Opublikowano 13 czerwca 20213 l Jeff Grubb, podzielił się listą tytułów, na które nie warto czekać, bo po prostu ich nie będzie. Wymienił tam: Avowed Perfect Dark Fable Hellblade 2 IOI's Project Dragon Everwild Banjo-Kazooie z ppe
Opublikowano 13 czerwca 20213 l No, Phil, daj mi 2-3 solidne powody do zakupu Xboxa. Chyba nie oczekuję wiele. Daj.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 3 minuty temu, Kmiot napisał: No, Phil No wiadac kto teraz trzesie xboxem. Nie jest to Phil xD
Opublikowano 13 czerwca 20213 l No kurwa, Kłamcę na start dali, więc początek nie jest zbyt obiecujący.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Mejm napisał: 11-11-22? Hmm. Plus około rok opóźnienia, więc zdążę chyba uzbierać na tego Xboxa.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Square napisał: Przed chwilą dopiero odpaliłem, było coś przed Starfieldem? Nie, Starfield był jako pierwszy.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Square napisał: Przed chwilą dopiero odpaliłem, było coś przed Starfieldem? Nie
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Square napisał: Przed chwilą dopiero odpaliłem, było coś przed Starfieldem? Nie. Co to za budzetowa Aisha Tyler?
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Square napisał: Przed chwilą dopiero odpaliłem, było coś przed Starfieldem? Todd coś tam kłamał, ale żadnej innej gry nie pokazali.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Spóźniłem się i widze ze do tej pory był F76. Czuje się jak Neo unikający pocisku
Opublikowano 13 czerwca 20213 l O kurde ten stalker wygląda super czy ja dobrze zrozumiałem coming first to Xbox? To nie ex?
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Kmiot napisał: Gdzie oglądacie? Tez macie zjebany audio sync? Xbox & Bethesda Games Showcase - YouTube Tu jest ok.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 28 kwietnia, to na PS5 pewnie początek 2023, bo nie wiem ile tego czasu tam mają.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 5 minut temu, Kmiot napisał: Gdzie oglądacie? Tez macie zjebany audio sync? YT Game Trailers.