Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Featured Replies

Opublikowano

Od czasow pierwszego Mariana na NES'a tak jest.

Edytowane przez saptis

• Odpowiedzi 357
  • Wyświetleń 85,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też- od 2013 roku.

• Nie no mój mały rozjebał systemwmówił żonie że chciałem na urodziny super mario 3d world, dziś przynieśli, bo chyba premiera, uroczyście mi wręczył po czym zajebał i poszedł grać, normalnie jestem dum

• Włączyłem wreszcie.   Uczucia nadal mieszane, gra oczywiście jest zaje'bista, ale jednak nadal też jest to typ Mariana, który mi niezbyt pasuje. To się nie zmieniło.   Kilka zmian

Opublikowano

No i co z tego? Dziwię się, że biegu nie dali pod spust, sterowanie byłoby wtedy o wiele bardziej precyzyjne.

Opublikowano

to wymyslilo nintendo ,a jak wymyslilo nintendo to jest swiete i swietne - pamietaj o tym

Opublikowano

Nie chodzi o to - po prostu od zawsze tak jest i kto wczesniej gral w jakies Mariany czy Donkey Kongi to sie do tego przyzwyczail. Jesli ktos nie gral to przegapil bardzo duzo dobrych gier.

Opublikowano

No i co z tego? Dziwię się, że biegu nie dali pod spust, sterowanie byłoby wtedy o wiele bardziej precyzyjne.

Sterowanie jest bardzo precyzyjne, przecież jest tylko 8 kierunków, w których Mario się może poruszać.

Przy końcowych poziomach będziesz dziękował za przycisk biegania, uwierz mi ;).

to wymyslilo nintendo ,a jak wymyslilo nintendo to jest swiete i swietne - pamietaj o tym

No fajnie, popisałeś się, mam nadzieję, że jesteś z siebie dumny. Nie grałeś, nie oceniaj.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ficuś, proszę, jak nie masz nic merytorycznego do dodania w tej dyskusji to może się jednak nie udzielaj. To nie Console Wars.

Opublikowano

alez ja gralem w mariany i stare donkey kongi, wiem co to przycisk odpowiedzialny zabieg :) smieje sie po prostu bo mi to tez nigdy nie przeszkadzalo - kwestia treningu :)

nintendomaniaki spokojnie :) :) peace and love

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Co za tytuł :D kopalnia pomysłów każdy świat. Jestem w bonusowych światach ale jest ogień :D.

Opublikowano

Zbieranie gwiazdek uzaleznia <3

Opublikowano

Ale co czasami jest hardcore, szczególnie w dodatkowych światach z tymi gwiazdkami to głowa moja...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Stało się, zbieram gwiazdki do skończenia pierwszego bonusowego świata (mam 208, a potrzeba 210). Bez jutuba się nie obejdzie, heh. Ile jest tych bonusowych światów i czy żeby zaliczyć wszystkie muszę mieć max gwiazdek?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

kurde przed ostatni swiat daje mi ostro w kosc pod wzgledem zbierania gwazdek i juz na pierwszej planszy tego gwiezdnego swiata mam z tym duzy problem:/

Edit: swiat gwiazdki ogarniety caly, z lekka pomoca yputuba przy gwiazdkach, teraz grzybowy zwalczam:)

Edytowane przez polson

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Na PT gość ma za 100 zł z wysyłką.

Opublikowano

Mam już 271 gwiazdek i jest coraz trudniej to już nie przelewki teraz zaczyna się coś mi świta że spotkam starego znajomego z SMG2 (cosmic Mario) wkrótce. Jednak 5 połyskujących gwiazdek nie będę miał kilka razy posiłkowałem się liściem złotym bo nie jestem taki kozak SMG 2 tylko 72 zdobyłem i ukończyłem. Brakuje mi skilla niekiedy SMG 1 był łatwy.

PS: Ten speedrun w FBF majstersztyk poezja aż żal nie wykonać szczególnie Toadem poszedł mi łatwo szybki maluch. :shok:

Edytowane przez Xord

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy na planszach, które nie wymagają Gamepada, można grać przy użyciu 4 Wii Remote'ów?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kto się podzieli save z Mario 3d World? Robiłem pożadki aby wmiścić demo Bayo i nie chcący usunąłem, a teraz w Toadzie by się przydał.

Opublikowano

Mogę pomóc, jeśli napiszesz, jak to zrobić :).

Opublikowano

Czy w tej grze da się grać pro controlerem? Zastanawiam się czy nie dokupić jak będę robił zamówienie...

Opublikowano

Czy w tej grze da się grać pro controlerem? Zastanawiam się czy nie dokupić jak będę robił zamówienie...

Da się :) Ale levele z Toadem działają tylko na padlecie

Opublikowano

Pierwszy świat zaliczony na 100%. Co mogę rzec. Nawet żonka zaliczyła jeden z poziomów z bananem na twarzy. (bez skojarzeń gejuchy:p)

Tytuł typu, siadasz i grasz. Kiedy ostatnio tak miałem? na PSX. Czysty fun i eksploracja leveli i światów które za każdym razem są zupełnie inne. Świetne i już ostrzę zęby na 2 części Galaxy.