Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Da się grac od razu w dodatek ? ( jakaś opcja wyboru ) bo nie wiem, czy sejva nie wywaliłem z konso po skonczeniu podstawki.

Bardziej mnie obchodzi czy sejwy z podstawowej wersji będą działać z edycją rozszerzoną.

Sprawdź w chmurze czy Ci nie zostały, skoro tylko z konsoli wyrzuciłeś.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 179,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok, pogralem juz sporo i oto moje wstepne wrazenia.   Zaczne moze od od tego ze gra mi sie bardzo podoba (polowa osob przestaje czytac w tym momencie ). Nie wiem skad im sie wzial pomysl na wrzuceni

• Mnie interesuja konsole. Nie mowie, ze to zla gra, ale w tej chwili jest zawod jesli chodzi o oceny na konsole. Srednie nie klamia

Opublikowano

Dodatek odpala się jak tryb Be the zombie. Masz po prostu nową opcje w menu. Chyba będzie wybór czystej gry, albo wczytanie postaci z save'a z podstawki.

Opublikowano

Mam nadzieję że jutro sam dodatek będzie no na xboxie też nie ma nic jeszcze...

Opublikowano

Prawda to, ze ten dodatek będzie na płycie, a nie w formie kodu?

Opublikowano

A na storze jeszcze samego dodatku nie ma :/ Wiadomo czy w ogole bedzie dostepny? Bo widze tylko Enhanced Edyszyn?

Opublikowano

Dziwne, bo na FB Techlandu pisali o 7GB, jak ktoś ma podstawkę

Edit: Jest i patch 1.07 - 8GB

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Czy może mi ktoś potwierdzić, że cała zawartość dodatkowa w edycji rozszerzonej jest na płycie? Nie ma żadnych kodów na pomniejsze pierdoły?

Opublikowano

cyfra już kupiona, ależ bedzie napyerdalane \o/

Opublikowano

Eurogamer napisał w recenzji, że aby odpalić The Following, trzeba posiadać podstawkę. Ale wszędzie indziej dodatek opisywany jest jako "standalone". To jak to w końcu jest?

Opublikowano

Eurogamer napisał w recenzji, że aby odpalić The Following, trzeba posiadać podstawkę. Ale wszędzie indziej dodatek opisywany jest jako "standalone". To jak to w końcu jest?

Nie jest standalone

Opublikowano

Za każdym razem była mowa ze potrzebna jest podstawka. Może pomyliło Ci się z tym, ze mówiono także ze to mógłby być dodatek "standalone" albo nawet sequel.
Opublikowano

Zastanawiam się. Czy jak rozpocznę The Following i odblokuje mi się wieś to czy będę mógł cały czas wrócić do miasta i wykonywać misje poboczne, które tam jeszcze mam itd. Mam nadzieję, że chłopaki z Techlandu to przewidzieli. :)

Edit: Sprawa wygląda tak, że przez menu główne możemy sobie skakać między podstawką a The Following. Między wsią a Harran nie da się co prawda skakać jak pomiędzy Starym Miastem a Slumsami ale jest ok. Ten sam save, ta sama postać rozwijana jakby w dwóch kampaniach.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Po reckach tego dodatku naprawde nabrałem ochoty na zaliczenie DL. I teraz pytanie, drodzy ekoledzy. Czy podstawkę da sie przejść  w stylu na Rambo, strzelając siekając etc. Czy jednak trzeba pamiętać o skradaniu się, unikaniu  i parkourze. Bo co innego mówią mi recki, które sobie odświeżyłem a troche co innego jednak opinie graczy w necie. Jak to jest? Bo skradania się i unikania walki to ja w grach za bardzo nie lubię.

Opublikowano

Zależy. Sama kampania stara się wykorzystać całą mechanikę jaką DL ma do zaoferowania ale skradania się nie musisz się obawiać. Jak będziesz miał amunicję i nie przeszkadza Ci, że strzelając z broni palnej przywołujesz zainfekowanych biegaczy (najbardziej irytujące skurczybyki w grze) to spoko, dasz radę zagrać Rambo style. Ale parkouru to nie unikniesz, to 90% gry :)