Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 2 minuty temu, Mejm napisał(a):Pewnie ze 3h.Dla e3 wstawalo sie o 3 ale dla gofera to nie.Mi tam się w sumie podoba, że wszystko jest skondensowane w jednym pokazie, pamiętam jak to wszystko było rozrzedzone i pokazywali jakieś gówno gry muzyczne no i więcej gadania było. Wyobraź sobie teraz konfe takiego ubisoftu, co oni by mogli pokazywać przez godzinę? xD
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ja będę na żywca, bo jutro mam wolne, więc trzeba pielęgnować w sobie wewnętrzne dziecko, jarające się zapowiedziami
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Zaczyna się o 1:30, ale pierwsze pół godziny to preshow, na którym jest zawsze pierdolenie o niczym. Sama impreza ma trwać 3 godziny, więc tak od 2 do 5.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Do 5? Kto tu mówił, że dobrze wypada czasowo dla polaków? Chujnia jak zwykle, mogli by chociaż o północy zacząć
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. duża część pokazu już zleakowana/zapowiedziana obecność tjControl 2 Resonant Tomb Raider Legacy of AtlantisAssassin's Creed Black Flag Resynced Resident Evil 9 Leon Trailer Saros KOTOR RemakeExodusPhantom Blade Zero007 First Lightnowy Total WarOrder of the Sinking Starale są jeszcze znaki zapytania :Silent Hill 1 Remake?Witcher 3 story DLC?FF7 Part 3?God of War 2D?Half Life X?no chciałbym chociaż 1 tytuł spod tych ???jeszcze jest kilka godzin żeby zleakowali wszystko do cna xd
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. No ale sami sobie jesteście winni, że śledzicie te ploty i leaki.Jak tylko zobaczyłem tę listę (szybkim rzutem oka) to przewinąłem Twój post w pizdu i tyle.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Zapowiedzcie chvje z atlusa w końcu Personę 6. To już 9 lat od premiery piątki. W ostateczności dajcie chociaż premierę Persony 4 Revival na 2026 ;/
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Teraz, Pix napisał(a):Zapowiedzcie chvje z atlusa w końcu Personę 6. To już 9 lat od premiery piątki.W ostateczności dajcie chociaż premierę Persony 4 Revival na 2026 ;/Po co, jak można grać w Gacze.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Jakbym nie szedł do roboty to bym sobie posiedział w nocy i to obejrzał, a tak obejrzy się co ciekawsze zapowiedzi do kawki rano w pracy.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. jest kilku nieomylnych (natethehate, shinobi602, kurakasis) a jednego/dwóch to mamy nawet na forum ale cśś ;)shinobi - coś nowego od Sony i Control 2kurakasis - KOTOR i SW racernate - coś nowego od Larianzobaczymy jak się zestarzeje:p
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Z tego co wiem Snitch chyba też się prawie nigdy nie pomylił, a teasuje coś z God of War. Plus Cory Barlog z Sony Santa Monica był dzisiaj widziany w okolicach Peacock Theater gdzie odbywa się impreza, więc myslę, że coś z Kratosem będzie prawie na 100 procent
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. snitch to pracownik google który ma wgląd w uploadowane pliki na YouTube a że devsi a raczej ich agencje reklamowe to często totalne mongoły i wrzutki robią z wyprzedzeniem to gierki się leakują aż miło :p
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ta, to jest zabawne, jak duża ilość leaków pochodzi właśnie z jutuba, bo debile nie ogarniają, żeby nie wrzucać tam trailerów z dużym wyprzedzeniem
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 24 minuty temu, Pix napisał(a):Zapowiedzcie chvje z atlusa w końcu Personę 6. To już 9 lat od premiery piątki.W ostateczności dajcie chociaż premierę Persony 4 Revival na 2026 ;/pewnie metaguwno gold będzie
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 36 minut temu, nero2082 napisał(a):nowy Total WarPrzecież już dwa tygodnie temu zapowiedziany.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 1 minutę temu, messer33 napisał(a):pewnie metaguwno gold będzieOby nie. Ostatnio jakieś tam garnitury z Segi marudziły, że wydawanie tych edycji Gold/Royal/cotamjeszcze szkodzi sprzedaży, bo ludzie nauczeni doświadczeniem czekają na bardziej dopasione wersje. Więc podobno mają od tego odchodzić
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Sega by w końcu sięgneła po Skies of Arcadia ale nie lepiej wypierdolić 300 baniek w jakieś hayenas i je późnej skasować.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. From Software mogłoby się obudzić i w końcu coś zapowiedzieć, bo od premiery Eldena w lutym stuknie 4 lata, a Nightreign to raczej nie był projekt, w który było zaangażowane całe studio. Jak nie jakiś kolejny soulslike, to niech dadzą chociaż Armored Core 7. Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez Czokosz
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Xen: Total WarKto ogląda z Grysławem, myślicie, że zaśnie na streamie?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 1 godzinę temu, Chewie napisał(a):Mi tam się w sumie podoba, że wszystko jest skondensowane w jednym pokazie, pamiętam jak to wszystko było rozrzedzone i pokazywali jakieś gówno gry muzyczne no i więcej gadania było. Wyobraź sobie teraz konfe takiego ubisoftu, co oni by mogli pokazywać przez godzinę? xDJa tam lubilem te dwa dni konferencji na e3. Kazdy przygotowywal je w swoim stylu. A tutaj bigos i nie czuc tego, ze to swieto graczy tylko wystep rekalmowy. Poza tym w lato za chwile jest gamescom wiec lepiej sie to razem komponowalo.W ogole to sie nazywa game awards a wszyscy sie zastanawiaja jakie nowy gry zapowiedza xD Takze tyle w temacie "duszy".