Opublikowano 12 godzin temu12 godz. No jeśli nie będzie żadnego innego exa na tej konfie to trochę beka xd
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ale zaczeli trailer tą taśmą w magnetofonie, już myślałem że to Mixtape 2
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Teraz, drozdu7 napisał(a):No jeśli nie będzie żadnego innego exa na tej konfie to trochę beka xdStawiam, że tak może być. Asia dostała approval zrobić test na popularnej marce i dalej to się zobaczy co to dało.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Teraz, Pupcio napisał(a):Piękna personka Przecież persona jest co pokaz i zawsze wygląda tak samo
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Personka 4 dej fucking one oczywiście, ale dalej wierzę w Personę 6
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Just now, pawelgr5 said:Stawiam, że tak może być. Asia dostała approval zrobić test na popularnej marce i dalej to się zobaczy co to dało.No i wiadomo, ze sie chujowo sprzeda i za rok na psa
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. sod3 niezłe, szkoda, że postacie takie chujowe, bedzie jakis edytor czy trzeba grac murzynem albo baba?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ja jebe już zapomniałem ze Sea of Thieves nadal istnieje. Po chuj to znowu pokazywać. Pierdolony GaaS
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Czyli Ms stał się wydawca multiplatformowym. Z punktu widzenia konkurencji na rynku konsol to raczej słabe, bo Sony jeszcze bardziej będzie w ciula lecieć nic nie musząc, i tak obecnie ich kondycja w porównaniu z generacja PS4 to jest kupa śmiechu ale może być gorzej.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Jedne girsy nie sprzedadzą milionów xboxów ani nie pozyskają milionów subskrybentów game passa. Jak się skończy na jednym tytule to beka w chvj.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Teraz, Ma_niek napisał(a):Przecież te girsy i tak wkoncu wyjdą na PS5. Zrobili test terazTak jak i Forza Horizon ale daj spokój czekać na takie gry jak jakieś zwierzę