Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Xbox nie miał gierek to pokazał reklamę gamepassa, Jezu. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Observer
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Przy tym Street Fighterze ten stary z Van Dammem wygląda jak oskarowa produkcja xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Zapomnieli zaprosić 50 Centa na imprezę. ;)PS Raúl Juliá na zawsze w serduszku. Jedyny słuszny Bison.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Zapomniałem że Andrew Schulz w tym gra xd Niewyparzona gęba, ciekawe co ekipa od filmu MK na to.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 minut temu, Szermac napisał(a):No Remedy poniosło Fajnie, że wychodzi tym razem wszędzie, w sensie też na Steam.Ale liczyłem, że najpierw wpadną rimejczki Maxia jednak xD.Fantastyczne gierki wpadają. TGA rocks.Ellie Freeman na scenie xDD.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. K#rwa te reklamy są takie krindżowe, że ja nie mam pojęcia, dla kogo to jest robione.A teraz oczywiście kolejne odhaczanie checkboxów z kategorii virtue signaling - "girls make games".Jednak mogłem iść spać i obejrzeć tylko zlepek trailerów, bo ciężko się na to patrzy bez odruchu wymiotnego.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Catalyst wygląda jak jakieś mobilne gówno dla fortnajtowców, ale Legend of AtlantisNo nie powiem, nie spodziewałem się, że w dzisiejszych czasach zachodnie studio zrobi ładną, zgrabną i cycatą bohaterkę w tak kusym wdzianku
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zajebiście. The Ascent było super, to podoba mi się jeszcze bardziej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Będzie ten Yoko Taro i Keiichi Okabe oraz Nier Automata 2 dzisiaj?