Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Mnie się Hellblade podoba więc jestem bardzo zadowolony, że będzie nowa część. Bałem się, że ich Ms udupi
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Marzyłem żeby obejrzeć trailer patcha nr 20 do Sea Of Thieves i patcha nr 36 do Fallout 76, materiał na konfe pierwsza liga.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 1 minutę temu, Observer napisał(a):Marzyłem żeby obejrzeć trailer patcha nr 20 do Sea Of Thieves i patcha nr 36 do Fallout 76, materiał na konfe pierwsza liga.Czeka nas jeszcze nowy patch do elder online zapewne
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Teraz, Ma_niek napisał(a):Będzie jakaś bomba na koniec ?A skad mamy to wiedzieć?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 2 minuty temu, Ma_niek napisał(a):Będzie jakaś bomba na koniec ?Tak będzie Blade
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ojojoj podoba mnie się klimat tej gierki. Zdecydowanie Magician trafia na WL.