Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 2 minuty temu, Mejm napisał(a):Pewnie ze 3h.Dla e3 wstawalo sie o 3 ale dla gofera to nie.Mi tam się w sumie podoba, że wszystko jest skondensowane w jednym pokazie, pamiętam jak to wszystko było rozrzedzone i pokazywali jakieś gówno gry muzyczne no i więcej gadania było. Wyobraź sobie teraz konfe takiego ubisoftu, co oni by mogli pokazywać przez godzinę? xD
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja będę na żywca, bo jutro mam wolne, więc trzeba pielęgnować w sobie wewnętrzne dziecko, jarające się zapowiedziami
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Zaczyna się o 1:30, ale pierwsze pół godziny to preshow, na którym jest zawsze pierdolenie o niczym. Sama impreza ma trwać 3 godziny, więc tak od 2 do 5.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Do 5? Kto tu mówił, że dobrze wypada czasowo dla polaków? Chujnia jak zwykle, mogli by chociaż o północy zacząć
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. duża część pokazu już zleakowana/zapowiedziana obecność tjControl 2 Resonant Tomb Raider Legacy of AtlantisAssassin's Creed Black Flag Resynced Resident Evil 9 Leon Trailer Saros KOTOR RemakeExodusPhantom Blade Zero007 First Lightnowy Total WarOrder of the Sinking Starale są jeszcze znaki zapytania :Silent Hill 1 Remake?Witcher 3 story DLC?FF7 Part 3?God of War 2D?Half Life X?no chciałbym chociaż 1 tytuł spod tych ???jeszcze jest kilka godzin żeby zleakowali wszystko do cna xd
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No ale sami sobie jesteście winni, że śledzicie te ploty i leaki.Jak tylko zobaczyłem tę listę (szybkim rzutem oka) to przewinąłem Twój post w pizdu i tyle.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Zapowiedzcie chvje z atlusa w końcu Personę 6. To już 9 lat od premiery piątki. W ostateczności dajcie chociaż premierę Persony 4 Revival na 2026 ;/
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Teraz, Pix napisał(a):Zapowiedzcie chvje z atlusa w końcu Personę 6. To już 9 lat od premiery piątki.W ostateczności dajcie chociaż premierę Persony 4 Revival na 2026 ;/Po co, jak można grać w Gacze.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jakbym nie szedł do roboty to bym sobie posiedział w nocy i to obejrzał, a tak obejrzy się co ciekawsze zapowiedzi do kawki rano w pracy.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. jest kilku nieomylnych (natethehate, shinobi602, kurakasis) a jednego/dwóch to mamy nawet na forum ale cśś ;)shinobi - coś nowego od Sony i Control 2kurakasis - KOTOR i SW racernate - coś nowego od Larianzobaczymy jak się zestarzeje:p
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Z tego co wiem Snitch chyba też się prawie nigdy nie pomylił, a teasuje coś z God of War. Plus Cory Barlog z Sony Santa Monica był dzisiaj widziany w okolicach Peacock Theater gdzie odbywa się impreza, więc myslę, że coś z Kratosem będzie prawie na 100 procent
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. snitch to pracownik google który ma wgląd w uploadowane pliki na YouTube a że devsi a raczej ich agencje reklamowe to często totalne mongoły i wrzutki robią z wyprzedzeniem to gierki się leakują aż miło :p
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ta, to jest zabawne, jak duża ilość leaków pochodzi właśnie z jutuba, bo debile nie ogarniają, żeby nie wrzucać tam trailerów z dużym wyprzedzeniem
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 24 minuty temu, Pix napisał(a):Zapowiedzcie chvje z atlusa w końcu Personę 6. To już 9 lat od premiery piątki.W ostateczności dajcie chociaż premierę Persony 4 Revival na 2026 ;/pewnie metaguwno gold będzie
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 36 minut temu, nero2082 napisał(a):nowy Total WarPrzecież już dwa tygodnie temu zapowiedziany.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 minutę temu, messer33 napisał(a):pewnie metaguwno gold będzieOby nie. Ostatnio jakieś tam garnitury z Segi marudziły, że wydawanie tych edycji Gold/Royal/cotamjeszcze szkodzi sprzedaży, bo ludzie nauczeni doświadczeniem czekają na bardziej dopasione wersje. Więc podobno mają od tego odchodzić
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Sega by w końcu sięgneła po Skies of Arcadia ale nie lepiej wypierdolić 300 baniek w jakieś hayenas i je późnej skasować.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. From Software mogłoby się obudzić i w końcu coś zapowiedzieć, bo od premiery Eldena w lutym stuknie 4 lata, a Nightreign to raczej nie był projekt, w który było zaangażowane całe studio. Jak nie jakiś kolejny soulslike, to niech dadzą chociaż Armored Core 7. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Czokosz
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Xen: Total WarKto ogląda z Grysławem, myślicie, że zaśnie na streamie?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 godzinę temu, Chewie napisał(a):Mi tam się w sumie podoba, że wszystko jest skondensowane w jednym pokazie, pamiętam jak to wszystko było rozrzedzone i pokazywali jakieś gówno gry muzyczne no i więcej gadania było. Wyobraź sobie teraz konfe takiego ubisoftu, co oni by mogli pokazywać przez godzinę? xDJa tam lubilem te dwa dni konferencji na e3. Kazdy przygotowywal je w swoim stylu. A tutaj bigos i nie czuc tego, ze to swieto graczy tylko wystep rekalmowy. Poza tym w lato za chwile jest gamescom wiec lepiej sie to razem komponowalo.W ogole to sie nazywa game awards a wszyscy sie zastanawiaja jakie nowy gry zapowiedza xD Takze tyle w temacie "duszy".