Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ciekawe co będzie zapowiedzią ostateczną dzisiaj. Przecieki się sprawdzają, w sumie oprócz jednej najważniejszej.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Fajnie ten Ace Combat 8 wygląda - @Suavek pewnie już ma mokro SW Racer od Criterion
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Szermac napisał(a):SW Racer Ale się w klasyka zagrywałem, niezła niespodzianka że do tego wracają.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. O myślałem, że Phantom Blade będzie czasowym exem na PS5 ale wychodzi też na PC od razu. Wygląda i rusza się obłędnie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Bardzo dobre show, szkoda że zakończone takim pierdem, no ale ogólnie nie ma co narzekać. Będzie w co grać.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Show ch#jowe na maksa, nudne, krindżowe, przeciągnięte do granic przyzwoitości (a w sumie to daleko za te granice), ale było kilka fajnych gierek pokazanych - szybsze bicie serduszka może przy trzech tytułach było.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No 2026 zapowiada się na jeszcze bardziej nadźgany jak 2025. Masa gier, kilka premier na miesiąc, które mnie interesują xD Pięknie, to będzie dobry rok
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Słabiutki pokaz, nie wyobrażam sobie co bym czuł gdybym się naczytał tych likerów co liczyli na HL3 i jakieś inne niestworzone rzeczy. Cieszy, że Arc rozjebał potężnego Battlefielda
Opublikowano 46 minut temu46 min 8 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Żadnej potężnej bomby? FS śpi? Pokaz do zapomnienia.Więcej leakerów słuchaj, będziesz mieć niższe oczekiwania następnym razem
Opublikowano 44 minuty temu44 min Teraz, Bzduras napisał(a):Więcej leakerów słuchaj, będziesz mieć niższe oczekiwania następnym razem Żadnych nie miałem, nikogo nie słuchałem. Nie oglądałem. Jednak największa impreza w roku mogłaby się charakteryzować tym, że na koniec jest mocne pierdolnięcie.
Opublikowano 42 minuty temu42 min To akurat fakt, ale opinie tych co oglądali tutaj pozytywne. Zaraz siadam do kawki i jedziemy z tym.
Opublikowano 14 minut temu14 min Wstałem wcześniej i w 30 min ogarnąłem trailerki:-Phantom Blade 0wygląda na moje GOTY 2026-Mega Manprzez chwilę myślałem, że dostaniemy grę w 3D ale szybko się rozczarowałem-Ace Combat 8Czekam ale brak wzmianki o VR2 smuci-Lego BatmanWyczekuję choć jak to z tymi grami bywa może być to gra tak samo na 8+ jak i na 6-RE9Jest Leon, jest zabawa. Scenka w której ratuje Grace czy jak jej tam daje vibe z 4 jeśli chodzi o niańczenie Ashley.-PragmataWygląda jak gierka na 7 i tyle-Nowy Tomb RaiderPo antagonistce myślałem, że to od Netflixa, a nie Amazona. Meh-SarosWygląda po prostu na "Więcej i lepiej" w stosunku do Returnala. Kozak i tyle.Reszta trailerów mi powiewa. Edytowane 11 minut temu11 min przez Patapon