II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 (edytowane) No to lipson. Wybrałem rycerza z dwuręcznym mieczem, on będsie miał jakieś uniki? Ogólnie to zawsze wolę grać wojami na krótki dystans ale nie wiem czy nielepiej było wziąć tego szybszego wojownika? Dobra jeszcze jeden temat. Można jakoś wyłączyć obecny cel, który jest wypiany w prawym górnym rogu ekrnu? Edytowane 18 stycznia 2015 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Wojownik uników nie ma. Wyborem się nie martw, po czasie jak będziesz miał komplet i każdego z inną profesją w drużynie to będziesz grał kim chcesz, przyjemne zróżnicowanie, aby nie popaść w monotonię przy jednej postaci. pytanie za sto punktów - skąd brać puste kamienie runiczne, aby tworzyć runy? materiałów mam milion, ale przy każdej runie brakuje mi tego kamienia... Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 jak wojownik nie ma uniku? jest skill odpowiedzialny za takowy Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 (edytowane) Ooooo bo tego mi brakuje, jestem bardzo przyzwyczajony do uników wojowników w RPGach. Rozumem że reszta ekipy dopakowuje się z automatu? Edytowane 18 stycznia 2015 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 @maztika u handlarki w Skyholdzie kupisz, w Val Royeaux chyba też sprzedają. @balon ekipa z którą nie biegasz też leveluje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 A ja mam takie pytanie, nasz pomagier sterowany przez AI ma nauczonych 12 różnych skilli, wiadomo, że 8 może być ustawionych w kółku umiejętności. Czy nasz kompan będzie korzystał z pełnej palety, czy tylko z tych 8? Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Mi sie wydaje że chyba tylko z tych 8, bo dzisiaj specjalnie zmieniłem paczkę skilli i nie używał innych Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Moja wina, wojownik ma unik, nie odblokowywałem go, ale faktycznie jest. Messer88 dzięki, właśnie kupiłem w skyholdzie, idę klepać runy Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Ktoś wie ile czasu rosną rośliny w twierdzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Mi sie wydaje że chyba tylko z tych 8, bo dzisiaj specjalnie zmieniłem paczkę skilli i nie używał innych Ai używa skili jakie jej w opcjach taktycznych udostepnisz. Mozna nadać priorytet, których ma używać częściej, ktorych rzadziej a ktorych w całe. Skille w koleczku są dla nas, nie dla AI Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Mówisz?? Musiałbym się lepiej przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Ktoś wie ile czasu rosną rośliny w twierdzy?? hmmm ja zawsze kiedy wracałem z miejscówki jakiejś zbierałem. Chyba musisz zrobić jakiegokolwiek questa. Może być mocno poboczny i powrót do skyhold Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Jest tak, jak mówi Jakim. Przeszedłem tą grę ostatnio... ogólnie jako całość dość pozytywnie mnie to nowe DA zaskoczyło. Choć z drugiej strony zakończenie jakoś strasznie w glebę nie wgniotło. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 No mnie zakończenie da 1 i 2 bardziej się podobało. Tutaj nie czułem że to zakończenie a jakby koniec sezonu serialu. No ale środek gry 100 razy lepszy od da i da 2. Powiem tak fabularnie gry bioware ostatnich lat Me2>da 1>me3>me1>da2>da3 Za to jeżeli chodzi o gameplay to da3 deklasuje konkurencje dopiero kilka długości dalej me 1 i da 1. Niestety przez to że jest tyle do robienia w grze troszkę fabuła się rozcieńcza i koniec jedt taki bez tupnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 (edytowane) Czuć trochę, jakby po ME się nieco wypalili. Choć może to tylko ja zbyt krytycznie podchodzę do nowego DA. No ale co zrobić, skoro na każdym kroku miałem wrażenie, że wystarczyłoby zamienić miecz na broń palną i mamy mass effecta. Tylko ME przynajmniej nie były takie rozwleczone. Tam po każdej misji fabularnej chciało się biegać i gadać z każdym członkiem załogi, zrobienie wszystkiego w każdej części było czymś mega przyjemnym. Tutaj najwyżej Żelazny Byk i Solas zbliżyli się do postaci z ME. Reszty imion nawet nie pamiętam. Edytowane 19 stycznia 2015 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Ale co ta gra jest wielka to masakra. Widzę ze jeżeli chodzi o zbroje i bronię to reszta drużyny sama nie zmienia na lepsze? No i mam pytanie na razie chodzę ta podstawowa drizyną i myślałem ze ten krasnolud to łotrzyk ale nie mogę mu przypisać broni dla łotrzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 (edytowane) Ekwipunek i skille trzeba wszystkim samodzielnie ustalać. Nawet jeżeli nie można założyć mu daggerów, a wydaje mi się, że raczej powinno się dać, to na pewno można będzie to zrobić jeżeli zmienisz mu drzewko z domyślnej kuszy - nie pamiętam jak się ono nazywa - na odpowiednie dla daggerów. By to zrobić musisz kupić amulet u kowala. Pierwszy za darmochę, każdy kolejny jakieś 300 złota. Osobiście całą grę przeszedłem z Varrikiem z bianką. dość łatwo o ulepszenia dla jego domyślnej broni. Edytowane 19 stycznia 2015 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Jeszcze nie doszedłem jak ulepszać bronie:) chyba u kowala ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 (edytowane) Tak. Mieści się on przed wejściem do Azylu, po prawej stronie. Na pewno pojawi się moment w którym gra sama Cię do niego skieruje w jednym z questów. Edytowane 19 stycznia 2015 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 (edytowane) Ale co ta gra jest wielka to masakra. Widzę ze jeżeli chodzi o zbroje i bronię to reszta drużyny sama nie zmienia na lepsze? No i mam pytanie na razie chodzę ta podstawowa drizyną i myślałem ze ten krasnolud to łotrzyk ale nie mogę mu przypisać broni dla łotrzyka. krasnolud moze uzywac tylko bianki, kupuj ulepszenia do niej Edytowane 19 stycznia 2015 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 No mnie zakończenie da 1 i 2 bardziej się podobało. Tutaj nie czułem że to zakończenie a jakby koniec sezonu serialu. No ale środek gry 100 razy lepszy od da i da 2. Powiem tak fabularnie gry bioware ostatnich lat Me2>da 1>me3>me1>da2>da3 Za to jeżeli chodzi o gameplay to da3 deklasuje konkurencje dopiero kilka długości dalej me 1 i da 1. Niestety przez to że jest tyle do robienia w grze troszkę fabuła się rozcieńcza i koniec jedt taki bez tupnięcia. oj poleciałeś z tym zestawieniem, ME 1 moim zdaniem bezapelacyjnie na pierwszym miejscu no ale już kończę offtopic Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Varrik może używać tylko kuszy, ze względu na łuki i daggery jakie potem się trafiają u mnie za łotrzyka w ekipie robi Sera. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 zrob luk, w materialach wszystko ze smokow OP a gdzie znajduje sie schemat: spiked longbow tier3 schemat znajdziesz na syczacych pustkowiach w jednej ze swiatyn Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi