Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ciekawe co będzie zapowiedzią ostateczną dzisiaj. Przecieki się sprawdzają, w sumie oprócz jednej najważniejszej.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Fajnie ten Ace Combat 8 wygląda - @Suavek pewnie już ma mokro SW Racer od Criterion
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 1 minutę temu, Szermac napisał(a):SW Racer Ale się w klasyka zagrywałem, niezła niespodzianka że do tego wracają.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. O myślałem, że Phantom Blade będzie czasowym exem na PS5 ale wychodzi też na PC od razu. Wygląda i rusza się obłędnie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Bardzo dobre show, szkoda że zakończone takim pierdem, no ale ogólnie nie ma co narzekać. Będzie w co grać.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Show ch#jowe na maksa, nudne, krindżowe, przeciągnięte do granic przyzwoitości (a w sumie to daleko za te granice), ale było kilka fajnych gierek pokazanych - szybsze bicie serduszka może przy trzech tytułach było.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No 2026 zapowiada się na jeszcze bardziej nadźgany jak 2025. Masa gier, kilka premier na miesiąc, które mnie interesują xD Pięknie, to będzie dobry rok
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Słabiutki pokaz, nie wyobrażam sobie co bym czuł gdybym się naczytał tych likerów co liczyli na HL3 i jakieś inne niestworzone rzeczy. Cieszy, że Arc rozjebał potężnego Battlefielda
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 8 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Żadnej potężnej bomby? FS śpi? Pokaz do zapomnienia.Więcej leakerów słuchaj, będziesz mieć niższe oczekiwania następnym razem
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Teraz, Bzduras napisał(a):Więcej leakerów słuchaj, będziesz mieć niższe oczekiwania następnym razem Żadnych nie miałem, nikogo nie słuchałem. Nie oglądałem. Jednak największa impreza w roku mogłaby się charakteryzować tym, że na koniec jest mocne pierdolnięcie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. To akurat fakt, ale opinie tych co oglądali tutaj pozytywne. Zaraz siadam do kawki i jedziemy z tym.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Wstałem wcześniej i w 30 min ogarnąłem trailerki:-Phantom Blade 0wygląda na moje GOTY 2026-Mega Manprzez chwilę myślałem, że dostaniemy grę w 3D ale szybko się rozczarowałem-Ace Combat 8Czekam ale brak wzmianki o VR2 smuci-Lego BatmanWyczekuję choć jak to z tymi grami bywa może być to gra tak samo na 8+ jak i na 6-RE9Jest Leon, jest zabawa. Scenka w której ratuje Grace czy jak jej tam daje vibe z 4 jeśli chodzi o niańczenie Ashley.-PragmataWygląda jak gierka na 7 i tyle-Nowy Tomb RaiderPo antagonistce myślałem, że to od Netflixa, a nie Amazona. Meh-SarosWygląda po prostu na "Więcej i lepiej" w stosunku do Returnala. Kozak i tyle.Reszta trailerów mi powiewa. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Patapon
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dokładnie 30min ogarnięte, podziwiam że się chciało niektórym zarywać nockę i jeszcze poza mięskiem trailerami słuchać pierdolenia prowadzących.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nadrabiam sobie i powiem tak: zagrajmerski zmysł nie mylił, spanko było lepszą opcją. Parę fajnych trailerków się znajdzie, ale łącznie będzie tego z 20 minut.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. F dla frajerów którzy oglądali to na żywo kurde w tym roku dramat w porównaniu z poprzednim. tomb spoko wygląda i podobało mi się to indie gówno gdzie chodzimy staruszką której towarzyszy potwór
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dla mnie całkiem sporo gierek, ale żeby siedzieć w nocy to nie te czasy. Czekam na Control i nowe Tomby. Szkoda ze Divinity nie miał gameplayu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Siedzialem do 3, bo jednak trzeba coś pospać, ale dla samego Leona warto było Zaraz odpalam od miejsca gdzie skonczylem, bo trzeba obejrzec jak E33 rozpierdala konkurencje.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dla mnie świetny pokaz, owszem mógł być krótszy, ale były pierwsze zapowiedzi kilku gier, które chcę:Star Wars Galactic Racer - od lat marzyłem o remake’u lub kontynuacji Episode 1 Racer, więc dla mnie to gra pokazuAce Combat 8Star Wars FOTOR2 x Tomb RaiderBradley The Badler