Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

It’s almost time for the New Year, and we’re ready to kick-off 2014 in a big way. January’s Instant Game Collection will offer PlayStation Plus members loads of amazing titles, starting off with a new PlayStation 4 title — Don’t Starve. A wilderness survival game wrapped in a cute art style, you’ll take control of a Gentleman Scientist trying to make his way home from a mysterious place. Be warned – this is one of those games where you’ll die a lot, but if you ever get frustrated, just look at how cute your buddy Chester is and I’m sure everything will be okay.11468822844_3749e57a2d_z.jpg

Mają gest. Oferta dla Stanów Zjednoczonych.

Ogłosili już dla Europy ?

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

It’s almost time for the New Year, and we’re ready to kick-off 2014 in a big way. January’s Instant Game Collection will offer PlayStation Plus members loads of amazing titles, starting off with a new PlayStation 4 title — Don’t Starve. A wilderness survival game wrapped in a cute art style, you’ll take control of a Gentleman Scientist trying to make his way home from a mysterious place. Be warned – this is one of those games where you’ll die a lot, but if you ever get frustrated, just look at how cute your buddy Chester is and I’m sure everything will be okay.11468822844_3749e57a2d_z.jpg

No całościoo moim zdaniem lepsza i tak oferta EU patrząc u nas na mega kozaki a Vitę. Osobiście jednak wolałbym ten pakiet bo są ci bracia, a tk będe musiał z 18 zł wydać!!!!!!

Opublikowano

No całościoo moim zdaniem lepsza i tak oferta EU patrząc u nas na mega kozaki a Vitę. Osobiście jednak wolałbym ten pakiet bo są ci bracia, a tk będe musiał z 18 zł wydać!!!!!!

Już ogłosili co będzie dla EU ? Jak tak to ktoś może wie ? Skoro mówisz że oferta dla EU przebija gry ponad 90 % meta...

Edit - sprawdziłem i faktycznie EU ma nieco lepsze te gry, zwłaszcza handheldowe. Trzeba przyznać, że mimo wielu niekorzystnych dla konsumenta trendów na obecnej generacji, czegoś tak dobrego jak Plus po prostu kilka lat temu nawet nie mógłbym sobie wyobrazić. Kiedy widzę takie oferty jak ta, to jestem skłonny uwierzyć, że naprawdę są ludzie którzy poza Plusem nie mają żadnych gier .. i pewnie ogrywają nowości szybciej niż ja, heh.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No w koncu jakas gra, ktora chcialbym w Plusie (BI) to pojawia sie ale dla US ...

PS. Battlefield 4 wywala z singla nawet jak konsola do neta nie jest podlaczona xD Parodia.

Opublikowano

Już ogłosili co będzie dla EU ? Jak tak to ktoś może wie ? Skoro mówisz że oferta dla EU przebija gry ponad 90 % meta...

Edit - sprawdziłem i faktycznie EU ma nieco lepsze te gry, zwłaszcza handheldowe. Trzeba przyznać, że mimo wielu niekorzystnych dla konsumenta trendów na obecnej generacji, czegoś tak dobrego jak Plus po prostu kilka lat temu nawet nie mógłbym sobie wyobrazić. Globalna wypożyczalnia gier, tania i w miare z dobra oferta.

24.12 już były do pobrania DMC i Borderlands 2.

Opublikowano

24.12 już były do pobrania DMC i Borderlands 2.

Nie mam więcej pytań :)

Opublikowano

No w koncu jakas gra, ktora chcialbym w Plusie (BI) to pojawia sie ale dla US ...

Chris na blogu PS sugerował, że Infinite się pojawi u nas. Ostatnio US i EU mają podobne gry, więc pewnie w ofercie na luty będzie.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Demage Control: Grać tylko na hard i z wył. aim assist = uniknie się COD'a. 

Opublikowano

Co z tego że tracą wartość, skoro nawet ich nie potrzebujesz?

Na hardzie przynajmniej jest sens je używać (inwestujesz w 2 najlepsze). T.j. sky-liny oraz teary - które nie raz ratowały mi tyłek w ostatniej chwili, oraz myśleć i kombinować (vide; walka z Syreną), która na normalu jest po prostu żenująco prosta względem wyższego poziomu.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Wydawało mi się, czy zanim odwróciłem wzrok "zahaczyłem" o spoiler...

Opublikowano

Od kiedy lakoniczna uwaga n.t. nazwy przeciwnika w stylu mitologii greckiej (który może oznaczać wszystko) robi za spoiler? Już więcej zdradzały trailery-opisy gdzie ów przeciwnik był szczegółowo opisywany.

Opublikowano

A tymczasem na Games with Gold na X360 rzucili pierwsze Gears Of War z 2006 roku :teehee:

Opublikowano

O kuerva...

