Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Pupcio obudzi się jutro w nowym świecie, my doświadczymy jego narodzin Nie no, też mi się średnio chce siedzieć, ale dam im 15 minut. Jak będzie ciekawie to zostanę do końca
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 6 minut temu, Figaro napisał(a):dupcio nie pierdziel tylko oglądaj z nami, dziaduOczywiście będzie oglądane chce to widzieć w CZASIE RZECZYWISTYM. Jedynie na Wolverine się zdrzemnę chwilke
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jeśli Wolverine będzie pokazywany jako pierwszy to mają jakiegoś killera na koniec, jeśli nie to będzie średnio
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 1 minutę temu, funditto napisał(a):Jeśli Wolverine będzie pokazywany jako pierwszy to mają jakiegoś killera na koniec, jeśli nie to będzie średnioostatnią grą pokazu będzie na sto sto sto procent ta gra z Faye.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No ta Faye of War na zakończenie wydaje się najbardziej prawdopodobna.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. rzeczy na dziś (?), od Sony wyciekło właściwie nic SH TownfallTomb Raider LoAVirtua Fighter 6Rayman Legends RetoldSly Cooper?Infamous Remake?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Jak coś leci w kinie, to nie może być słabe. Jeszcze nie bylo takiego przypadku w historii kinematografii.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. byle tylko joshe i observery poszły spać żeby nie obrzydzali nam wytykaniem takich rewelacji jak czarna postać na ekranie czy baba, która wykazuje jakiekolwiek akcenty samodzielności
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Miałem iść spać, ale teraz specjalnie zostanę żeby spierdolić ci wieczór.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Drodzy panowie, zapnijcie pasy. Czas na ekskluzywne KINOWE doświadczenie PlayStation
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Jestem w Cinema City, cała sala. Hype. Jest nawet Jimmy z kumplem i mają popcorn z dziurką od spodu