Opublikowano 7 listopada 20159 l Mi w sumie bardziej chodzi o sklep Nintendo. Planuję kupić te mapy z obu dlc do Mario Kart 8. Cenę mam w funtach. Nie będę powiązywał karty kredytowej że sklepem Nintendo. Kupię zdrapki. I nie wiem ogólnie jak się za to zabrać.
Opublikowano 7 grudnia 20159 l Ok, zauwazylem ze sporo sie zmienilo na Wii U od jej ostatniego pobytu w Narnii u mnie w domu, takze pytanie, oplaca sie juz ustawiac swoje konto na PL, czy moze dalej na UK mozna kupic wiecej ciekawych rzeczy?
Opublikowano 7 grudnia 20159 l Mysle nad zestawem z mario kart i splatoon, w tych bundlach jest tylko padlet? Czy wiilot tez?
Opublikowano 7 grudnia 20159 l Basic packi z Wii Party U i NintendoLand mają remote plus i sensor bar
Opublikowano 7 grudnia 20159 l Ok, zauwazylem ze sporo sie zmienilo na Wii U od jej ostatniego pobytu w Narnii u mnie w domu, takze pytanie, oplaca sie juz ustawiac swoje konto na PL, czy moze dalej na UK mozna kupic wiecej ciekawych rzeczy?Ja mam na pl i nie narzekam wszystko jest Edytowane 7 grudnia 20159 l przez blantman
Opublikowano 7 grudnia 20159 l Potwierdzam, wszystko co jest na polskim eShopie jest brane z UK wersji więc nic Cię nie ominie (wiem sprawdzałem). Obecnie jedyny zestaw z Wiilotem to właśnie z Wii U Party i NintendoLand ale często gęsto jest pełen zestaw wiiremote plus, nunchuk, sensor bar za 200/250zł (kwestia okresu wyszukiwania). Edytowane 7 grudnia 20159 l przez chrno-x
Opublikowano 7 grudnia 20159 l Basic packi z Wii Party U i NintendoLand mają remote plus i sensor bar To dobrze mi cos switalo, przegladalem te zestawy dzis. Wiilot wystarczy do grania w mario kart? Bo szukam najtanszej opcji zeby pograc w 4 osoby na splicie, konsola z padletem, wiilotem i mam drugi jeszcze z wii, plus dokupic pro controller i mozna grac.
Opublikowano 7 grudnia 20159 l Basic packi z Wii Party U i NintendoLand mają remote plus i sensor bar To dobrze mi cos switalo, przegladalem te zestawy dzis. Wiilot wystarczy do grania w mario kart? Bo szukam najtanszej opcji zeby pograc w 4 osoby na splicie, konsola z padletem, wiilotem i mam drugi jeszcze z wii, plus dokupic pro controller i mozna grac. Mozna spokojnie. Najtaniej wychodzi chyba kupic uzywke Wii z 2 wiilotami i potem sprzedac sama konsole, ewentualnie jak nie masz i bedziesz potrzebowal to pro controller i namierzyc gdzies wiilota jednego, ale uwazaj na podróbki, mnóstwo tego wszedzie.
Opublikowano 7 grudnia 20159 l Mam willota z wii, pro controller to mus, dlatego chyba wezme tego basica. Do konsoli mozna podpiac dowolny pendrive/dysk zewnetrzny?
Opublikowano 7 grudnia 20159 l No ja kupiłem pierwszego lepszego samsunga 32GB i paczki do Xeno mam już ściągnięte - konsola bez problemu wykryła tego pendrajwa.
