Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 178,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok, pogralem juz sporo i oto moje wstepne wrazenia.   Zaczne moze od od tego ze gra mi sie bardzo podoba (polowa osob przestaje czytac w tym momencie ). Nie wiem skad im sie wzial pomysl na wrzuceni

• Mnie interesuja konsole. Nie mowie, ze to zla gra, ale w tej chwili jest zawod jesli chodzi o oceny na konsole. Srednie nie klamia

Opublikowano

Trzeba uzbierać 25 jajek, wtedy dostaniesz strój. A jak zbierzesz chociaż jedno jajko i uda się społeczności DL zebrać 1000000 jajek wtedy dostaniesz złotą broń(po wydarzeniu). Te złote bronie fajna sprawa, ostatnio za takie wydarzenie dostałem złotego tasaka, najlepsza broń jaka miałem w DL.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gracie online ten weekend? Mam zamiar wbić platynkę i w sumie trofea do coopa mi tylko zostały.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś chętny na wbicie trofeów online?

Opublikowano

Rozejrzę sie za gra w pokoju młodego, bo tam trzymam standardowe opakowania gier. Jak znajdę to w weekend można uderzyć coś. Tylko kurka, jak zrobimy puchary to będę musiał platyne pocisnąć. Ciężka jest ? 

Opublikowano

Znalazłem grę pod tonami roztoczy :cool: 

Nie wiem, czy będę robił platynę, ale powiedz mi, ile zajmie nam wbijanie pucharów dla Ciebie ? 

Dawno nie grałem, muszę sobie przypomnieć gameplay ;)

Opublikowano

Myśle, ze nie dłużej niż godzinkę:)

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zacząłem od nowa, tym razem na PS4. Od razu polecam wylaczyc boost mode w konsoli bo inaczej gra skacze miedzy 24-60 klatek i nie da się grac.

Poza tym - uwielbiam te gre. Podoba mi się chyba jeszcze bardziej niż jak swego czasu przechodziłem na bąku. Swietny parkour, fajna fabuła, zgniłki w roznych miksach, do tego wykokszone bronie, noc to mega sraka i survival. Już się nie mogę doczekać dodatku i auta. Mam nadzieje, ze dwójka tez będzie taka swietna.

Opublikowano

DL to jedna z moich ulubionych gier. Ta swoboda w poruszaniu się po Harranie, możliwości w walce, nocne poscigi, co-op i megafrajda z grania. Do tego gierka wizualnie nadal robi.

XM, jak chcesz to możemy kiedyś wbić online. Following też kozackie.  

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Przechodzę grę drugi raz, tym razem na PS4. I niestety dodatek jest mało grywalny przez klatkaż - na bąku nie przypominam się żeby aż tak to dławilo podczas jazdy łazikiem, dramat. A tak to wiadomo goty zombie game - tylko DR1 lepsze. Ale fhoi się cieszę, że w DL2 już jest zapowiedziane 60 klatek dla pro i koXa.

Opublikowano

Z tego co kojarzę da się temu jakoś zapobiec. Chyba włączając/wyłączając boost mode, nie pamiętam. Albo była opcja na Pro z zamknięciem na 30 klatek. Ale był chyba sposób bo ja też nie mogłem w to grać przez to.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Gram z wyłączonym boostem bo była też tragedia.

Opublikowano

Zbliża się dwójka, więc tak mnie naszło żeby poskakać po Haranie. W kilka dni stuknęlo jakies 20h.

Genialny tytuł. No i wciąż wygląda świetnie, a nocą strach wychodzić z safe house'u. 

Opublikowano

Też odświeżyłem ten tytuł bo pomagałem znajomemu wbić platynę i jezuuu jakie to jest dobre cały czas. Brakuje mi jednego trofka do platyny tego żeby wykonać 5 zadań podczas trybu współpracy z 3 tymi samymi osobami więc jakby znalazły się 3 osoby chętne to byłbym bardzo wdzięczny bo wisi mi ta platyna chyba już ze 2 lata a z randomami koorewsko ciężko to wbić

Opublikowano

Przygotuj sobie te zadania na krawędzi oddania. Napocznij pięć i wykonaj je prawie do końca, tak żeby trzeba było je tylko zdać zleceniodawcy. Jak już będziesz to miał, to zrób save w chmurze dla pewności i zaproś ziomków - szybkie oddanie questów i z głowy. Jak coś to mogę pomóc, tylko daj znać z wyprzedzeniem :)

Opublikowano
49 minut temu, Ryo-San napisał:

Też odświeżyłem ten tytuł bo pomagałem znajomemu wbić platynę i jezuuu jakie to jest dobre cały czas. Brakuje mi jednego trofka do platyny tego żeby wykonać 5 zadań podczas trybu współpracy z 3 tymi samymi osobami więc jakby znalazły się 3 osoby chętne to byłbym bardzo wdzięczny bo wisi mi ta platyna chyba już ze 2 lata a z randomami koorewsko ciężko to wbić

44 minuty temu, Wredny napisał:

Przygotuj sobie te zadania na krawędzi oddania. Napocznij pięć i wykonaj je prawie do końca, tak żeby trzeba było je tylko zdać zleceniodawcy. Jak już będziesz to miał, to zrób save w chmurze dla pewności i zaproś ziomków - szybkie oddanie questów i z głowy. Jak coś to mogę pomóc, tylko daj znać z wyprzedzeniem :)

Mi się niestety nie udało tego zrobić tym patentem nawet (cały czas disconnected albo zerwanie łącza bo jeden yanusz zawsze rozłączał się) i olałem sprawę.

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

Mogę pomóc , zresztą dlatego mam cię w znajomych na liście @Ryo-San od dwóch lat. Mogę nawet całe misje pyknąć :lapka:

Faktycznie przypominam sobie że szukałem pomocy do kilku trofków :) Wszystkie inne brakujące wbiłem jak pomagałem kumplowi ostatnio ale tego we 2 się nie dało. W takim razie zayebiście. Dam znać jakoś w tym tygodniu (co będzie albo w następnym. Oczywiście z lekkim wyprzedzeniem). To byłyby team bo @Voytec się pisze widzę, @Wredny też. A Ty @oFi na czym grasz? Jak na PS4 to też Tobie możemy pomóc.

Opublikowano

@Ryo-San już dawno sprzedałem :smutas: 

Ale szykuj się na dwójeczkę, bo będzie biegane day one :usmiech: