Opublikowano 9 grudnia 20159 l Właśnie dostałem od Ubi kod do Alphy na XOne pomimo braku pre-orderu Wystarczyła wcześniejsza rejestracja do bety. Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji to warto sprawdzić swoje skrzynki pocztowe.
Opublikowano 9 grudnia 20159 l Pograłem godzinę póki co. Za wiele powiedzieć nie można po tak krótkim czasie (pomijam NDA ). Na pewno jest klimatycznie. Kilka rozwiązań w kwestii sterowania bardzo przypadło mi do gustu. Tak samo strzelanie i chowanie się za osłonami, które przypomina ostatnie Splinter Celle. Grafiki nie ma co póki co komentować. Na pewno fajne wrażenie robi oświetlenie i kilka efektów graficznych, natomiast sporo tekstur jest słabych, fizyka dość uboga, a w ogólnym rozrachunku gra wizualnie na kolana nie kładzie.
Opublikowano 9 grudnia 20159 l Destiny pójdzie w odstawke tak na serio ?? czy taki przed piąteczkowy żarcik?? ^_^ Jak na Alfe to całkiem stabilnie, natomiast napewno nie widać po grze iż jest tak dłłłłłłługo w produkcji czekam na Betę aby podjąć decyzję co dalej.
Opublikowano 10 grudnia 20159 l Jest okej, ze statusu kiedyś tam ogram zmiana na - raczej biorę na premierę
Opublikowano 13 grudnia 20159 l Nawet beta dostała obsuwę , więc o czym my mówimy gra skończy jak każda gra ubi
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Ruszyła platforma społecznościowa Community Intelligance Zapowiada się fajne narzędzie, o ile tytuł odniesie sukces. https://communityintelligence-thedivisiongame.ubi.com/#!/collectiveknowledge
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Niby jestem najarany na grę, ale nie chcę znowu poświęcić tyle czasu na powtarzanie tego samego co tydzień jak w przypadku Destiny
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Nikt nie piszę że wystartowały zapisy na betę na wszystkich platformach ? Rzucam link jak ktoś chętny http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/beta/index.aspx
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Wie ktoś może czy gry-online, gram.pl, albo muve wysyłają kod do bety tylko przy przedpłacie czy za pobraniem także?
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Nie chcę być trollem ale ta gra chyba już serio nikogo. A ja uważam, że wyjdzie z tego całkiem fajny kawałek kody. Ludziom opadł hype, przed premierą będą marudzić, ale kilku kupi, pogra i stwierdzi, że to b.dobra gierka. Jeżeli Ubi nie powtórzy błędów takiego destiny, to spokojnie będzie to świetna gra.
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Kupie w premierę (nie preorderuje bo uważam że to jest rak branży), zobaczę czy serwery wytrzymają start. Ta gra będzie miała sens jak znadzie się w miarę ogarnieta ekipę, która gra w miarę systematycznie i chce zgłębiać temat dobrego pvp. A jak będzie gniot to sprzedaż po tygodniu i chyba wtedy zdecyduje się w końcu na bloodborna Szybkie palce z Sony Xperia Z3
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Ten sam zwiastun, tylko w polskiej wersji językowej. Klimat zachwyca, ciekaw jestem co z tego The Division wyjdzie ostatecznie
Opublikowano 13 stycznia 20169 l A jak będzie gniot to sprzedaż po tygodniu i chyba wtedy zdecyduje się w końcu na bloodborna Wyjdź z tego forum i wróć jak naprawisz ten błąd
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Ja troszkę zapomniałem o tej grze, ale ten trailer trochę mnie zachęcił do obadania bety na PC, już (pipi) w downgorad Hype opadł, może faktycznie warto dać jej szansę.
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Beta Division na wszystkie platformy start 29 stycznia piątek, zapisujcie sie do końca tygodnia pewnie podadzą co i jak
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Pre-order złożony i też czekam na betę, zobaczymy z czym to się je Jak będzie dobrze, to dojdzie w marcu kolejny wydatek...
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Niby takie MMO, a koles mowi ze w tydzien da sie skonczyc wszystko xD. No ale Destiny juz pokazalo ze ludzie i tak kupia.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Dodatkowo koleś mówi, ze zdecydowanie wersja PC>konsolki, a na xboxie gra się dławiła w czasie rozwałki. Najlepszy komentarz "spytałem się devów o late game content, ale nikt nie chciał mi nic powiedzieć. Trzeba więc czekać do premiery" - czyli pewnie będzie jak w podstawce Destiny... wbijesz lvl, a potem jakiś ostry grind i powtarzalność, którą dopiero Taken King trochę rozwiał. Edytowane 15 stycznia 20169 l przez Starh