Opublikowano 7 grudnia 20159 l penek musi być kompatybilny z USB 2.0 i ogólnie nic więcej nie potrzeba. W przypadku dysków potrzebujesz odpowiedni kabelek przypominający literkę Y gdzie podpinasz dwa wtyki pod USB aby zasilić dysk (aczkolwiek możesz trafić na niekompatybilnego). Jeśli mowa o większych dyskach to bez zewnętrznego zasilania się nie obejdzie. Ja nabyłem penka Sandisk 64GB (w przyszłym roku ma wyjść Bloodstained, Yooka-Layle i Little Devil's Inside więc im nie odpuszczę a będą to tylko cyfry) i jestem happy. Edytowane 7 grudnia 20159 l przez chrno-x
Opublikowano 7 grudnia 20159 l A mi właśnie pendrive nie działa i nie wiem, co jest. Podobno nie polecają pamięci Flash i może trafiłem akurat na egzemplarz, który nie podołał. Przy ściąganiu czegoś z eshopu mam zawsze błąd z takim czerwonym X i informację, że "data is corrupted". A nie bardzo już mi się to wszystko po ściągnięciu paczek do Xeno mieści. A, no właśnie. Może po prostu przerzucę sobie te paczki tam. Edytowane 7 grudnia 20159 l przez Elanczewski
Opublikowano 9 grudnia 20159 l Ostatnio WiiU staniała? zastanawiam sie nad zakupem ponownym. Chciałbym ograć 3 gierki, więc zestaw na wypasie nie jest mi potrzebny. Za 500 zł kupię konsolkę + padlet?
Opublikowano 15 grudnia 20159 l Ostatnio zamówiłem sobie Pro Controler do Wii U, i w związku z tym mam pytanko, czy można go również ładować poprzez podłączenie do PC tak jak pady do PS3 i PS4, czy tylko po przez Wii U?
Opublikowano 25 stycznia 20169 l Będę za parę dni nowym posiadaczem używanej konsoli wii u z grą mario kart 8, gra jest już wgrana na konsoli, jest to tylko wersja cyfrowa i jest ona zapewne juz pobrana na innym koncie (czy mógł ją pobrać i zagrać w nią bez zakładania konta?)wiec mam parę pytań1 Czy ta gra jest przypisana do konta , czy będę ją mógł odpalać na swoim koncie?2 Czy grę można skopiować na pendrive, wii u sformatować i wtedy wgrać grę ponownie z pendrive na wii u i grac już ale na swoim koncie? będzie wtedy działać?3 Gry cyfrowe są przypisane do konta? czy do konsoli ?
Opublikowano 25 stycznia 20169 l 3 Gry cyfrowe są przypisane do konta? czy do konsoli ? Gry są przypisane do konsoli. Będziesz mógł grać na dowolnym koncie założonym na tej konsoli.
Opublikowano 25 stycznia 20169 l @Extrimer 1. Gra jest przypisana do konsoli. Usuń konta starego użytkownika i załóż swoje. 2. Nie musisz formatować konsoli aby gra dalej śmigała, wystarczy abyś założył swoje konto, poprzestawiał na swoje dane w eShopie i usunął konto które było w systemie. Proste. Możesz mieć i 100 kont i na każdym odpalisz daną grę. Niestety jak będziesz chciał opchać konsolę zanim nie wprowadzą nowego systemu w życie to stracisz wszystko co kupiłeś.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Doszedl mi obowiazkowy zakup do Wii U. Bez stacji dokujacej nie da sie komfortowo grac. Bateria w gamepadzie dziala tylko pare h. Rozumiem, ze taka stacja dokujaca rozwiaze problem? http://konsoleigry.pl/akcesoria/3253-wii-u-gamepad-cradle-stand-045496321116.html
Opublikowano 31 stycznia 20169 l No taka jest dodawana do czarnych wii u. Ale w gruncie rzeczy, po co Ci? Na stacji dokującej i tak tylko leży i się ładuje, nie możesz grac jak gamepad na niej siedzi (tzn możesz ale powodzenia z komfortem). Nie lepiej kupić pojemniejszą baterię, albo po prostu grać na kablu?
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Tak, na allegro czasem też są i trochę taniej tylko że pewnie używane. Wiesz że łatwiej będzie Ci grać podłączając kabel do gamepada niż do stacji w której musi stać? EDIT: Rayos był szybszy Edytowane 31 stycznia 20169 l przez czapa