Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jeżeli ta gra serio dostanie taki upgrade graficzny jak na filmie to wow. Niech jeszcze usprawnią model jazdy, to zastanowię się nad kupnem.

• Odpowiedzi 376
  • Wyświetleń 87,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Krzysztof Tomczak
    Krzysztof Tomczak

Dobra panowie udało się! Podłączyłem kompa z powrotem do monitora ( miałem do TV ) i gra jakimś cudem sie odpaliła po 5 sekundach ładowania. Jezu, co to (pipi) jest? To jest naprawdę gra ? Nie wierzę

• zapisy do closed beta dla X1 i PS4, pozny wrzesień http://thecrew-game.ubi.com/portal/en-GB/beta/index.aspx

Opublikowano

grafika grafiką ale właśnie ten model jazdy mnie totalnie odrzucił od tej gry. po godzinie z betą miałem ochotę się porzygać i głowa mnie bolała. pierwszy raz w życiu a w różne gówna grałem przez ostatnie 20 lat.

Opublikowano

Ja tam z chęcią to w końcu ogram, może nie tyle żeby się cieszyć z gameplayu, ale po prostu żeby sobie Stany zwiedzić :potter:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z tego co gdzieś kiedyś czytałem, miał wyjść patch poprawiający grafikę w the crew. Czy jest on już dostępny na Ps4 czy to nadal wygląda jak gniot?

Opublikowano

nie tyle patch co dodatek ma się pojawić w listopadzie. ma znacząco poprawić grafikę, dodać nowe zabawki itd. na poprzedniej stronie masz trailer.

Opublikowano

Colin, dzień przed dodatkiem ma wyjść patch poprawiający grafikę i model jazdy ;)
Dodatek będzie posiadał nowe auta, trasy i wyzwania.
Informacja widnieje na stronie Ubi.

Pozdrawiam.

EDIT: Oczywiście dodatek płatny :lennyface:

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

No to wstrzymam się jeszcze z zakupem. Wielkie nadzieje łączę z nowym NFS'em

Opublikowano

no byłem blisko :P jeśli gruntownie przerobią model jazdy i w końcu coś z tego będzie to może może się weźmie wersję goty z dodatkiem jak ładnie stanieje. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ten patch to kosmetyka czy naprawdę coś większego. No gra kusi, ale konkurencja zbyt duża obecnie ;-)

Opublikowano

Patch to faktycznie coś większego, graficznie znacząco poprawia wygląd gry, ale nie wiem jaki i czy w ogóle ma wpływ na model jazdy.

Ładnie to wygląda, przyłożyli się do zmian ;) taka różnica, jakby lewa strona była na current-geny, a prawa na last-geny.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

ale (pipi)owa branża, ja (pipi)ę, co to ma byc xdd stwórzcie nową grę, a nie jakieś updatey graficzne rok po premierze (pipi)a

to samo driveclub, (pipi)ać ich, dziwią się potem, że ten gatunek umiera, rozstrzelać

Opublikowano

Ale czemu na nich psioczyć, skoro poprawili, a wcale nie musieli. Mam jeszcze odłożoną tę grę na później i taki patch to niezła motywacja do powrotu.

Opublikowano

Warto kupić te grę? Grałem w betę i troche mnie odrzuciło, słaby model jazdy, słaba grafika. Ostatnio wyszedl patch, zmieniło sie cos na plus?

Bym pograł w cos dobrego z otwartym światem - horizon 2 zaliczony, nowy NFS jak dla mnie kiepski, zostało tylko the crew...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ale czemu na nich psioczyć, skoro poprawili, a wcale nie musieli. Mam jeszcze odłożoną tę grę na później i taki patch to niezła motywacja do powrotu.

może dlatego, że to debilny ruch wydać brzydką grę a potem zrobić grafike w patchu rok pożniej, no logic as fuck

Opublikowano

Dodali za(pipi)iście fajne nowe zawody. Mamy arene dla monster trucków. Można porobić back i frontflipy na halfpapjpie :D Mamy zawody dragsterów, no i zawody w drifcie. Wszystko za free wraz z nowym patchem. Zmienna pogoda też bardzo na plus.

Opublikowano

dołączam się do pytania prz3musa. zmienili coś w fizyce względem bety? inaczej, lepiej, tak samo? po tym patchu i dodatku kusi bo racery to podstawa mojego growego życia ale po becie miałem odruch wymiotny i autentycznie rozbolała mnie głowa. coś nowego by się ujeżdżało ale jeżeli fizyki nie ruszyli względem bety to pas.

Opublikowano

Możesz pobrać wersje trial na 2 godziny. To pełna wersja, więc ma już wgraną najnowszą aktualizacje.

Opublikowano

Ja sciagam patch do dema ktore mialem juz wczesniej na dysku. Zobaczymy co z tego wyszlo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skusiłem sie,kupiłem Wild Run edition...

Pograłem z 11h i muszę powiedzieć ze mi sie podoba.

Model jazdy jest taki sobie need for speedowy jak mój znajomy stwierdził,tylko trzeba koniecznie wyłaczyć wszystkie wpomagania etc,da sie wyłapać róznice w prowadzeniu samochodów,nawet głupie częsci zmieniaja fizyke pojazdu.

Świat jest serio ogromny,nasrane wyzwan,znajdziek i reszty dziadostwa można za głowę się złapać ile tego jest gratki jak ktośto wszystko pozalicza.Grafa jest nierównaale ładna,chyba trzyma stabilne 30 klatek,spadków niewidziałem.

Takie 8/10,jak ktos lubi gry w stylu TDU to moze dodać punkcik. Idealna gra turystyczna do pozmulania.

Edytowane przez kudlaty88