Opublikowano 3 czerwca 201410 l Finałowa walka skojarzyła mi się z God of War. Czekam z wywalonym jęzorem na kolejne odcinki, jeszcze conajmniej trzy zaj.ebiste motywy się wydarzą.
Opublikowano 3 czerwca 201410 l Pomimo, że wynik pojedynku był strasznie przewidywalny (nawet sama walka dość typowa - przez większość walki wydaje się, że zwycięstwo jest w kieszeni, a potem nagle w ostatniej sekundzie zmiana o 180 stopni), to jednak emocje były i żal mi się zrobiło tego pajaca. W sumie dość przewidywalny stał się Martin z tą swoją "nieprzewidywalnością". P.S. Też przez chwilę myśleliście, że on tą włócznią zestrzeli kogoś ze sceny, zwłaszcza w momencie jak się pytał "kto ci wydał ten rozkaz"? To byłby dopiero zwrot akcji! Edytowane 3 czerwca 201410 l przez MBeniek
Opublikowano 3 czerwca 201410 l nie spoileruj chcoiaż cały internet już huczy i buczy Edytowane 3 czerwca 201410 l przez Banny
Opublikowano 3 czerwca 201410 l Bez przesady, nawet na onecie na głównej stronie się nie patyczkują ze spoilerami, a my będziemy??
Opublikowano 3 czerwca 201410 l W sumie dość przewidywalny stał się Martin z tą swoją "nieprzewidywalnością". P.S. Też przez chwilę myśleliście, że on tą włócznią zestrzeli kogoś ze sceny, zwłaszcza w momencie jak się pytał "kto ci wydał ten rozkaz"? To byłby dopiero zwrot akcji! Tak właśnie sądziłem przez chwilę ( , że Tywin zarwie ) co uśpiło moją czujność na coś bardziej oczywistego. Bez rozważania i ckliwych gadek, szast prast i bohatera nie ma. Jak w życiu. Czegoś takiego, często się nie widuje. Większe mindfucki w drodze, to była tylko drobna przystawka. Edytowane 3 czerwca 201410 l przez Szatanek
Opublikowano 4 czerwca 201410 l W sumie dość przewidywalny stał się Martin z tą swoją "nieprzewidywalnością".Czytając książke, wynik walki mnie zaskoczył, chyba nawet bardziej niż los Eddara Starka. Może nie nastawiałem się tak na to, że wszystko skończy się odwrotnie niż można przepuszczać.
Opublikowano 4 czerwca 201410 l Być może było o tym wspomniane w serialu i po prostu jakoś mi umknęło ale co takiego w przeszłości zrobił Jorah, że król go ułaskawił ?
Opublikowano 4 czerwca 201410 l Ułaskawienie dostał w zamian za bycie kapusiem, ale mi bardziej chodziło o to jakiego syfu narobił wcześniej, że się w tą całą sytuację wplatał
Opublikowano 4 czerwca 201410 l A wszystko to przez babe. Edytowane 4 czerwca 201410 l przez Szatanek
Opublikowano 4 czerwca 201410 l Teraz dopiero spojrzałem na nazwę tematu- jak dużo Dance With Dragons obejmuje sezon? Czy to znaczy, że widzieliśmy już prawie wszystko co zostało napisane i niedługo Martin będzie musiał zapierniczać z tematem, żeby uciekac serialowi? Edytowane 4 czerwca 201410 l przez Mordechay
Opublikowano 5 czerwca 201410 l W niektórych wątkach jest jeszcze strasznie dużo do pokazania, a w niektórych praktycznie dobijamy już do końcówki "Tańca ze Smokami". Generalnie sporo się jeszcze wydarzy i na pewno nie będziemy się nudzić, ale też trochę mnie martwi to, że tak szybko to idzie. Z drugiej strony, może faktycznie będzie tak jak ktoś napisał: w pewnym momencie historia pójdzie swoją drogą? Trochę jak w Fullmetal Alchemist: anime wyszło kiedy manga nie była ukończona, i niektórzy mówią, że historia w nim przedstawiona jest nawet lepsza.
Opublikowano 5 czerwca 201410 l Jedynce co pewne to to , ze Martin nie zdazy. A jak rozegraja wstrzymanie produkcji/alternatywna historie/Martina dajacego insight scenarzystom przed ksiazkami to sie dopiero zobaczy, chociaz na pewno juz dawno nad tym problemem w HBO mysleli i maja pewnie rozpracowany jakis plan.
Opublikowano 5 czerwca 201410 l Ogólnie jestem trochę podkurzony. Sądziłem , że z książką "Uczta dla Wron" w końcu dotrę na dziewicze tereny, a tutaj się okazuje , że niektóre wątki w serialu już nasrane aż do Tańca. A tak w ogóle zakończenie serialu prawdopodobnie w 7 sezonie możliwe , że będzie podobne do książki która wyjdzie nawet później ( Martin wtajemniczył ekipę jak mniej więcej ma to wyglądać ). To byłoby słabe. Ujrzeć zakończenie w serialu, przed książką. Edytowane 5 czerwca 201410 l przez Szatanek
Opublikowano 5 czerwca 201410 l Zawsze mogliby ożywić Neda Starka, czyli zrobić prequel. Martin zyskał by sporo czasu na dokończenie, a my obejrzeli byśmy kawał konkretnego sezonu z Seanem Bean w roli głównej.
Opublikowano 5 czerwca 201410 l Spokojnie, Uczta dla Wron jeszcze sie nie zaczela nawet, choc sie zbliza. Odcinek wporzo. W sumie pierwszy raz chyba zaluje ze ksiazki czytalem. Bo czas raczej spedzam na kombinowaniu, jak to i tamto rozwiaza ;/
Opublikowano 5 czerwca 201410 l Jak to się "Uczta" nie zaczęła? Wątek Brienne czy Sansy wchodzi już na tereny Uczty, tak samo jak akcje z Daenerys i Boltonami wzięte są z "Tańca".
Opublikowano 6 czerwca 201410 l http://www.filmweb.pl/news/UPDATE%3A+%22Gra+o+tron%22+ju%C5%BC+jest+najwi%C4%99kszym+przebojem+HBO+w+historii-105395