Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Czytanie ze zrozumieniem to leży w tym kraju. Jeśli mogą być mini serie to lost room, 5 days to midnight, the prisoner Edytowane 14 sierpnia 201410 l przez Guernica
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Sorry, jestem dopiero na drugim sezonie GoT i myślałem, że czwarty sezon jest już ostatni.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Luther, koniecznie. Coś niedawno było mówione o prequelu, ale obecnie serial jest zakończony. No i dziwi brak uniwersum Stargate. A i Smallville a jakże!
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Film kinowy czy specjalny odcinek, nikt nic nie wie, więc póki co temat Luthera jest zakończony.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Czytanie ze zrozumieniem to leży w tym kraju. Jeśli mogą być mini serie to lost room, 5 days to midnight, the prisoner mój błąd - myślałem, że druga czesc ostatniego sezonu nadejdzie szybciej, a to dopiero 2015 rok. Tak czy siak serial warto obczaić, jeden z moich ulubionych.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Luthera wymieniłem w poście.Stargate i Smallvile to trochę mnie przerażają długością. Oglądać takie kolosy na bieżąco to jedno, ale nadrabianie całości... Ktoś jakieś porównanie ma Stargate do Battlestara?
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Community już kończą (jeden sezon + może film został) i ma bardzo dużo nawiązań do gier czy reszty popkultury (np mario, sw, gi joe)
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Trailer Park Boys - nie wiem dlaczego tak niedoceniane. this, boardwalk i gra o tron to ch.ujowe seriale nawet nie oglądaj ich dahaka.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Tez nie polecam gry o tron, lepiej sie wziac za ksiazke, chyba ze nie czytasz jak statystyczny rodak.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Trailer Park Boys - nie wiem dlaczego tak niedoceniane. this, boardwalk i gra o tron to ch.ujowe seriale nawet nie oglądaj ich dahaka. pier.dolenie.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Trailer Park Boys - nie wiem dlaczego tak niedoceniane. this, boardwalk i gra o tron to ch.ujowe seriale nawet nie oglądaj ich dahaka. pier.dolenie. rozwin swoją niegrzeczną wypowiedź
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l są to seriale dobre. btw, nie wiem dlaczego ten temat http://www.psxextreme.info/topic/104396-forumowy-kanon-serialowy/ nie jest przyklejony, a ten zamknięty. Edytowane 15 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Poleciłbym The Office (US), Steve Carell mistrz. Shameless US No a jako że na forum coraz więcej młodzieży z gimnazjum to obowiązkowo wręcz The X-Files.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l btw, nie wiem dlaczego ten temat http://www.psxextreme.info/topic/104396-forumowy-kanon-serialowy/ nie jest przyklejony, a ten zamknięty. Jak już to ten powinien być przyklejony (bo był pierwszy), a ten co podałeś do zamknięcia
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l no, ale zawartość tego przeze mnie podanego bardziej go kwalifikuje więc uprzejmie proszę. może być bez zamykania.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Spox, podpiąłem. Od siebie polecę Strike Back. Wprawdzie piąty sezon się robi od dłuższego czasu, ale nie wiadomo kiedy będzie miał premierę.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Luthera wymieniłem w poście. Stargate i Smallvile to trochę mnie przerażają długością. Oglądać takie kolosy na bieżąco to jedno, ale nadrabianie całości... Ktoś jakieś porównanie ma Stargate do Battlestara? Tak, mimo całej mojej sympatii i miłości do Stargejtów, to Battlestar Galactica jest z 10 razy lepszy, OPUS MAGNUM science fiction.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Ghost in the Shell: SAC 1 & 2 to moim skromnym zdaniem The Wire esefów. To jest wiadomo anime, tylko bez zboczeń, momentami trudne i ciężkie, ale warte każdej poświęconej minuty. Nie przepadam za amerykańskimi serialami SF bo zawsze w nich czuć pewien dysonans między opowiadaną historią a realizacją, która ugrzęzła w latach 80/90. Edytowane 15 sierpnia 201410 l przez Gość
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Film kinowy czy specjalny odcinek, nikt nic nie wie, więc póki co temat Luthera jest zakończony. dla oczekujących luthera na ekranie polecam NOTY:)
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l pacyfik dobry? Bo się czaje ale bez forumka jestem jak ślepiec bez laski.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l pacyfik dobry? Bo się czaje ale bez forumka jestem jak ślepiec bez laski.Dobry, ale kompania bez porównania lepsza. W sumie nie ma co się czaic ino oglądaj