Opublikowano 29 stycznia 201312 l Z ta extra memorka to nie taki glupi pomysl. Bede mial pewnosc ze nie straci przeze mnie zadnych danych.Jesli dobrze rozumuje.
Opublikowano 29 stycznia 201312 l Z ta extra memorka to nie taki glupi pomysl. Bede mial pewnosc ze nie straci przeze mnie zadnych danych.Jesli dobrze rozumuje. Jak coś to się polecam. http://www.psxextreme.info/topic/101967-szkarta-pamieci-ps-vita/
Opublikowano 30 stycznia 201312 l Nie miałem jeszcze okazji pobawić się Vitą, dlatego zapytam: jak ma się sprawa z analogami, tzn. wytrzymałe są?
Opublikowano 30 stycznia 201312 l W mojej ocenie bardzo dobre. Po pierwsze są to pełno prawne analogi (a nie jakieś pseudo suwaki jak miało PSP czy teraz ma konkurencja [3DS]). A z wytrzymałością nigdy nie miałem problemów (mimo grania sporo online jak i w racery), oraz nigdy żaden z moich znajomych nie skarżył się , więc powinno być ok
Opublikowano 30 stycznia 201312 l Jezeli kupie sobie dodatkowa memorke , to zmiana miedzy moim a cudzym profilem bedzie sie tylko ograniczac do zmiany kart? Jesli nie to do czego jeszcze?
Opublikowano 30 stycznia 201312 l Jezeli kupie sobie dodatkowa memorke , to zmiana miedzy moim a cudzym profilem bedzie sie tylko ograniczac do zmiany kart? Jesli nie to do czego jeszcze? Jesli chcesz zmienic konto musisz zaczac proces ktory zajmie ci ok. 5 minut, wyciagasz memorke nr 1, formatujesz system (przywracasz go), ustawiasz go ponownie (godzina, data etc) i wkladasz druga memorke.
Opublikowano 30 stycznia 201312 l Wiem ze to glupie pytanie , ale rozumiem ze nie ma ryzyka ze "on" co koliwek straci ze swoich danych? Ps.Lapcie Plusy.
Opublikowano 30 stycznia 201312 l Nie, zadnego ryzyka po wyjeciu karty pamieci nie bedzie, jedyne o czym trzeba pamietac przed rozpoczeciem tego procederu to zsynchronizowanie trofeow bo one jako jedyne nie zapisuja sie na karcie pamieci.
Opublikowano 2 lutego 201312 l Wiecie dlaczego jak naVicie wejdę w trofea, to jak zrobię wyświetl z całego mojego PSN to mam wszystkie trofea, a jak wejdę aby pokazał mi tylko z PS Vity to nie są wszystkie widoczne, a tylko 5 ost odpalanych gier. Też tak macie ?
Opublikowano 3 lutego 201312 l Też tak macie ? Nie, mnie wyświetla wszystkie w jakie grałem na mojej Vicie od zakupu. Może coś ze zmianą karty pamięci Ci się porobiło?
Opublikowano 3 lutego 201312 l No faktycznie zmieniałem kartę, ale wyświetla też mi gry, które były rozpoczęte na tamtej karcie ale też odpalone na nowej karcie,a np Uncharted i Escape Plan nie odpalałem jeszcze na tej nowej karcie.
Opublikowano 3 lutego 201312 l No nie zrobiłem. Zrobiłem tylko koie zapasowe, potem nagrałem ją na nową. Myślałem, że to styknie. Można to jakoś naprawić jeszcze ? Jak nie to luz, bo ja akurat z tych dla którego pucharki mogłby w ogóle nie istnieć.
Opublikowano 3 lutego 201312 l No nie zrobiłem. Zrobiłem tylko koie zapasowe, potem nagrałem ją na nową. Myślałem, że to styknie. Można to jakoś naprawić jeszcze ? Jak nie to luz, bo ja akurat z tych dla którego pucharki mogłby w ogóle nie istnieć. Tak jak pisalem wczesniej, wszystko OPROCZ trofeow jest zapisywane na karcie pamieci, wiec to wazne aby pamietac o synchro przy zmianach. Niestety watpie ze da sie to cofnac jakos.
Opublikowano 3 lutego 201312 l Aha, ale widzę, że na PSN mam je podane, więc luz. W sumie m jeszcze tą starą kartę, może ją zapodać i zrobić wynchro i potem znowu wsadzić tą obecnà?
Opublikowano 3 lutego 201312 l Czyli poprostu synchro na serwer tak ? Nie robić teraz już kopi zapasowej na obecnej 16 giga, tylko na chwilè wsadzić tą starą 4 giga,synchro. Zmienić znowu na tą nową i nic mi nieucieknie ? Edytowane 3 lutego 201312 l przez balon1984
Opublikowano 3 lutego 201312 l Czyli poprostu synchro na serwer tak ? Nie robić teraz już kopi zapasowej na obecnej 16 giga, tylko na chwilè wsadzić tą starą 4 giga,synchro. Zmienić znowu na tą nową i nic mi nieucieknie ? Trzymaj sie tej mysli: "przed kazda zmiana, rob synchro" i nic ci nie ucieknie. A kopii zapasowych nie trzeba robic w ogole do czasu az sformatujesz karte, dopoki nic sam z niej nie usuniesz, nic ci z niej nie zniknie przy zmianie. Edytowane 3 lutego 201312 l przez Bansai
Opublikowano 9 lutego 201312 l Czy jeden abonament PlayStation plus obejmuje ps3 i psV? Edytowane 9 lutego 201312 l przez kasper
Opublikowano 9 lutego 201312 l Tak, jest jeden abonament i w jego ramach dostajesz gry na PS3 i Vite. Edytowane 9 lutego 201312 l przez SzczurekPB
Opublikowano 10 lutego 201312 l Nie wiem czy dobry temat , ale mam problem z trofikami. Wbilem dwa na Vicie , zrobilem sync z serwerem. Po wejsciu na ps3 i uruchomieniu mojego trophy carda widzialem trofiki wbite na Vicie. Jednak gdy juz wszedlem w liste gier , tam nie widzialem gry z Vity. W czym moze byc problem? Dodam , ze jak robie porownanie trofikow z kims innym , to widze wszystko.
Opublikowano 10 lutego 201312 l pewnie robiłes jakies zamiany kartami.formatowania/etc. wtedy trofiki sie kasują z vity i sa dostepne tylko na podgladzie online.
Opublikowano 10 lutego 201312 l Czyli jak bede przegladal trofiki na ps3 to ich juz w ogole nie bede widzial?
Opublikowano 10 lutego 201312 l darknight, bedac na PS3 zmien tryb przegladania trofeow na online. Wtedy bedziesz widzial liste pucharkow z gier na Vite. Edytowane 10 lutego 201312 l przez Olsen