Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
edit: Kyo był szybszy ;)

dobry miesiąc. 

Edytowane przez grykom

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 275,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

Rigs i that’s you będą teraz co miesiąc w plusie?:pawel:

Opublikowano
  • Autor

O ja (pipi)e :banderas: Od jakiegoś czasu mam Phantom Pain w liście życzeń na PSS (Ground Zero czeka w bibliotece od premiery w Plusie). Dziękuje Ci Sony.

Opublikowano

A pamietam jak niedawno myslalem czy by sobie ponownie nie kupic MGSa V :obemix:

Bedzie grane.

Ostatnio plus mocno na propsie, Infamous, Until Dawn, teraz MGS i Amnesia Collection? Szanuje.

Opublikowano

Ładnie rzucili :)   MGS dawno ograny, ale Amnesia chciałem kupić to chętnie sprawdze

Opublikowano

Ładnie z tym MGS'em - może w końcu dobiję platynkę.

Opublikowano

MGS 5 akurat kiedy ogrywam trójkę? No to chyba trzeba będzie przeprosić się z ground zeroes na X1 z golda i obczaić też piątkę :obama: 

Opublikowano

Amnesia? Nie spodziewałem się, a miałem brać w promocji :obama: w mgs nie grałem, od czasu trójki. sprawdzi się.

Opublikowano

Jednak podwyżka tego PS Plusa nie na darmo poszła, skoro rzucają ostatnio takimi sztosami. A miałem brać MGS Definitive Edition, no ale jak dają w plusie PP to jednak kupować już nie trzeba, a GZ weźmie się na jakimś promo.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

B.dobry miesiąc. Mimo, że MGS ograny to chętnie zagram raz jeszcze :)!

Opublikowano

oby to nie byl przypadek i faktycznie teraz juz co miesiac bylo grubo, wrzesien i pazdziernik po podwyzce zdecydowanie na PLUS

Opublikowano

Pierwszy raz coś chyba ogram z plusa, mowa oczywiście o Amnesii :)

O tym MGSie chciał bym jak najszybciej zapomnieć :D .

Opublikowano

Jestem pod wrażeniem.

Mgs był na liście do ogarnia, a tu proszę!

Opublikowano

Większa płaca popłaca?

Opublikowano

MGSa już mam, ale czeka na ogranie. W sumie jak ktoś ma sporo gier, to prędzej, czy później trafi się już coś z biblioteki. Ale to nic - i tak jestem zadowolony, Plus robi się coraz lepszy.

W końcu duże, pudełkowe gry.

Opublikowano
  • Autor

Jednak podwyżka tego PS Plusa nie na darmo poszła, skoro rzucają ostatnio takimi sztosami. A miałem brać MGS Definitive Edition, no ale jak dają w plusie PP to jednak kupować już nie trzeba, a GZ weźmie się na jakimś promo.

Nie miałeś Plusa w czerwcu 2015? Wtedy był GZ w ofercie.

@grzybiarz

Wiadomo, gry z Plusa trzeba traktować jako dodatek, a nie jako główne danie do grania.

Opublikowano

Amnesia na ps4 jest w PL ?

Z tego co widzę to dziwna akcja bo tam są 2gry + dodatek a 1 platyna .

Trochę dziwne, ja chcę tylko  a machine for pigs ograc bo dark descent juz dawno ograne .

Opublikowano

Nie miałeś Plusa w czerwcu 2015? Wtedy był GZ w ofercie.

Niestety, wtedy to przegapiłem ze względu na brak czasu przesiadywania przed konsolą, co szło za tym, że nie było sensu opłacać plusa swego czasu ;)

Opublikowano

dobry miesiąc, MGSa ograłem ale może kiedyś się wróci, a Amnesie chętnie sprawdzę

Opublikowano

Dobre giery :obama:

Szykuje się spory ruch w dziale Metal Gear Solid - pewnie już jeden z ostatnich, bo po odejściu Hideo i po tym, co wyprawia Konami to ja nie widzę dla tej serii przyszłości na ten moment. 

Opublikowano

2 razy podchodziłem do phantom pain na pc i 2 razy się odbiłem. Będzie okazja, żeby spróbować trzeci raz.

Amnesia powinien ograć każdy fan horrorów - mocne gunwo.

Opublikowano

Ja tam myślę że chcą przekonać ludzi po tej zmiane ceny ale za 2-3 miesiące pewnie wszystko wróci do normy.

Opublikowano

Myślę że jednak się mylisz, bo generacja trwa już 4 lata, trochę gier AAA już wyszło, a dali ich tyle co nic w usłudze i te 2-3 letnie duże tytuły będą teraz trafiać do abonamentu. Jeden tytuł AAA miesięcznie tak będzie :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.