Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Yakubu - no pewnie że będą indory :>

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 274,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

Ja chcę Knacka !! Słyszałem od pewnego użytkownika na M że ta gra jest ZA(pipi)ISTA i warta skończenia kilka razy !

Opublikowano

Coby nie było na pewni sie odpali i sprawdzi. Co lepsze nawet o gra xD

Opublikowano

Ale Knack miał za słabe oceny na Plusa, a tak w ogóle serio gierka nie porywa ale skończyłem ją z przyejmnością. Fajny dub PL, miła grafika, momentami mega trudna, 7/10 dla mnie. Jakby było więcej różnorodności i elementów platformowych to mogł by być to b.dobra gierka.

Ja licze na indyki, dobre indyki. Reszta ograna, szczególnie ewentualne "pudełka" z tak długą brodą.

Opublikowano

Fajnie jakby dali cos z tego: Tom Raider DE, Infamous SS, Thief (ten chyba bedzie w gwg, wiec male szanse)...

Opublikowano

Dadzą coś ze swoich exów imo, The Order też jest prawdopodobny bo gra chodzi już za grosze i kto miał zagrać zagrał

Opublikowano

Jak z Knackiem. Za niskie oceny. Do oferty PS+ trafiają tylko gry z tego co pamiętam + 75 ?

Opublikowano
  • Autor

To, że kiedyś tak było, nie znaczy, że muszą się tego trzymać. Każdy tytuł może wpaść, ja to bym się ucieszył z Trialsów :)

Opublikowano

Aaaaaahaaaa

Dobra byleby nie dawali starych pydełek.

Opublikowano

Tak mi sie wydaje i raczej obstawiam ze w odpowiedzi na ofertę M$ mogą dać któregoś Residenta.

Opublikowano

Zaś gdybanie i łudzenie się, że w końcu dadzą coś sensownego. A okaże się kupa jak zawsze.

Opublikowano

Tak mi sie wydaje i raczej obstawiam ze w odpowiedzi na ofertę M$ mogą dać któregoś Residenta.

Przecieź ms nie dał żadnego RE czy horroru? Skąd ta dedukcja ?
Opublikowano

Będzie LBP3 i Angry Birds Star Wars :P

E: No, może nie Angry Birds, bo ich nie ma w PSS.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

o ja też LBP3 poprosze :)

dziś powinni podać tak?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

To pewnie dadzą Shadow Falla. LBP3 też bardzo możliwe. A ciekawe co będzie z indyków. 

Opublikowano

Ja poproszę popcorn, bo wyczuwam pokłady beki po ogłoszeniu tytułów na miesiąc grudzień.

Fanek dzisiaj pewnie nie ogłoszą bo jak to ostatnio w zwyczaju mają, muszą wszystko na ostatni guzik zapiąć, czyli pewnie piątek :mocking:

Opublikowano

Ja chcę until dawn i nba 2k16. Jak bawimy się w wymienianie tego co chcemy a nie tego co będzie. Po co komu szroty pokroju shadow fall ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.