Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

waldus kupiłeś iPada i już nie starczy Ci by wziąć na raty dobrego PC-ta, a miałem Cię jednak za konesera prawdziwego luksusu ;/

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

LUDZIE KOCHANIE GRAN TURISMO I FORZA SYMULATORAMI ? Chyba,ze mowimy o symulowaniu symulatora, to wtedy sie zgodze. 

Opublikowano

Chociaż na PC można emulować starsze skradanki z PSX-a i nie tylko ( tylko nie krzyczeć bo sami jechaliście na piratach na szaraczku ). No ciężko do końca napisać kto przeważa w skradankach. Niech będzie może remis. 

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

Mendrek nie lubi kompuetrow bo z racji tego,ze posiada 9 palcow ciezko mu sie gra na strzalkach klawiatury 

Opublikowano

- BF na PC wygląda osom, nie to co na konsolach!

- PS4 kosztuje 1700 zł, tyle co twoja karta!

No i co z tego? Dyskusja dotyczy wyższości poszczególnych wersji, nie tego kogo na co stać. Już widzę te dumne miny posiadaczy PS4 patrzących z góry na cebulaków posiadających wyłącznie PS3. No ale moja konsola kosztuje 2 razy mniej niż twoja... :(

Opublikowano

Już widzę te dumne miny posiadaczy PS4 patrzących z góry na cebulaków posiadających wyłącznie PS3.

to się nigdy nie stanie. Użytkownicy SONY to ludzie na poziomie, ambasadorzy luksusu i finezji, "już dawno docenili szyk i kunszt" i wszyscy są braćmi spod znaku jakości Playstation. 

Opublikowano

Jeśli to prawda, to fajnie. 60 fps w multi i 30 w singlu żeby zrobić jak najlepszą grafikę, to by było rozsądne rozwiązanie.

hizUjJ9.png

Opublikowano

M$ chwali się dedykowanymi serwerami w CoD:Ghost czyżby jednak nie kłamali, że każda gra będzie je miała ?

Infinity Ward potwierdziło, że Call of Duty: Ghosts otrzyma wsparcie dla serwerów dedykowanych nie tylko na Xbox One, ale także PC.

O serwerach dedykowanych dla Xbox One poinformowano już we wtorek, podczas konferencji Microsoftu na Gamescomie. Producent wykonawczy gry, Mark Rubin chwalił wtedy możliwości serwerów „w chmurze”. W rozmowie z Eurogamerem potwierdził, że z technologii skorzystają także posiadacze komputerów osobistych.

Proces łączenia będzie przebiegał niemal identycznie jak w np. Black Ops 2, jednak po przejściu do rozgrywki sieciowej trafimy na serwer dedykowny, a nie jak dotychczas - bazujący na połączeniu jednego z graczy. Powinno to rozwiązać problemy z wysokimi pingami i „migracją hosta”, ale nie wiadomo czy gracze będą mogli wynajmować własne serwery.

Zapytany o wersje na PlayStation 3, PlayStation 4 i Xboka 360, Rubin odmówił komentarza.

- Na razie rozmawiamy jedynie o Xbox One i PC - wyjaśnił.

Call of Duty: Ghosts ukaże się 5 listopada na PC, PlayStation 3, Wii U oraz X360, a 29 listopada na PlayStation 4. Premierę wersji Xbox One także zaplanowano na listopad, razem z konsolą.

http://www.eurogamer.pl/articles/2013-08-22-call-of-duty-ghosts-z-serwerami-dedykowanymi-na-pc-i-xbox-one

Ciekawe co z PS4, dedyki to spooory plus jak dla mnie.

Opublikowano

Mnie bardziej rozbawił ten D3 określony mianem "RPG. Mendrek wrócił i od razu robi się komedia na forum.

a mnie rozbawiło mówienie że D3 to dobra gra xD

to crap dekady, niezlaeżnie od platformy

Opublikowano

GT6 krul symulacji

Nawet w GTA IV samochody lepiej reagują na zderzenia :)

Opublikowano

XD

te samochody zderzają się ze sobą i murek jak samochodziki w wesołym miasteczku

Opublikowano

Mnie bardziej rozbawił ten D3 określony mianem "RPG. Mendrek wrócił i od razu robi się komedia na forum.

a mnie rozbawiło mówienie że D3 to dobra gra xD

to crap dekady, niezlaeżnie od platformy

Ale to gra z PC-ta, mógłbyś być bardziej wyrozumiały :/

Anyway, to nikt mi nie odpowiedział na pytanie w jakim gatunku teraz obsadzone jest D3...

Opublikowano

Anyway, to nikt mi nie odpowiedział na pytanie w jakim gatunku teraz obsadzone jest D3...

FAT - Farm and Trade. Zamiast zrobić normalną grę to się bawią w handelek i tyle.

Opublikowano

Do czego to doszło, żeby GTA 4 kompletnie nie związane z wyścigami miało lepszy model uszkodzeń aut niż gra wyścigowa pretendująca do sumulacji, w końcu to "REAL DRIVING SIMULATOR" xDDDDD

Opublikowano

Diabolo to hack and slash, na upartego zwane action-rpg. Wrzucanie tego do jednego wora z pełnoprawnymi RPG to tak zwana forumowa "beka". Równie dobrze Borderlands mógłbyś nazwać RPG, bo ma cyferki i statystyki. Ba, dyskutowaliśmy o tym niedawno - Tomb Raider to RPG bo lara coś tam leveluje i itemki sobie ulepsza. Głupota na całego. Chcecie powymieniać sensowne RPG, to macie kilka przykładów z ostatnich tygodni: Shadowrun Returns, Divinity Dragon Commander, czy Might and Magic X.

No i jak wyżej, gatunek gatunkiem, ale Diablo 3 to gigantyczny fail i chyba tylko najwięksi fanatycy serii i farmerzy itemów jeszcze w to grają. Torchlight 2, choć też nie idealny, zaoferował o wiele więcej, o wiele taniej.

Opublikowano

Samo granie i zabijanie potworów w Diablo cieszy bardziej niż w innych tytułach. Problem w tym, że przez żałosną fabułę i te same poziomy wiele traci i szybko się nudzi.

Opublikowano

D3 to jedna z największych porażek ostatnich kilku lat, tyle czasu czekałem i Blizz spłodził taki syf.

Opublikowano

wg gamestopu w USA jest 1.5mln pre-orderów na PS4 i ponad 700k na XONE

excite <jizzinmypants> najsssss

a na poważnie to ciekawe czy przez to MS już nie rozmyśla nad wersją 350$ bez Kinecta :teehee:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

na rozluźnienie :D

1234830_569634079761682_1939457219_n.jpg

Opublikowano

Jeśli jesteśmy już w temacie Diablo 3, to patrzę dzisiaj w telewizor (a nie zdarza mi się to często), a tam reklama D3 na PS3. I to cholipa już niedługo! Ciekawe, czy pozbędą się Auction House i sprawią, że gra będzie wreszcie normalna, ciekawe też jak będzie graficznie i jak się będzie sterować padem.

Opublikowano

1080p i 60fps w BF4 potwierdzone ( Na PS4 )

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

GT6 krul symulacji

It's Riiiiiidge Racer!  

Opublikowano

Zamiast być spokojnym o to 1080p trzeba się martwić ehh :/

za 2 lata znów pewnie 720p,30fps xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.