Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Denerwuje mnie ta gra będę ją wyzywał w temacie przy premierze jbc
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 1 minutę temu, devilbot napisał(a):Ale generyczne obsydian gówno, wiem że nie obsydian robi ale tak wygląda ten slop rpgXbox console exclusive a więc wygląda nawet ok
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Giereczkowo ciagle zapatrzone w Hollywood i serwuje filmowe zwiastuny z wyświechtanym montazem
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Mało gier dla mnie, ale pokaz samo mięsko, więc nie napisze, że było słabo.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 1 minutę temu, Ma_niek napisał(a):Że co już ?Jak grasz tylko na plejce to już bo dla reszty jeszcze gearsy będą
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. W sumie było spoko, ale po potężnym Geoffie to spoko trochę blednie. Takie zjedzenie sobie czipsów po zajebistym obiedzie w restauracji
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Dżef zmasakrował konkurencję ale to też się dobrze oglądało. Czekamy na Nintendo wtorek żeby oficjalnie usadzić sony na ostatnim miejscu
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Nie zmienia to faktu że jak samo Nintendo nic nie spierdoli to bedzie rok gdzie nie ma naprawde słabej konfy.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Chyba najnudniejsza konfa MS od jakiś 5 lat.Najciekawsze gry jak Perfect Dark pokasowali :/
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. W sumie mogli zamienić kolejnością CoD i GoW, przy czym po prostu jebnąć przejście bezpośrednio do pokazu tego drugiego i wyszłoby lepiej xd