Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,9 tys.
  • Wyświetleń 921,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ciekawe co będzie zapowiedzią ostateczną dzisiaj.

Przecieki się sprawdzają, w sumie oprócz jednej najważniejszej.

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał(a):

SW Racer pepegasm

Ale się w klasyka zagrywałem, niezła niespodzianka że do tego wracają.

Opublikowano

O myślałem, że Phantom Blade będzie czasowym exem na PS5 ale wychodzi też na PC od razu. Wygląda i rusza się obłędnie.

Opublikowano

Bardzo dobre show, szkoda że zakończone takim pierdem, no ale ogólnie nie ma co narzekać. Będzie w co grać.

Opublikowano

Show ch#jowe na maksa, nudne, krindżowe, przeciągnięte do granic przyzwoitości (a w sumie to daleko za te granice), ale było kilka fajnych gierek pokazanych - szybsze bicie serduszka może przy trzech tytułach było.

Opublikowano

No 2026 zapowiada się na jeszcze bardziej nadźgany jak 2025. Masa gier, kilka premier na miesiąc, które mnie interesują xD Pięknie, to będzie dobry rok fsg

Opublikowano

Słabiutki pokaz, nie wyobrażam sobie co bym czuł gdybym się naczytał tych likerów co liczyli na HL3 i jakieś inne niestworzone rzeczy. Cieszy, że Arc rozjebał potężnego Battlefielda

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Żadnej potężnej bomby? FS śpi? Pokaz do zapomnienia.

Więcej leakerów słuchaj, będziesz mieć niższe oczekiwania następnym razem kaz

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał(a):

Więcej leakerów słuchaj, będziesz mieć niższe oczekiwania następnym razem kaz

Żadnych nie miałem, nikogo nie słuchałem. Nie oglądałem. Jednak największa impreza w roku mogłaby się charakteryzować tym, że na koniec jest mocne pierdolnięcie.

Opublikowano

To akurat fakt, ale opinie tych co oglądali tutaj pozytywne. Zaraz siadam do kawki i jedziemy z tym.

Opublikowano

Wstałem wcześniej i w 30 min ogarnąłem trailerki:

-Phantom Blade 0

wygląda na moje GOTY 2026

-Mega Man

przez chwilę myślałem, że dostaniemy grę w 3D ale szybko się rozczarowałem

-Ace Combat 8

Czekam ale brak wzmianki o VR2 smuci

-Lego Batman

Wyczekuję choć jak to z tymi grami bywa może być to gra tak samo na 8+ jak i na 6

-RE9

Jest Leon, jest zabawa. Scenka w której ratuje Grace czy jak jej tam daje vibe z 4 jeśli chodzi o niańczenie Ashley.

-Pragmata

Wygląda jak gierka na 7 i tyle

-Nowy Tomb Raider

Po antagonistce myślałem, że to od Netflixa, a nie Amazona. Meh

-Saros

Wygląda po prostu na "Więcej i lepiej" w stosunku do Returnala. Kozak i tyle.

Reszta trailerów mi powiewa.

Edytowane przez Patapon

Opublikowano

Dokładnie 30min ogarnięte, podziwiam że się chciało niektórym zarywać nockę i jeszcze poza mięskiem trailerami słuchać pierdolenia prowadzących.

Opublikowano

Nadrabiam sobie i powiem tak: zagrajmerski zmysł nie mylił, spanko było lepszą opcją. Parę fajnych trailerków się znajdzie, ale łącznie będzie tego z 20 minut.

Opublikowano

F dla frajerów którzy oglądali to na żywo pawel kurde w tym roku dramat w porównaniu z poprzednim. tomb spoko wygląda i podobało mi się to indie gówno gdzie chodzimy staruszką której towarzyszy potwór

Opublikowano

Dla mnie całkiem sporo gierek, ale żeby siedzieć w nocy to nie te czasy. Czekam na Control i nowe Tomby. Szkoda ze Divinity nie miał gameplayu.

Opublikowano

Siedzialem do 3, bo jednak trzeba coś pospać, ale dla samego Leona warto byłobella Zaraz odpalam od miejsca gdzie skonczylem, bo trzeba obejrzec jak E33 rozpierdala konkurencje. kaz

Opublikowano

Dla mnie świetny pokaz, owszem mógł być krótszy, ale były pierwsze zapowiedzi kilku gier, które chcę:

• Star Wars Galactic Racer - od lat marzyłem o remake’u lub kontynuacji Episode 1 Racer, więc dla mnie to gra pokazu

• Ace Combat 8

• Star Wars FOTOR

• 2 x Tomb Raider

• Bradley The Badler