Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

waldus kupiłeś iPada i już nie starczy Ci by wziąć na raty dobrego PC-ta, a miałem Cię jednak za konesera prawdziwego luksusu ;/

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 803,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

LUDZIE KOCHANIE GRAN TURISMO I FORZA SYMULATORAMI ? Chyba,ze mowimy o symulowaniu symulatora, to wtedy sie zgodze. 

Opublikowano

Chociaż na PC można emulować starsze skradanki z PSX-a i nie tylko ( tylko nie krzyczeć bo sami jechaliście na piratach na szaraczku ). No ciężko do końca napisać kto przeważa w skradankach. Niech będzie może remis. 

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

Mendrek nie lubi kompuetrow bo z racji tego,ze posiada 9 palcow ciezko mu sie gra na strzalkach klawiatury 

Opublikowano

- BF na PC wygląda osom, nie to co na konsolach!

- PS4 kosztuje 1700 zł, tyle co twoja karta!

No i co z tego? Dyskusja dotyczy wyższości poszczególnych wersji, nie tego kogo na co stać. Już widzę te dumne miny posiadaczy PS4 patrzących z góry na cebulaków posiadających wyłącznie PS3. No ale moja konsola kosztuje 2 razy mniej niż twoja... :(

Opublikowano

Już widzę te dumne miny posiadaczy PS4 patrzących z góry na cebulaków posiadających wyłącznie PS3.

to się nigdy nie stanie. Użytkownicy SONY to ludzie na poziomie, ambasadorzy luksusu i finezji, "już dawno docenili szyk i kunszt" i wszyscy są braćmi spod znaku jakości Playstation. 

Opublikowano

Jeśli to prawda, to fajnie. 60 fps w multi i 30 w singlu żeby zrobić jak najlepszą grafikę, to by było rozsądne rozwiązanie.

hizUjJ9.png

Opublikowano

M$ chwali się dedykowanymi serwerami w CoD:Ghost czyżby jednak nie kłamali, że każda gra będzie je miała ?

Infinity Ward potwierdziło, że Call of Duty: Ghosts otrzyma wsparcie dla serwerów dedykowanych nie tylko na Xbox One, ale także PC.

O serwerach dedykowanych dla Xbox One poinformowano już we wtorek, podczas konferencji Microsoftu na Gamescomie. Producent wykonawczy gry, Mark Rubin chwalił wtedy możliwości serwerów „w chmurze”. W rozmowie z Eurogamerem potwierdził, że z technologii skorzystają także posiadacze komputerów osobistych.

Proces łączenia będzie przebiegał niemal identycznie jak w np. Black Ops 2, jednak po przejściu do rozgrywki sieciowej trafimy na serwer dedykowny, a nie jak dotychczas - bazujący na połączeniu jednego z graczy. Powinno to rozwiązać problemy z wysokimi pingami i „migracją hosta”, ale nie wiadomo czy gracze będą mogli wynajmować własne serwery.

Zapytany o wersje na PlayStation 3, PlayStation 4 i Xboka 360, Rubin odmówił komentarza.

- Na razie rozmawiamy jedynie o Xbox One i PC - wyjaśnił.

Call of Duty: Ghosts ukaże się 5 listopada na PC, PlayStation 3, Wii U oraz X360, a 29 listopada na PlayStation 4. Premierę wersji Xbox One także zaplanowano na listopad, razem z konsolą.

http://www.eurogamer.pl/articles/2013-08-22-call-of-duty-ghosts-z-serwerami-dedykowanymi-na-pc-i-xbox-one

Ciekawe co z PS4, dedyki to spooory plus jak dla mnie.

Opublikowano

Mnie bardziej rozbawił ten D3 określony mianem "RPG. Mendrek wrócił i od razu robi się komedia na forum.

a mnie rozbawiło mówienie że D3 to dobra gra xD

to crap dekady, niezlaeżnie od platformy

Opublikowano

GT6 krul symulacji

Nawet w GTA IV samochody lepiej reagują na zderzenia :)

Opublikowano

XD

te samochody zderzają się ze sobą i murek jak samochodziki w wesołym miasteczku

Opublikowano

Mnie bardziej rozbawił ten D3 określony mianem "RPG. Mendrek wrócił i od razu robi się komedia na forum.

a mnie rozbawiło mówienie że D3 to dobra gra xD

to crap dekady, niezlaeżnie od platformy

Ale to gra z PC-ta, mógłbyś być bardziej wyrozumiały :/

Anyway, to nikt mi nie odpowiedział na pytanie w jakim gatunku teraz obsadzone jest D3...

Opublikowano

Anyway, to nikt mi nie odpowiedział na pytanie w jakim gatunku teraz obsadzone jest D3...

FAT - Farm and Trade. Zamiast zrobić normalną grę to się bawią w handelek i tyle.

Opublikowano

Do czego to doszło, żeby GTA 4 kompletnie nie związane z wyścigami miało lepszy model uszkodzeń aut niż gra wyścigowa pretendująca do sumulacji, w końcu to "REAL DRIVING SIMULATOR" xDDDDD

Opublikowano

Diabolo to hack and slash, na upartego zwane action-rpg. Wrzucanie tego do jednego wora z pełnoprawnymi RPG to tak zwana forumowa "beka". Równie dobrze Borderlands mógłbyś nazwać RPG, bo ma cyferki i statystyki. Ba, dyskutowaliśmy o tym niedawno - Tomb Raider to RPG bo lara coś tam leveluje i itemki sobie ulepsza. Głupota na całego. Chcecie powymieniać sensowne RPG, to macie kilka przykładów z ostatnich tygodni: Shadowrun Returns, Divinity Dragon Commander, czy Might and Magic X.

No i jak wyżej, gatunek gatunkiem, ale Diablo 3 to gigantyczny fail i chyba tylko najwięksi fanatycy serii i farmerzy itemów jeszcze w to grają. Torchlight 2, choć też nie idealny, zaoferował o wiele więcej, o wiele taniej.

Opublikowano

Samo granie i zabijanie potworów w Diablo cieszy bardziej niż w innych tytułach. Problem w tym, że przez żałosną fabułę i te same poziomy wiele traci i szybko się nudzi.

Opublikowano

D3 to jedna z największych porażek ostatnich kilku lat, tyle czasu czekałem i Blizz spłodził taki syf.

Opublikowano

wg gamestopu w USA jest 1.5mln pre-orderów na PS4 i ponad 700k na XONE

excite <jizzinmypants> najsssss

a na poważnie to ciekawe czy przez to MS już nie rozmyśla nad wersją 350$ bez Kinecta :teehee:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

na rozluźnienie :D

1234830_569634079761682_1939457219_n.jpg

Opublikowano

Jeśli jesteśmy już w temacie Diablo 3, to patrzę dzisiaj w telewizor (a nie zdarza mi się to często), a tam reklama D3 na PS3. I to cholipa już niedługo! Ciekawe, czy pozbędą się Auction House i sprawią, że gra będzie wreszcie normalna, ciekawe też jak będzie graficznie i jak się będzie sterować padem.

Opublikowano

1080p i 60fps w BF4 potwierdzone ( Na PS4 )

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

GT6 krul symulacji

It's Riiiiiidge Racer!  

Opublikowano

Zamiast być spokojnym o to 1080p trzeba się martwić ehh :/

za 2 lata znów pewnie 720p,30fps xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.