Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Przecież kolesiowi, który się nie zna na grach nie powiesz, że to action adventure, bo on nawet nie wie co to znaczy, tylko powiesz najprościej aby zrozumiał czyt. strzelanka.

No ja nie wiem, znam paru takich casuali i zawsze słyszałem, ze to taka przygodówka.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Ale to są każuale, można im wybaczyć takie błędy bo się nie znają na tym.

Opublikowano

Tak samo jak nie powiesz typowi, że GTA to sandbox, bo on nie wie co to sandbox tylko, że to strzelanka.

Do dziś wiele osób twierdzących, że znają się na grach nie wiedzą co to prawdziwy sandbox. ;) No ale to już przerabialiśmy kiedyś.
Opublikowano

Tak samo jak nie powiesz typowi, że GTA to sandbox, bo on nie wie co to sandbox tylko, że to strzelanka.

Do dziś wiele osób twierdzących, że znają się na grach nie wiedzą co to prawdziwy sandbox. ;) No ale to już przerabialiśmy kiedyś.

przerabialiśmy też, jak pojęcie sandbox przyjęło się stosować w troche innym znaczeniu nie ma co mądrować wiedzą encyklopedyczną, naprawdę

jak powiem k,utas, to pomyślisz o grubym sznurze ?

w sumie, to poskończeniu pierwszy raz dwójki, pomyślałem, że termin action-adventure czekał chyba na pojewienie się tej gry, mimo, że bardzo stary. więc tak, akcja-przygoda pasuje bardzo. 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Mi też mówili że Uncharted to takie Indiana Dżons i przygoda w ogóle, później pierwsze 6h to zawód bo tylko kapiszony przerywane samograjem :/.

Opublikowano

Starcraft też jest strzelanką, przecież terranie strzelają.

Opublikowano

w lbp też da sie strzelać więc jest to strzelanka z elementami platformowymi i nutką przygody zmieszaną z sandboxem, bo też da się tam explorować mapke i zbierać itemki taki jak np bąbelki 

Opublikowano

FIFA też. Strzał za strzałem.

Opublikowano

CODem też są wszyscy zachwyceni, a to pewnie ten sam target. Generalnie mało jaki fps powoli mnie grzeje, w Titanfall za dużo skakania i bycia OSOM, w Killzone również za dużo wszystkie lata wokół ciebie. Destiny zapowiada się fajnie, ale tam też pewnie będzie masa mocy i innych bzdetów. Naprawdę dobrze, to bawiłem się ostatnio tylko przy Halo 3 chyba.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Codem od paru lat nie jest już nikt zachwycony. Chyba ostatnie rzeczywiste przechwałki wśród graczy dostawał Black Ops 1. W sumie od czasów MW1 miał najlepsze multi...

Luis Morales ‏@SpeedyBlueDude 5m
After one game of TitanFall... Holy shit. Halo is dead to me. CoD is dead, and Battlefield is also dead to me.

This is fucking incredible.

Ryan Bodayle ‏@ChicoPlaysCOD 8m
I'm playing the Titanfall server test, all I can say is this game is gonna be fucking awesome.

Lord Mikey ‏@crotana 33s
Titanfall might be the greatest video game I've ever played. Wow @Respawn good job guys

Mike Smith ‏@mps927 2m
How does the Titanfall alpha play better than the battlefield 4 retail game? THIS IS JUST AN ALPHA. IT'S AMAZING

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Titanfall ma alphe w USA, tam COD dalej jest bóstwem.

Co by nie było, M$ zrobił dobry interes z tą grą na wyłączność, z pewnością dobrze się sprzeda. Ja pewnie pogram na PC, ale raczej z góry wiem, że to nie jest tytuł dla mnie.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Sorry, że wcinam się w ten jakże ostatnimi czasy niezbędny trolling (troche do przesady, bo momentami bywa to już nudne), ale wie ktoś może czy da się jakoś przejrzeć niektóre stare tematy forum? Np. pierwszy, oryginalny Console Wars (nie ten tutejszy, ale ten z 2006, czy 2007 roku z ogólnego działu PE na forum, nie pamiętam na 100% czy nazywał się Console Wars, czy inaczej).

e: Uprzedzam, że stronka Wayback Machine nie pomoże.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Tak oczywiscie. Uncharted to przygodowka, Knack to platformowka (podobna najlepsza od czasow Crasha), Gears of War to horror, a slimak to ryba. No yebnieci po prostu.

2014:"Uncharted to strzelanka, a nie action-adventure z naciskiem na strzelanie, bo ilość elementów platformowych nie zmienia gatunku."

2010:"God Of War 3 to nie jest slasher, tylko action-adventure z naciskiem na slashowanie, bo ilość elementów platformowych zmienia gatunek. "

Nigdy się nie zmieniajcie, boty <3

Edytowane przez Observer

Opublikowano
Codem od paru lat nie jest już nikt zachwycony. Chyba ostatnie rzeczywiste przechwałki wśród graczy dostawał Black Ops 1. W sumie od czasów MW1 miał najlepsze multi...

Potwierdzam MW1, BO1 i dalej długo długo nic, mowa o CODach ofc.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ghost chyba rekordu już nie pobił? Zresztą nie trzeba być zachwyconym, aby kupić grę. Tym bardziej na zachodzie i te kilkadziesiąt $

Opublikowano

Szach mat bo... tak Ci mówi Twoja szklana kula? Nadal nie widzę, gdzie się pomyliłem mówiąc o stanie obecnym, a Twoja odpowiedź nie tłumaczy nic.

No ale wziąłeś pod uwagę że co najmniej 5% z tych x-boxów zostało zakupionych ponownie z powodu RROD?

Sprzęt MS miał zaś rok przewagi nim pojawiła się konkurencja. Sony wyprzedził MS ponad pół roku temu. Wtedy można było mówić o 1-2% przewadze. Na chwilę obecną zatem, oraz biorąc pod uwagę rynek południowo amerykański, przewaga jest jeszcze większa. (5-8 na chwilę obecną%?)  

Opublikowano

A co mnie to (pipi)a obchodzi? PS3 miało YLOD wiec jeden (pipi) a rok przewagi to nic przy sile marki jaką wypracowalo PS2 wiec sorry, ale nadal nic nie udowodniles

Opublikowano

Potwierdzam MW1, BO1 i dalej długo długo nic, mowa o CODach ofc.

To chyba o singlu BO mowa, a nie multi z toporkami i najbardziej przegiętymi nagrodami za zabójstwa w całej serii (nuketown + pilot helikoptera= min. +10 fragów, no i jeszcze samochodzki bomby).

Opublikowano

A co mnie to (pipi)a obchodzi? PS3 miało YLOD wiec jeden (pipi) a rok przewagi to nic przy sile marki jaką wypracowalo PS2 wiec sorry, ale nadal nic nie udowodniles

No już, już. Na pocieszenie xbone zostanie rozniesiony przez PS4kę :thumbsup:

Opublikowano

Mike Smith ‏@mps927 2m

How does the Titanfall alpha play better than the battlefield 4 retail game? THIS IS JUST AN ALPHA. IT'S AMAZING

ahahaha jakies dziecko porownalo Battlefielda do Titanfalla, dwie rozne gry ze wspolna cecha "strzelanie" a Mazzeo fapuje.

Jedna ma 6vs6 druga ma 32vs32

Porownywac gre ktora ma jedna mape jak polowa map w titanfallu, porownywac gre kgora oddaje realizm pola walmi do gry ktora oddaje realizm posiadania ADHD.

Brawo!

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.