie rozpisze bo to dopiero poczatki z ta gra jesli o fabule chodzi. Graficznie slicznie, spory teren, swietna gra swiatel, aliasing nie kluje w oczy, klatki nie spadaja, wiecej nie wymagam pod tym wzgledem. Summa summarum, ogromny krok, a nawet 2 w przod jesli chodzi o Techland, gra jest swietna. @Kyo, Waldemar Tryb Be the Zombie bedzie dostepny dla wszystkich ktorzy kupili gre, techland sie wycofal z tego pomyslu z pre-orderem Edytowane 27 stycznia 2015 przez Bansai 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 <czeka-na-piatek> Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi