Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Szachmat sony ? ? ? Co to jest ? Russia Simulator 2014? ale typow od pixeljunk to Ty szanuj
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Gra paradoxu na ps4!!!!!!!!!! wygląda jak red star z ps2 Edytowane 12 sierpnia 201410 l przez mate5
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l ign lag, co macie jeszce za streamy?Ile razy mozna pisac. Twitch.tv/playstation
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Rime świetne, oby gierka od Ninja Theory to był kolejny slasher, po DmC mają kredycik zaufania.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Czasem mam wrażenie, że niektórzy zamiast cieszyć się grami to szukają kolejnych tytułów, żeby napisać "szach mat botki/klapy" - po co kupujecie konsole? Niektórzy fani Sony nie grają, jak gra nie ma 1080p, co za porażka gamingu i branży. Temat o konfach, a CW i tak tu przenoszą, smutne ;(
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Czasem mam wrażenie, że niektórzy zamiast cieszyć się grami to szukają kolejnych tytułów, żeby napisać "szach mat botki/klapy" - po co kupujecie konsole? Niektórzy fani Sony nie grają, jak gra nie ma 1080p, co za porażka gamingu i branży. Temat o konfach, a CW i tak tu przenoszą, smutne ;( Wy zaczęliście.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Miałem nadzieje, że tytuł od Ninja Theory to HS2, ale Hellblade też może być
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Miałem nadzieje, że tytuł od Ninja Theory to HS2, ale Hellblade też może być przeciez to jest HS2 - ta laska to przeciez Kai
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l No wyglądała jak Kai jak po kolejnych przejściach, ale gdyby to było HS2 to by było lepiej, a tak to dostaniemy pewnie osobny tytuł.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Dokladnie. Od razu mozna bylo poznac Kai. Z Heavenly Sword do Hellblade. A to ma byc w koncu exclusive? Bo nie bylo zadnych znakow PS4, na stronie tez nic nie ma.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l osobny po prawa do nazwy ma sony a to ma byc time exclusive albo wogole multiplatforma i to na bank jest Kai po przejsciach tylko zamiast miecza ma niebianska inna bron