"Narzekaliście na poprzednie wyprzedaże w PlayStation Store? Europejski oddział Sony postanowił przygotować mnogość ofert promocyjnych w styczniu. Część z nich startuje już teraz, część pojaw się później i później też zniknie. Jednak przecenionych gier w atrakcyjnych cenach jest tyle, że lepiej zażyczcie sobie worek gotówki do wydania w PS Store."

Oferty kończące się 02/01/14:

Borderlands 2 - 39 zł

XCOM: Enemy Unknown - 39 zł

BioShock - 14 zł

BioShock 2 - 19 zł

Oferty kończące się 15/01/14:

DmC Devil May Cry - 49 zł

Okami HD - 37,73 zł [dodatkowe 10% zniżki dla posiadaczy PS+]

Remember Me - 59 zł

Resident Evil Revelations - 71 zł

Devil May Cry HD Collection - 50,27 zł [dodatkowe 10% zniżki dla posiadaczy PS+]

Oferty kończące się 22/01/14:

Hitman: Absolution - 39,74 zł [dodatkowe 10% zniżki dla posiadaczy PS+]

Sleeping Dogs - 39 zł [dodatkowe 10% zniżki dla posiadaczy PS+]

Crysis - 19 zł

Crysis 2 - 19 zł

Crysis 3 - 27 zł

Dead Space 2 - 31,55 zł

Dead Space 3 - 30 zł

Mass Effect - 19,25 zł

Mass Effect 2 - 30 zł

Mirror’s Edge - 19 zł

Lista jest o WIELE większa.

Tylko Sony.

Opublikowano

Takie promocje to na XBL są przez cały rok.

Opublikowano

Pewnie już to ktoś pisał, ale "Edge" wrzucił w sieć listę top 10 roku i, no cóż, pomiędzy oczywistymi faworytami jest Tearaway na TRZECIM MIEJSCU. Czy obaj posiadacze PS Vita już oblali ten triumf szampanem? Po tylu latach w końcu jakieś potwierdzenie, że może był jakiś sens kupować ten wybryk natury.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

<ciach>

Tylko Sony.

Ktoś tu nie widział promocyjnych cen gier na PC. ;)
Opublikowano

Jaki slowpoke, te promocje są już od trzech dni. Oczywiście żadna rewelacja. Dość powiedzieć, że Tomb Raider kosztuje teraz u master race $5 a cała trylogia Mass Effect $10. Dziękuję dobranoc.

(chociaż Ni No Kuni i SSX to sobie kupiłem, bo na taborecie nie ogram)

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano
A tymczasem na Games with Gold na X360 rzucili pierwsze Gears Of War z 2006 roku :teehee:

I tak się opłaca, łyknę rok golda za 59zł to tak jakbym za darmo te gierki miał, c'nie?

Opublikowano

No boli tak samo jak nowy Killzone, slabe te kampanie okrutnie.

(nareszcie) nie biało czarny podział na złych Helgan i dobrych ISA

Już mieliśmy to w poprzednich czesciach

Opublikowano

Chyba graliśmy w inne gry bo czarno biały podział w Killzone jest wyraźny nadal.

Jak w większości współczesnych FPSów, tylko w reszcie jest podział na białych i brązowych.

Opublikowano

Nie słuchać malkontentów i wspierać pomysł robienia platformówek na konsolach!

Jeśli ktoś chce naprawdę pograć w dobre platformówki, to ja bym raczej pieniądze ulokował w dowolną konsolę Nintendo (najlepiej Wii ze względu na niską cenę i SMG1 i SMG2). W ciągu ostatnich lat na nich nie brakuje naprawdę fantastycznych i świeżych platformówek  :rolleyes: .

Opublikowano

Nie słuchać malkontentów i wspierać pomysł robienia platformówek na konsolach!

Jeśli ktoś chce naprawdę pograć w dobre platformówki, to ja bym raczej pieniądze ulokował w dowolną konsolę Nintendo (najlepiej Wii ze względu na niską cenę i SMG1 i SMG2). W ciągu ostatnich lat na nich nie brakuje naprawdę fantastycznych i świeżych platformówek  :rolleyes: .

Zapomniałeś jednak, że jest dość spora grupa osób, której od samego "It's me - Mario!" zbiera się na rzygi. Wówczas takie osoby szukają czegoś bardziej neutralnego, a ostatnio tego poza różowymi platformówkami a'la Kirby, czy Mariany, na prawdziwych next/current/past-genach IMO brak.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ja BFa przeszedlem na hardzie potem jeszcze wczytalem ostatni etap zeby zaliczyc pucharki za wszystkie zakonczenia I ani razu mnie nie wy(pipi)alo...no ale Sony sie szanuje :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.