Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Pogadajmy lepiej o PC xDDDDDD

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

ogólnie jaram sie gta5, czwórką też się jarałem (dla mnie 9/10 ale dychom sie nie dziwie), san andreas to już wogóle (10/10). ale latając po całym forum i statusach jak niewyrzyte seksualnie 15latki, obrzydzacie mi tą gre

czemu? co złego w jaraniu się gry, której jest się fanem? 5 lat minęło od ostatniej części, nic dziwnego że latają po statusach itd. wyluzuj poślady, panie dorosły. ale nie, CZA HEJTOWAĆ, ZBYTNIO SIE CIESZO

Opublikowano

ogólnie jaram sie gta5, czwórką też się jarałem (dla mnie 9/10 ale dychom sie nie dziwie), san andreas to już wogóle (10/10). ale latając po całym forum i statusach jak niewyrzyte seksualnie 15latki, obrzydzacie mi tą gre

To miał być mój pierwszy i ostatni post o GTA w tym temacie, nie przypominam sobie też, bym gdzieś indziej niż w tematach o GTA V pisał o tej grze. Ty mnie prosiłeś o linki do postów, ja też poproszę w takim razie. A statusy? Połowa była sprowokowana, a w czasie premiery TLOU to o czym się pisało? To jest wielka gra, nic dziwnego, że ludzie się jarają, OMG.

Nie, może lepiej znowu wrócić do tekstury w Uncharted vs tekstury w Gears of War, licytowania się na eksy i procenty w RAM-ie PS4. Dżizas.

Wydawało mi się, że powinniśmy się cieszyć, że obie konsole dostają tak ogromną, piękną i dopracowaną produkcję tak późno po swojej premierze, kiedy next-geny dosłownie za rogiem. I taboreciarze sobie nie pograją, czy to nie jest idealny post w CW!? beka

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Nie, może lepiej znowu wrócić do tekstury w Uncharted vs tekstury w Gears of War, licytowania się na eksy i procenty w RAM-ie PS4. Dżizas.

Wydawało mi się, że powinniśmy się cieszyć, że obie konsole dostają tak ogromną, piękną i dopracowaną produkcję tak późno po swojej premierze, kiedy next-geny dosłownie za rogiem. I taboreciarze sobie nie pograją, czy to nie jest idealny post w CW!? beka

Nie wierzę, że największy taboreciarz i znawca tabelek to napisał. Co do GTA to się nie dziwie. Zawsze jest wielki hype a po premierze narzekania.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

tu nie chodzi o to, że sie jaracie, tylko sposób, w jaki to robicie. wygląda to tak, jak by do jakiegoś małego miasteczka/wsi, przyjechał zespół weekend i wszystkie małoletnie fanki disco polo dostały zbiorowej wścieklizny macicy. od blisko roku non stop OEMGIE MESJASZ KRÓL GOTYG OBOSZE JUSZ PRAWIE i odliczanie i nienawiść jak ktoś ma jakieś wątpliwości. zaczynam wątpić, czy ta gra jest rzeczywiście od 18 lat. podobną podniete można obserwować przy okazji premiery kolejnego filmu cyklu zmierzch na pospolitych forach. kiedy jest dyskusja o jakiejś innej grze, to zaraz sie musi ktoś wpyerdolić bo przecież O BOSZE TYLKO GIETEA SIE LICZY. obrzydliwy festyn bezgranicznej miłości. duszący hajp. siostro tlenu. jizzinmypants 24/7.

kruczek nie mówie przecież nie mówie akurat o  tobie, tylko ogólnie 

figaro miało luźne poślady tyle czasu ale w końcu nie wytzymałem i musiałem zaatakować. przepraszam

Opublikowano

kruczek nie mówie przecież nie mówie akurat o  tobie, tylko ogólnie 

OK, kumam. No fakt, jest ogólnoforumowy #eksajt.

Opublikowano

Mnie tam najbardziej bawi fakt, że ludzie się tym GTA5 ekscytowali miesiącami nie mając pojęcia jak wygląda właściwy gameplay. Oprócz nieoficjalnych przecieków Rockstar nie zaprezentował w tej kwestii nic, tylko wyreżyserowane trailery. Oczywiście grze niczego zarzucać nie będę, gdyż bardzo prawdopodobne, że jednak będzie to solidna pozycja, ale fakt rzucania się na samą markę oraz obiecanki twórców tylko pokazuje, że jednak gracze jako konsumenci nie potrafią myśleć za siebie - nie tylko w tym przypadku akurat. A potem nagle wielce rozczarowani, bo kolejna odsłona tasiemca okazała się niewypałem, bo twórcy zdecydowali się wałkować ją do usranej śmierci, póki ludzie rzucają w ich stronę kasę (*cough*CoD*cough*).

Zresztą, czy już w przypadku GTA4 ludzie nie krzywili się, że model jazdy ssie, a sama gra traktowała się zbyt poważnie, w przeciwieństwie do poprzedników? Skąd pewność, że tym razem będzie inaczej?

Co by nie było, sam GTA5 mnie ani grzeje ani ziębi. Odsłony na PS2 mi się podobały, ale żadnej nie chciało mi się kończyć w całości. GTA4 nawet nie tknąłem tym samym. Niemniej jednak życzę Wam, aby nie skończyło się na rozczarowaniu, po tylu pre-orderach złożonych poniekąd "w ciemno". ;)

Opublikowano

Ty chyba przesiedziales pod kamieniem ostatnie dni i nie wiesz ze np Raven juz gra a jak PeCetowy beton (Sorry Raven  :teehee: ) zachwyca sie gra na 7 letnie konsole to ja wiem ze to musi byc swietne. Tak juz przed premiera wiedzialem ze to bedzie GOTD a teraz po info w temacie o GTA5 wiem ze to bedzie gra mojego zycia  :banana:

Opublikowano

mnie bardziej ciekawi, ze adminsitracja nic nie robi jak polowa tematu gta5 jedzie na piratach i sie z tym nie kryje ;] a tymczasem zabrania skladek na 4 na mesjasza :D

Opublikowano

A ja się im wcale nie dziwię. Moderatorzy/admini to też gracze. Każdy chcę poczytać czyjeś wrażenia nt. gry, na którą się czeka. Zapytać o framerate i inne temu podobne sprawy.

Opublikowano

Sa tacy developerzy, ktorych gry bierzesz w ciemno, wiesz ze Cie nie zawioda I trafia w Twoje gusta - dla wielu osob takim developerem jest wlasnie Rockstar. W takim przypadku nie jest mi potrzebny gameplay, a szczegolnie w przypadku sequela jakim jest wlasnie gta v - wiem jak w to sie gra przeciez z poprzednich odslon. Naprawdw to jest takie dziwne dla Ciebie? Nie masz firm ktore szanujesz troche bardziej niz inne? Albo rezyserow filmowych? Przeciez ludzie chociazby tutaj nie podniecaliby sie TLoU bez swiadomosci ze to gra Naughty Dog. Tak samo moglbys nasmiewac sie z ludzi krytykujacych nowego Draon Age'a, w koncu nie grali wiec gunwo wiedza. Ale jednak krytykuja, bo widzieli w akcji ostatnia odslone I maja prawo podchodzic z dystansem.

Poza tym widac ze totalnie nie siedzisz w temacie, bo akurat model jazdy to chwalili nawet najwieksi hejterzy czworki.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

@up
właśnie to miałem napisać :D

Poza tym, to jaranie się od pierwszych zapowiedzi jest piękne. W dzisiejszych czasach to ciężko zajarać się jakąkolwiek pozycją, w przeciwieństwie do szczenięcych lat, kiedy usłyszało się o nowej części ulubionej serii i gacie mokre do premiery. GTA przypomina mi o tych czasach, kiedy gry bawiły mnie o wiele bardziej. Cała ta otoczka (nie tylko na forum, a w całym necie) związana z tym tytułem, jest jak powrót do przeszłości. Miło raz na jakiś czas zobaczyć, jak wszyscy dookoła jarają się małe dzieci jakąś gierką, a nie tylko skwitują 'ok, fajnie' jakąś zapowiedź i pograją jak będzie w plusie.

Opublikowano

A ja się im wcale nie dziwię. Moderatorzy/admini to też gracze. Każdy chcę poczytać czyjeś wrażenia nt. gry, na którą się czeka. Zapytać o framerate i inne temu podobne sprawy.

tutaj piractwo jest ok

a w innych tematach be?

Ok rozumiem ;)

Opublikowano

Mnie tam najbardziej bawi fakt, że ludzie się tym GTA5 ekscytowali miesiącami nie mając pojęcia jak wygląda właściwy gameplay. Oprócz nieoficjalnych przecieków Rockstar nie zaprezentował w tej kwestii nic, tylko wyreżyserowane trailery. Oczywiście grze niczego zarzucać nie będę, gdyż bardzo prawdopodobne, że jednak będzie to solidna pozycja, ale fakt rzucania się na samą markę oraz obiecanki twórców tylko pokazuje, że jednak gracze jako konsumenci nie potrafią myśleć za siebie - nie tylko w tym przypadku akurat. A potem nagle wielce rozczarowani, bo kolejna odsłona tasiemca okazała się niewypałem, bo twórcy zdecydowali się wałkować ją do usranej śmierci, póki ludzie rzucają w ich stronę kasę (*cough*CoD*cough*).

Zresztą, czy już w przypadku GTA4 ludzie nie krzywili się, że model jazdy ssie, a sama gra traktowała się zbyt poważnie, w przeciwieństwie do poprzedników? Skąd pewność, że tym razem będzie inaczej?

Co by nie było, sam GTA5 mnie ani grzeje ani ziębi. Odsłony na PS2 mi się podobały, ale żadnej nie chciało mi się kończyć w całości. GTA4 nawet nie tknąłem tym samym. Niemniej jednak życzę Wam, aby nie skończyło się na rozczarowaniu, po tylu pre-orderach złożonych poniekąd "w ciemno". ;)

To bardzo proste. R* mnie jeszcze nigdy nie zawiodło. Od Vice City, przez poprzednie 10 lat dokonywali cudów na każdej platofrmie której się tknęli. Od DS-a po PlayStation 3 dostarczyli arcydzieła, które zachwycają na każdej płaszczyźnie, poczynając od gameplayu, przez warstwę fabularną na technikaliach kończąc.

Ostatnio mocno się naciąłem na Bioshocku Infinite, zawiodłem się na całej branży. Od dłuższczego czasu nie ufam też gazetkom i wielkim stronom z gierkami, bo za wszystkim stoi już za dużo zielonych, by byli szczerzy. I mimo wszystko ślepo wierzyłem w GTA V i wiesz co? Nawet kiedy w nic już nie wierzę (MGS4, FF XIII, B:I itd. itp.), to na R* postawiłbym wszystko. Absolutnie się nie zawiodłem. To jest Rockstar. Tłumacz to sobie jak chcesz, tak to wygląda z mojej strony.

Opublikowano

tutaj piractwo jest ok

a w innych tematach be?

Ok rozumiem ;)

No wiesz, praktycznie wszyscy admini jarają się GTA V, tak więc na to wygląda.

Opublikowano

tutaj piractwo jest ok

a w innych tematach be?

Ok rozumiem ;)

To nie jest temat o piractwie, jeśli chcesz zacząć dyskusję o tym to odkop odpowiedni. Temat-rzeka.

Opublikowano

A nie mozecie o GTA V gadac w temacie o GTA V?

Co gta V ma wspolnego z Console Wars?

Wezcie to całe badziewie przeniescie do odpowiedniego tematu

Opublikowano

Kur... Typowy Polaczek, Idz na Youtube przejmowac filmiki

Opublikowano

Jak śmiesz podnosić głos na MESJASZA.

Opublikowano

Rockstar jak Rockstar za(pipi)iste gry singleplayer.Normanie Oscar :banana: OK,ale co dalej zalozmy,ze przegrasz 50h znudzi ci sie i co?...

Rockstari multiplayera nie potrafia robic,zawsze ma za(pipi)isty pomysl,ale wychodzi kaszana,wiec jak czytam o gta online,ze to bedzie goty,to prosze sie jeebnac w glowe.

Opublikowano

Niektórzy widocznie mają przyjemność z wklejania milionowego screena z TLOU/Uncharted czy setnego tłita o tym ile % tym razem szybsze jest PS4. Whatever.

Opublikowano

Jak śmiesz podnosić głos na MESJASZA.

Gta: VC było najlepszym GTA, 

GTA 4 jest kupa

Wiec z tym Mesjaszem bym sie jeszcze nie afiszował 

PS: kur.... i w tym momencie reklama na TVN :)

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

@Karol

W przeciwieństwie od innych developerów Rockstar zdaje sobie sprawę z błędów w swoich grach i stara się je jak najlepiej naprawić. GTA Online zapowiada się fantastycznie, takiego multi chciałem. Porównaj sobie multi w kolejnych częściach innych developerów, a multi w grach Rockstar. Z części na część multi zmienia się nie do poznania. A u innych? Prawie nie widać różnicy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.