Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Xbox nie miał gierek to pokazał reklamę gamepassa, Jezu. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Observer
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Przy tym Street Fighterze ten stary z Van Dammem wygląda jak oskarowa produkcja xd
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. SF movie widzę że nie zamierza pobić poprzednika. I to bez Kylie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Zapomnieli zaprosić 50 Centa na imprezę. ;)PS Raúl Juliá na zawsze w serduszku. Jedyny słuszny Bison.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Zapomniałem że Andrew Schulz w tym gra xd Niewyparzona gęba, ciekawe co ekipa od filmu MK na to.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 6 minut temu, Szermac napisał(a):No Remedy poniosło Fajnie, że wychodzi tym razem wszędzie, w sensie też na Steam.Ale liczyłem, że najpierw wpadną rimejczki Maxia jednak xD.Fantastyczne gierki wpadają. TGA rocks.Ellie Freeman na scenie xDD.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. K#rwa te reklamy są takie krindżowe, że ja nie mam pojęcia, dla kogo to jest robione.A teraz oczywiście kolejne odhaczanie checkboxów z kategorii virtue signaling - "girls make games".Jednak mogłem iść spać i obejrzeć tylko zlepek trailerów, bo ciężko się na to patrzy bez odruchu wymiotnego.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Catalyst wygląda jak jakieś mobilne gówno dla fortnajtowców, ale Legend of AtlantisNo nie powiem, nie spodziewałem się, że w dzisiejszych czasach zachodnie studio zrobi ładną, zgrabną i cycatą bohaterkę w tak kusym wdzianku
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Zajebiście. The Ascent było super, to podoba mi się jeszcze bardziej.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Będzie ten Yoko Taro i Keiichi Okabe oraz Nier Automata 2 dzisiaj?