Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - pytania i odpowiedzi

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 128,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mógłby ktoś zapytać Yacka czy ksenony montowane w los santos customs to oryginały czy HiD'y z allegro?

• co do łapania żywcem, też mnie to ciekawi bo nie zauważyłem żeby dało sie kogoś związać ani nawet jakolwiek przenieść ogłuszonego (a może ogłuszenie pięsciami i potem pojawi sie opcja noszenia zwłok n

• klikasz w ten tatuaż który aktualnie masz i się usuwa.

Opublikowano

Mam przygotowania do napadu na bank rezerw. Muszę ukraść tę maszynę wiercącą. Jest jakiś sposób, by zrobić to bez alarmowania policji ? Ciężko się potem tym tirem z naczepą ucieka przed pałami.

Opublikowano

Mam przygotowania do napadu na bank rezerw. Muszę ukraść tę maszynę wiercącą. Jest jakiś sposób, by zrobić to bez alarmowania policji ? Ciężko się potem tym tirem z naczepą ucieka przed pałami.

odczep naczepę i dzida!

Opublikowano

Albo wsiądź do ciężarówki, kiedy dostaniesz gwiazdki wyjdź z niej, przesiądź się do jakiegoś innego auta, zgub gliny i w spokoju odwiedź ciężarówkę do celu ;)

Opublikowano

Tak właśnie sobie teraz pomyślałem, że dobrze będzie dać dzidę na pieszo i gdzieś się schować. Dzięki :)

Opublikowano

Albo bądź pro ;p Broń z tłumikiem, zabij wszystkich na budowie by nikt się nie zorientował (możliwa akcja one shot - three kills) i na spokojnie wyjeżdżasz z budowy jak pan ;]

Opublikowano

często to nie morderstwa inicjują gwiazdki a właśnie kradzież kluczowego pojazdu.

co do suva to wystarczy ustawić się między drzwiami.

Opublikowano

Mam problem z misjami dla epsilonu.Przelałem 500$ i czekam już z tydzień a znaczka misji jak nie było, tak nie ma. Jestem już po wszystkich misjach fabularnych. O czymś zapomniałem?

Opublikowano

Wypelniles ankiete na ich stronie ? Od tego sie zaczyna, trzaba to zrobic Michaelem.

Opublikowano

Ja juz nosze ich ciuchy, mialem 3 dni. Pogralem w online - wracam do Michaela a on się przebrał i znów od nowa 10 dni. Jak to szybko pominąć żeby zleciało? Spaniem - save?

Epsilon jak wpłacisz kasę to nic się nie dzieje, musisz poczekać trochę aż na mapie pokaże się ich ikonka.

Opublikowano

Przytocze moj poprzedni post na temat:

Misja Epsilonu z bieganiem czesciowo zrobila sie u mnie sama, zrobilem zdjecie, wiec zamieszczam - moze sie komus przyda ten sposob:

20130929_112802.jpg

Analogi sa tak skierowane, ze postac biega w kolko, wiec nie ma obaw ze gdzies wejdzie.

Poczatkowo biegalem normalnie naciskajac X i mialem juz prawie polowe przebytej drogi, ale wyszedlem poza dozwolony obszar - pokazalo mi, ze sie oddalam i zanim sie zatrzymalem bylo juz za pozno.

Postanowilem tez sprawdzic czy podczas biegania mozna zapisywac stan gry - z telefonu mozna, przenosi wtedy o prawda do mieszkania Michaela, ale po dotarciu taksowka na pustkowie liczy nam bieg od momentu w ktorym skonczylismy, wiec spoko.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Niedawno robilem misje cala trojka ta z lodzia podwodna.

Czy bedzie ona pozniej normalnie gdzies dostepna czy moze musze kupic Dock - Trevorem ?

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Powinna być obok hangaru Trevora na pustyni.

Opublikowano

Dobra, ale stamtad raczej nia nie odplyne. ;)

Opublikowano

można helikopterem przemieszczać łódź podwodną , np. na jezioro na pustymi koło miejscówki trevora ?

Opublikowano

Można tym transportowym.

próbowałem :)

0_0.jpg

Opublikowano

batyskaf można zabrać z lotniska Trevora śmigłowcem transporterem, jest obok hangaru na samoloty. Nie trzeba specjalnie kupować tej przystani

Opublikowano

Helikopter transportowy tez jest w hangarze czy trzeba go kupic lub ukrasc z bazy wojskowej ?

Opublikowano

widziałem jak odlatywał z bazy ale nie wiem czy tam stoi,no i chyba trochę ciężko było by nim odlecieć :D

Opublikowano

z bazy wojskowej nic nie ukradniesz , ja wczoraj kupionym czołgiem chciałem ukraś F-16 i dupa , za każdym razem rakietami mnie ściągali , potem helikopter i to samo , nawet jak zgubiłem pościg to po jakimś czasie f-16 zaczął gasnąć i nawet nie zdążyłem wylądować , lepiej kupić niż tam tracić czas.

Opublikowano

Czyli jedyne wyjscie to kupic w sieci, a pewnie swoje kosztuje.

Wychodzi na to, ze kradziez helikoptera transportowego z bazy wojskowej przed misja z lodzia podwodna byla ulatwiona.

Opublikowano

Akurat samolot ukraść to łatwizna,więc już bez przesady :P