Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 231,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem dziś kilka godzin (przeszedłem główne misje w becie + poboczne) - 7 lvl.  Muszę przyznać, że gra się w to naprawdę w dobrze, a z ekipą po prostu kapitalnie! Gierka jest dużo wolniejsza od De

• zminusowalem, tego nie da sie ogladac   cos mruczyc do kamery a nie mowisz normalnie, idzie zasnac, pier dolisz o jakis studzienkach i zaparowanej jezdni lmao, wez idz z tym crapem

Opublikowano

Właśnie dostałem od Ubi kod do Alphy na XOne pomimo braku pre-orderu :) Wystarczyła wcześniejsza rejestracja do bety. Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji to warto sprawdzić swoje skrzynki pocztowe.

Opublikowano

Pograłem godzinę póki co. Za wiele powiedzieć nie można po tak krótkim czasie (pomijam NDA :P). Na pewno jest klimatycznie. Kilka rozwiązań w kwestii sterowania bardzo przypadło mi do gustu. Tak samo strzelanie i chowanie się za osłonami, które przypomina ostatnie Splinter Celle. 

Grafiki nie ma co póki co komentować. Na pewno fajne wrażenie robi oświetlenie i kilka efektów graficznych, natomiast sporo tekstur jest słabych, fizyka dość uboga, a w ogólnym rozrachunku gra wizualnie na kolana nie kładzie. 

Opublikowano

Destiny pójdzie w odstawke

tak na serio ?? czy taki przed piąteczkowy żarcik?? ^_^

Jak na Alfe to całkiem stabilnie, natomiast napewno nie widać po grze iż jest tak  dłłłłłłługo w produkcji czekam na Betę aby podjąć decyzję co dalej.

Opublikowano

Jest okej, ze statusu kiedyś tam ogram zmiana na - raczej biorę na premierę

Opublikowano

Niby jestem najarany na grę, ale nie chcę znowu poświęcić tyle czasu na powtarzanie tego samego co tydzień jak w przypadku Destiny :/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś może czy gry-online, gram.pl, albo muve wysyłają kod do bety tylko przy przedpłacie czy za pobraniem także?

Opublikowano

Był jeszcze eng, ale usuneli, troche nowego  gameplayu

Opublikowano

Nie chcę być trollem ale ta gra chyba już serio nikogo. 

A ja uważam, że wyjdzie z tego całkiem fajny kawałek kody. Ludziom opadł hype, przed premierą będą marudzić, ale kilku kupi, pogra i stwierdzi, że to b.dobra gierka.

Jeżeli Ubi nie powtórzy błędów takiego destiny, to spokojnie będzie to świetna gra. 

Opublikowano

Kupie w premierę (nie preorderuje bo uważam że to jest rak branży), zobaczę czy serwery wytrzymają start.

Ta gra będzie miała sens jak znadzie się w miarę ogarnieta ekipę, która gra w miarę systematycznie i chce zgłębiać temat dobrego pvp.

A jak będzie gniot to sprzedaż po tygodniu i chyba wtedy zdecyduje się w końcu na bloodborna

Szybkie palce z Sony Xperia Z3

Opublikowano

Ten sam zwiastun, tylko w polskiej wersji językowej.

Klimat zachwyca, ciekaw jestem co z tego The Division wyjdzie ostatecznie ;)

Opublikowano

A jak będzie gniot to sprzedaż po tygodniu i chyba wtedy zdecyduje się w końcu na bloodborna

Wyjdź z tego forum i wróć jak naprawisz ten błąd

Opublikowano

Ja troszkę zapomniałem o tej grze, ale ten trailer trochę mnie zachęcił do obadania bety na PC, już (pipi) w downgorad :yao: Hype opadł, może faktycznie warto dać jej szansę. 

Opublikowano

Beta Division na wszystkie platformy start 29 stycznia piątek, zapisujcie sie

do końca tygodnia pewnie podadzą co i jak

Opublikowano

pre-order zlozony, czekam niecierpliwie na bete

Opublikowano

Pre-order złożony i też czekam na betę, zobaczymy z czym to się je ;) Jak będzie dobrze, to dojdzie w marcu kolejny wydatek...

Opublikowano

Niby takie MMO, a koles mowi ze w tydzien da sie skonczyc wszystko xD. No ale Destiny juz pokazalo ze ludzie i tak kupia.

Opublikowano

Dodatkowo koleś mówi, ze zdecydowanie wersja PC>konsolki, a na xboxie gra się dławiła w czasie rozwałki. 

Najlepszy komentarz "spytałem się devów o late game content, ale nikt nie chciał mi nic powiedzieć. Trzeba więc czekać do premiery" - czyli pewnie będzie jak w podstawce Destiny... wbijesz lvl, a potem jakiś ostry grind i powtarzalność, którą dopiero Taken King trochę rozwiał. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Czyli olac jak wiekszosc gier od Ubi.

Opublikowano

A może nie chcą wszystkiego przed premierą zdradzić?:) huee