Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - pytania i odpowiedzi

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 127,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mógłby ktoś zapytać Yacka czy ksenony montowane w los santos customs to oryginały czy HiD'y z allegro?

• co do łapania żywcem, też mnie to ciekawi bo nie zauważyłem żeby dało sie kogoś związać ani nawet jakolwiek przenieść ogłuszonego (a może ogłuszenie pięsciami i potem pojawi sie opcja noszenia zwłok n

• klikasz w ten tatuaż który aktualnie masz i się usuwa.

Opublikowano

Adder, Vacca i Entity XF.

Opublikowano

Panowie niestety ale chyba z(pipi)ałem sprawę bo Trevorem nie mam już nikogo do podwożenia :( jeździłem we wskazane przez was miejsce i nic :( 

Opublikowano

1.Jest gdzieś mapa z zaznaczonymi stunt jumpami ?

W internecie na stronce www.junkenergydrink.com/page5 są zaznaczone skoki, przeloty samolotem pod mostami i skoki ze spadochronem.

Opublikowano

Panowie niestety ale chyba z(pipi)ałem sprawę bo Trevorem nie mam już nikogo do podwożenia :( jeździłem we wskazane przez was miejsce i nic :(

Takich misji jest 6. 4 ze zgubionymi osobami i 2 z pijanymi. Zobacz na SC czy wszystkie masz zaliczone, jak tak, to po ptokach.

Oprócz tego są jeszcze dwa missable trophy: 3 man army i to ze zbiegiem. 

Opublikowano

a z tym 3man army o co chodzi? mam podczas jednego pościgu wytrzymać te 3min czy ogólnie? uciec potem trzeba?

Opublikowano

Jeśli np. grasz Franklinem to dzwonisz np. do Michaela w celu spotkania, potem nim do niego dojedziesz dzwonisz do Trevora i się spotykacie wszyscy. Potem polecam jechać na lotnisko - od razu 3 gwiazdki. Wystarczy w kółko jeździć i zaraz samo wpadnie. Nie musisz uciec.

Opublikowano

Do każdego skoku spadochronowego dojade autem, czy muszę wlatywać helikopterem na jakieś budynki?

Opublikowano

Na luzie dojedziesz autem, a jak coś jest na jakimś budynku to zawsze jest jakaś drabinka obok. Najgorzej jest przy jednym skoku jak z 4 minuty trzeba wchodzić po dźwigu :\

Opublikowano

Do jednego skoku trzeba się dostać helikopterem, bo jest na skale. Jeden z tych gdzie są 4 niedaleko siebie na zachodzie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Fakt, 3 maraton to jest masakra... Ale najważniejsze że się udalo :P

Opublikowano

Jak dostac sie na dach wierzowca, na ktorym czeka na nas Dom z misja?

Opublikowano

Z ktorego lotniska? Glownego LS?

Jak sobie stuninguje samochod to moge go jakos ubezpieczyc, ze w razie zgubienia/ zniszczenia go on bedzie na mnie gdzies czekal?

Opublikowano

Z ktorego lotniska? Glownego LS?

Jak sobie stuninguje samochod to moge go jakos ubezpieczyc, ze w razie zgubienia/ zniszczenia go on bedzie na mnie gdzies czekal?

Tak w GTA ONLINE :)

Opublikowano

Zabierz helikopter z pobliskiego szpitala, jest na płd-wschód od tego wieżowca na który trzeba wlecieć. 

Opublikowano

co do trophy z altruistami - ja pojechalem do domu trevora odpalilem mapke i byla niedaleko zielona kropka sojusznik jade tam a tam ta naj. ebana parka xd

Opublikowano

Tak? Czadowo. Już szukam.

O ile cię stać :)

500 tys. także nie ma tragedii. Się ma, się gra xd.

Opublikowano

Podpialem sie w koncu do neta i BAWSAQ dziala. Ale nie moge juz robic fotek, gdyz wyskakuje info o braku polaczenia z social club (nie mam golda). I misja paparazzi zwalona po dlugim poscigu:/

Mam (pipi) kabel od neta wyciagnac czy co, pobieranie demek mi sie przerwie...

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Dwa szybkie pytania :

1. Czy są jakieś inne garaże? Prócz tych które mamy dostępne no i nie licze tych przy domu.

2. Jak zrobić żeby nie zniknął nam przypadkiem samochód? W sensie że zostawie go przed misją gdzieś, a on zniknie na dobre - ani nie będzie w garażu, ani nie będzie odcholowany.

Opublikowano

1. Nie

2. Parkuj go właśnie w tym głównym garażu, po jednym zaparkowaniu samochód ZAWSZE pojawi się w nim albo zostanie odholowany, nie ma bata, żeby zniknął na zawsze.